Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elegem Van

495 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzolódnak a kedélyek Kató körül, mert egy pedofília ügybe aljasult embernek kegyelmet adott e drága fidesz lény. Megy a habiszti hiszti minden oldalról, tüntikézés, lemondások, influenszer megmondások, a pedofil szóra csibészeltetett hülye paraszt fidesz hívők néznek ki a buta fejükből, és Viktor…..
Amikor a halál gondolata megérinti az embert, sokan félnek, pedig elég, ha rettegés helyett belátjuk, hogy: "nem új dolog meghalni a földön, és nem újabb, persze élni sem." Hiszen a halál olyan, mint a wc-re menés: ha menni kell, hát menni kell. Aztán "Az ember végül homokos, szomorú, vizes síkra…..
A Balaton egyik sétányán ücsörögtem 2010-ben. A gyerekek kikuncsorogták a fagyikat, és örök gyermeki léttel bohóckodtak. A feleségem kihasználva énidejét valami T(p)ina magazint olvasgatott. Néztem a vizet, az aranyhidat, és arra gondoltam: Mi baj lehet? Száz évvel merengésem előtt, 1910-ben egy…..
Kelemen művésznő elhomályosította a kötcsei szeánszot amidőn nyíltan bele az éterbe a következőket mondotta. "Engem szét fognak szedni, de igen, fideszes vagyok, Orbán Viktor pedig egy hős!" Aztán egy filozófus elkötelezettségével összefoglalta a konzervativizmus XXI. századi lényegét külön kitérve…..
Van abban valami vicces, hogy miközben az ország percekre van a pénzügyi, gazdasági, társadalmi összeomlástól, a nép arra pörög, hogy egy közepesen tehetséges énekesnő félrekúrt. Persze a feszkót mindenkinek le kell vezetnie, Totova művésznőnek fricskával, a társadalomnak meg a…..
Elegem Van 2023.08.26 21:08:57
@zord íjász: Köszönjük, megpróbálkozunk ezzel a blokkal.
Többször is hitet tettem már Viktor iránti mély szeretetemről. Nem vagyok egy Pesty László, aki elárulja a rajongott Viktort. Én szeretem őt, és kész. Feltétlenül. Miért? - kérdheti ez egyszeri fidesz nyomoronc. Mert senki sincs, aki úgy tudná szopatni a sok szerencsétlen hülyét, hogy azok még…..
A mindig álmos Hunnia nagy napra ébredt. Átadták a Bivalybasznádalsót Bivalybasznádfelsővel összekötő világrekorder hosszúságú három kilométeres földutat, a magyar fejlődés szimbólumát, amelyet csodál a világ. Az esemény fontosságát mi sem bizonyította jobban, mint az a tény, hogy mindenki ott volt…..
A címválasztás miatt a saját jogon vagy pénzért hülye fidesz trollok már kezdhetnek is hőbörögni, hogy hát a Viktor nem is mazsom. A Viktor egy szőrét vesztett vidéki sunyi hazudozó róka. Ő mondta. Bizony. (Vagy valami ilyesmit, bunkó fideszes úgysem érti, neki elég a hit, hogy Viktor.) Pedig, de.…..
Azt hiszem ezen az országon és lakóin már csak szánakozva röhögni lehet. Itt vannak elsőként fideszszavazó istenadta barmok, akiknek nyolc éve mossák az agyukat a migráncsveszéllyel. Takonydy főlófasz nyolc éve turnézza végig hetente többször a nyalonc médiát a "kerítés über fasza" és a "migrációs…..
Azt mondják, hogy a szegény ország hadserege nem fegyverre költ, hanem öltözködik. A még szegényebb országnak már öltözködésre sem futja, hát pofázik. Az nem kerül semmibe. Így vannak ezzel a kiváló szittyák - akik valljuk be - nem egy katona nemzet, bár magukról szeretik ezt gondolni. Az elmúlt…..
Viktor és csürhéje veszélyes játékba kezdett. Nem most, de mára vált látványossá, mi több veszedelmessé igazán. A nemzet csodásan szép ribancarcúja többször delirált keleti nyitásról, átrendeződő - a Nyugat vereségével végződő - új világrendről, a magyar érdekek szempontjából életveszélyes és…..
A gazdasági portálok kissé fanyalogva hozták le az Eurostat előzetes adatait, mely szerint 2022-ben Magyarország az egy főre jutó GDP (vásárlóerő-paritáson) az Európai Unió átlagának 77%-án állt, amely szintet Románia is elérte az elmúlt évben. Tehát - érvelnek ezek a semmire sem jó közgazdászok -…..
