Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joobs

63 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint haza. Na jó, mi is bedőltünk a címnek. Hollósi János Vilmos, a párt koordinátora gyáli kalandjairól közölt szokatlanul őszinte beszámolót. A 4K!-sok még január végén települtek ki az ottani piacra, de már az indulás sem ment simán: Késtem is, kábé fél órát,…..
Gyurcsány Ferenc ma Cserdiben volt, ahol a Ne legyél csicska-programról híressé vált cserdi roma polgármester eredményeit akarta méltatni. A falu kétharmada cigány és Bogdán László polgármester vezetésével szinte mindannyian dolgoznak. Azóta lényegében megszűnt a bűnözés a…..
Gergely ma reggel azt vette észre, hogy Pintér Sándor munkába ment. Változtatás nélkül közöljük a részletgazdag beszámolót: Mögöttem jött át negyed tízkor a Lánchídon Pintér Sándor, aztán a BM előtt a sofőr kiugrott az autóból, a csomagtartóból kivette Pintér…..
Objektív megközelítés, kérlelhetetlen tudományos igényesség, higgadt elemzés - mindig is ez volt a fő fegyvere A politológusnak, Kéri Lászlónak. Nem véletlen, hogy egy ilyen szakmai tekintélyt minden párt magának akar. A brutálissá durvuló kampányban az MSZP nem szarozott:…..
Orbán Viktor lányának esküvőjét szénné fotózhatta a média, a lakodalom helyszínére, a tükröspusztai Tiborcz-tanyára azonban csak a szigorúan átvilágított kiválasztottak juthattak be. Kaminski Fanny, Orbán Viktor kommunikációs stábjának főmunkatársa azért innen is…..
Kocsis Máté, illetve - elnézést -  dr. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója elkövette a legnagyobb kommunikációs hibát: szóba állt a Facebook-oldalán trollkodókkal. Ezekből lettek ezek a gyöngyszemek, amiket persze lehet, hogy az oldalát gondozó szerkesztő írt,…..
1963. május 31-én nagyon fontos dolog történt. Továbbítunk egy meghívót mindenkinek. Megkérdeztük Havasi Bertalant, a kormányfő szóvivőjét, hogy Orbán Viktor tud-e erről és mit gondol róla. A következő választ kaptunk: Tisztelt Szerkesztő Úr! Nem tudok róla, az…..
 "Viktorral, mint általában a fiútestvérek, sokat verekedtünk, és mivel ő volt nagyobb, mindig ő győzött" – mesélte Orbán Győző a Blikknek. Egy idő után azonban fordult a kocka a családban. A kormányfő testvére elkezdett birkózóedzésekre járni, és szép lassan ő lett…..
Puskás Tivadar egyértelműen elnyerte az Év Leghatékonyabb és Legszemfülesebb Polgármestere címet. Miután egy posztban megírtuk, hogy Szombathely első embere egy olyan utcanévtáblát szerelt fel saját kezűleg, amelyen a körutat kőrútnak írták, a polgármester Facebook-oldalán…..
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Nem vicc. Az online marketing blog szerint egy negyven fős asztalfoglalást mondtak le a szegedi Kiskőrössy halászcsárdában, mert a reklámvideójuk mellett a Youtube-on egy Orbán Viktort napoleonozó, viktátorozó, sőt hitl**ező videó volt látható. Miután nem akartunk hinni a…..
Nagyon verte a harci ritmust, de lehet, hogy ez már nem csak az azeriek miatt volt. A Kapitány épp a múlt héten jövendölte meg a két nagy politikai erő, az MSZP és a Demokratikus Koalíció közös fellépésének esélyeiről szóló  beszélgetésen, hogy ha nem tudják kordában…..
Újabb gyöngyszeme a demonstratív célú és teljesen komolytalan törvénymódosításoknak az LMP most beadott indítványa. A pártok állami támogatásának megvonása és az Orbán Viktor szerint egyébként nem létező oligarchák elleni tiltakozásul módosítanák a Btk-t. Szigorúbban…..
Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke nyitotta volna meg a Polgárok Házában a nemrég elhunyt Csurka Istvánnak szentelt emlékestet. Azt most hagyjuk, hogy megboldogult Csurka István a polgárokat vagy a házmestereket képviselte-e jobban, de Lezsák már a temetésén is szép…..
Som Lajos a sex & drugs & rock & roll után most politikus szeretne lenni. Függetlenként indulna a választásokon a nyolcadik kerületben és az országoson is.Lényegre törő programját is kifejtette a Blikknek: "A legfőbb célom, hogy az embereknek legyen munkájuk, és el…..
A Belügyminisztériumban nem volt szabad szombat. A kormánypárti tüntetés vége után alig egy órával a minisztérium szűkszavú, tárgyszerű és mindenképpen elfogulatlan közleményt adott ki:A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó…..
Azt nem lehet tudni, hogy a most következő történetből mi az igazság, de az biztos, hogy a zuglói Fidesz tagjainak érdekes előélete van, és amúgy a párt környékén manapság az a szokás, hogy mindenki mindenkit följelent. Kedden egy zuglói presszóban tartottak…..
Gondolták volna, hogy már ott is lopnak? Forrás: Egy ismeretlen képviselő jegyzetei..
A hagyományos polgári értékeket és a félmeztelen nőket (+autók, órák, szivarok, lovak) előnyben részesítő Gentleman Magazine-t osztogatták kedden a képviselőknek a Parlamentben. A marketingakciót nem kellő körültekintéssel tervezték meg. A képviselőnők is megkapták…..
- Jó napot. Kérem, mutatkozzon be.- Orbán Viktor vagyok.- Elmegy szavazni?- Igen. A Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesületet fogom támogatni. Ez a politikai hirdetés az elmúlt napokban többször is elhangzott a kanizsai kereskedelmi rádióban. Az utcai riport előtt bemondják, hogy…..
Joób Sándor Tudta-e Ön? 2007.12.19 12:12:00
A joob a kis szűk, nyitott vízvezeték neve Teheránban, a mindent behálózó csatornácskák a város különlegességének számítanak. Itt van például egy ismertető videó, emitt meg egy kép az iráni infrastruktúra remekéről, <-[update: ez itt egy elsietett kopipésztelésből itt…..
Az Index mostani vezetőanyagát Joób Sanyi írta a szlovák egészségbiztosítóról. Fontos cikk, olvassátok el!..