Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penguinsandzombies

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az év vége, és hát 2013 nem volt egy rossz év filmes szempontból, sőt! Ennek örömére össze is szedtük ez évi kedvenceinket top3-as sorozatunk keretében. 2013 a király! Kockás Transz: Szerintem az év filmje, meg amúgy is, nem tudom nem csodálni Danny Boyle…..
penguinsandzombies 2013.12.30 16:16:31
@pingwin: Amint megérkezik az 500 pingvin által aláírt petíció a szerkesztőségbe, leszedem.
A napokban debütált a magyar mozikban A Wall Street farkasa, az ötödik film, amely Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio együttműködéséből született, és az első alkotásuk, melynek marketingstratégiája kizárólag kettőjükre épült. Valószínűleg úgy vélték, korábbi közös…..
Harminchárom évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el Steve McQueen, a hatvanas-hetvenes évek egyik legnagyobb sztárja. Néhány kisebb szerepet követően az első főszerepét A massza című filmben  játszotta 1958-ban. Az igazi sikert azonban 1960-ban A hét mesterlövész hozta meg…..
A Don Jon, melyet Joseph Gordon-Lewitt forgatókönyvíróként és rendezőként is jegyez, a Sundance Filmfesztiválon debütált 2013 januárjában, hazánkban pedig a miskolci Jameson CineFest keretében került bemutatásra szeptemberben.A film az amerikai tömegfilmek esetében igazán…..