Vicces ország ez a Hunnia, én mondom. A közvéleménykutatók szerint jelentősen nőtt azok aránya, akik szerint: "Jó irányba mennek a dolgok". Helyes is az optimizmus, csak így tovább. Nemzetközi hitelminősítők sem látnak nagy problémát, tehát minden frankó. A forint szépen erősödött, csodásan épül a…..
Móricz szerint gyalogolni jó. Nem tudom számít-e Zsiga bácsinak a véleményem, de szerintem is. Legalább nem lesz az ember olyan dagadt, mint az a velem majdnem egykorú "tudjuk ki". Egy ilyen mászkálás alkalmával pirosra váltott előttem az addig villogó zöld, így a fiatalos lendület megtört a KRESZ…..
Január elején jött a hír, hogy az Európai Bizottság felfüggeszti az Erasmus és a Horizont programot. A magyar kormány és a propagandasakálok erre elkezdtek visítani, mint egy sötétben inzultált hölgy. Kezdte a Navracsics úr, aki rendkívül európai módon érthetetlennek nevezte a döntést. Folytatta a…..
Az elhibázott brüsszeli szankciós politika miatt erőteljes spórolásra kényszerülünk. Természetesen eszünkbe jut alkalmanként, hogy talán mégsem az a galád Brüsszel a hibás, hanem a tizenhárom éve totális felhatalmazással kormányzó tök alkalmatlan Viktor, de - meghallgatva a mindig kiegyensúlyozott…..
A gaz libsik állandóan bántják Rákay urat hol ezzel, hol azzal. Most éppen az Aranybulla című filmeposz miatt. Nincs igazuk. Ám előbb vegyük sorra miért is kapott Rákay úr az elmúlt húsz évben az ő immár deresedő fejére. Van ugye az alapgúnyolódás, hogy hát a Rákay úr nem is Filip, hanem Kálmán.…..
Az Úr 2023. évének legfontosabb kérdése, hogy megbuktatja-e Putyin Viktort? A hivatásos hörgők hörögni fognak a kérdés feltevésén is, hiszen mindenki tudja, hogy Vova és Viki világraszóló spanok. Csak egy hülye gondolhatja, hogy Vologya ejti az ő druzsbáját. A blogger persze, hogy hülye, ez nem…..
Evangélikus barátaink büszkén vallják, hogy vallásalapítójuk, Luther Márton találta ki a karácsonyfa-állítást, amely aztán szép hagyománnyá nemesedett. Nem tudjuk, hogy Marci mit szeretett volna elérni a karácsonyfával, de amivé a XX-XXI. századi média tette, az biztos szándékán túli eredmény. Mert…..
Nagyjából harminc éve ezzel a felütéssel fordult Göncz Árpád Európához, a szerencsétlen Antall kormányzásának akadályozása érdekében. Sosem kedveltem Árpi bácsit, mert jelentős szerepe volt a rendszerváltás elsikkasztásában, a komcsik átmentésében. Sokáig érthetetlen buzgalommal tett be a…..
Egy barátom írt pár napja, hogy igyunk meg egy kávét a Budagyöngyében. Nagy sejma a fickó, mert pontosan tudja, hogy az ilyesminek nem tudok ellenállni, hiszen a kávé nagyon jó, a környezet pedig kellemes emlékeket idéz. Naná, hogy elfogadtam. A Budagyöngye egy sajátos szubkulturális hely Pasarét…..
Már azért is elegem lehetne ebből a kócerájból, mert sosem nyerek a lottón. Na jó, ezért még engedékeny vagyok velük szemben, mert amit szeretek magamban, az az engedékenység. Hanem van ez az Eurojackpot nevű sorsolásos játék. Na, most ennek az ára úgy nagyjából két euró szokott lenni. A…..
Mostanában egyre több idióta döngeti a mellét a magyar haderőfejlesztés nagyszerűségét emlegetve, amelynek eredményeként létrejön a mindenkit elrettentő magyar haderő. Egy válogatott hülye - a NER-ben nem kevés van belőlük - egyenesen Ukrajna ellen akar fegyverkezni. Látom a magyarok szomorú sorsát.…..
Kezd visszakúszni ez a nyomorult covid. Ha nem akarjuk, hogy tavaszra legyen újabb tizenötezer halott, talán tenni kellene ellene. Most maszk nélkül rohangálnak a népek a plázákban, tömegközlekedésen, hivatalokban. Terjed a feztőzés stikában rendesen. A drága jó magyarok és kormányuk valahogy…..
Brüsszel, Szociális Osztály Tisztelt Brüsszel! Szankciói tönkre tesznek minket, már a Vodafont sem tudjuk megvenni az Önök pénzéből. Ez tűrhetetlen! Családunk egyszerűen képtelen kijönni a magyarok befizetéseiből. Kérjük, hogy a nekünk járó összeget mielőbb utalni…..