Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matthewsupercharged

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mercedes márkanév szinte szinonimája a prémiumnak. Nem véletlenül. Amit csinálnak, azt a lehető legátgondoltabban, legjobban kidolgozva teszik, legyen szó luxusautóikról, AMG sportmodelljeikről, vagy akár teherautóikról. És nincs ez máshogy a naptáraikkal sem. Nemrégiben…..
matthewsupercharged 2013.12.22 19:11:32
postimg.org/image/y4vap2p0z/

Az előző Rajzokhoz képest gagyi :D
DE hátha jut egy naptár.
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Tényleg, már szinte el is felejtettem, hogyan nézett ki Karotta, amikor hazajött Amerikából. Mint egy krumpli, amit héjastul a kelleténél tovább felejtettek a sütőben. Ő is nevetett volna az egészen, csak nem mert, mert szétrepedt volna az arcán a bőr. Természetesen irigyeltük…..
Michael Woods neve gondolom itt nem sok mindenkinek mond valamit, igazából mindegy is. A lényeg, hogy ő a világ más pontján egy viszonylag híres elektronikus zenét játszó dj-nek számít. A hétvégén egy dél-koreai klubban csinálta a veretést, amikor egyszer csak odalépett hozzá a…..
Igen, bevallom: imádtam és elfogult voltam, naná! Mi más lettem volna, amikor végre megérkezik a fekete ötös BMW-k és szürke E-Klassék közé egy Maserati? És ha keresnék a magyarázatot, a titkok kamráját, ahol magyarázatot kapnak arra, miért is szerettem meg azonnal? Elsősorban…..