Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orván Biktor

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remy Dalmore Fegyverek földjén 2017.08.08 17:47:47
Reggel olvasgattam a CNN híreit, és hirtelen nagy késztetést éreztem rá, hogy beszerezzek egy fegyvert, amivel megvédhetem a családom és magam életét. Ne legyünk kicsinyesek, mindjárt egy 44-es Magnum beszerzését tűztem ki célul, mert jól néz ki, és állítólag nagyot durran. Tervem természetesen…..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Orván Biktor 2014.12.16 21:54:17
@rókafarka: Naoszt hova lehetne elzavarni majd 10 millió embert?
Jelenleg Majka keres a legjobban a magyar műsorvezetők közül, legalábbis a Blikk számításai szerint. A lap összeállította a legjobban fizetett médiamunkások listáját, és szerintük most Majka az éllovas évi 47 millió forinttal. Azért tegyük hozzá gyorsan, hogy a számítás…..
Orván Biktor 2014.11.10 17:24:02
@Laci1982: Példaértékű a f@szt. Teleszarja a médiát a szar zenéjével, az igénytelen proliknak meg tetszik.
Az istenhit, a különböző neveken megszólított természetfeletti iránti szomj, illetve mindennek dalbafoglalása több nagyszerű szerzeményt és lemezt eredményezett a kommerciális zene történetében, mint gondolnánk. A Wovenhand (most így egyben, de néha külön van) szerdai…..
Orván Biktor 2014.05.21 21:38:15
@satch: Az kicsoda?
Annak idején, amikor a nyolcvanas évek über-Porschéja, a 959-es megjelent, már tudta a gyártó, hogy előbb utóbb-tovább kell majd lépni. Tudták jól, hogy egy olyan őrült fegyverkezési verseny veszi kezdetét, amely azóta is tart. Mert tény, hogy már a 959-F40 páros előtt is…..
Orván Biktor 2014.05.16 14:20:48
@ommm: Sehol, már kijavítottad. De akkor is....!
Az európa parlamenti választások közeledésével egyre több szó esik Európáról, annak előnyeiről és hátrányairól. Szép számmal akad mindkettő, de valószínűleg a legelszántabb euroszkeptikusok sem vitatják, hogy a határok átjárhatósága az Unión belül jó dolog. Hogy nem…..
Vérfürdő a Black Wall Street-en   - lz - Az egyesült államokbeli Oklahomában található Tulsa városában élt a XX. század elején az egyik legsikeresebb és leggazdagabb afro-amerikai közösség - központjában az Greenwood Avenueval - az utcával, melyen fehér ember nem járt.…..
Jajj,de csúnya! Mint a búcsúban 2014.05.02 14:41:09
Idén sem maradhatott el a Szarvasi Tuningmajális, összecsődítve a legszebb és legelismertebb tuningverdákat környék tuningosait. Ugyan volt jónéhány szép gép is, igényesen megépítve, ez a poszt most NEM azokról fog szólni.Hopp, majdnem kifelejtettem egy momentumot: Ilyen…..
Több mint huszonöt éve történt egy vidéki katonai kórházban, hogy beszállítottak egy határőr ezredest. Ez az ezredes díszpéldánya volt a kommunista rendszernek, amolyan munkás szülők paraszt gyermeke. Nagydarab volt, nagyhangú, trágár, bratyizó, parancsoláshoz szokott,…..
Újra Békemenet. Van aki lelkesen, hitből jön, van akinek egy kis ráhatás, rátelefonálás kellett. A felutazást megszervezte a helyi pártiroda, béreltek buszt, fizetik a virslit. Régi módszerek. A jóisten megsegített minket. - kezdte Orbán Viktor majd egyből a választásról…..
Orván Biktor 2014.03.30 03:54:35
@Tizenötmillió Magyarok: Szerintem meg 10m-an. De ez óvatos becslés, akár többen is lehettünk.
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. 1988-tól egy fidesz nevű párttal szimpatizáltam. 1994-ben aztán ez a párt elindult egy irányba, amit akkor nem tudtam hova tenni. Vagy, ha őszinte akarok lenni, akkor nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Aztán 1998-ban nyertek. Eleinte minden szép…..
Orván Biktor 2014.03.29 17:35:15
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"A Fidesz alatt a rezsi csökkent és ez nagyon fáj az MSZP csicska poszternek.
Ezért hazudozik." Úgy beszélsz a rezsicsökkentésről mintha maga lenne a messiás. Jó hogy van, de erre nem lehet egy országot építeni.
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
Orván Biktor 2014.03.28 13:08:05
@a nemzet fogatlan provokátora: mszp névvel nem fognak bejutni 18-ban. Sőt semelyik mszp-s figura. Ezt most borítékolom. Elvegetálják még a következő négy évet és viszontlátás.
Orván Biktor 2014.03.28 14:44:13
@♔batyu♔: Azt azért ne felejtsd el, hogy a fityisznek az elmúltnyócév' miatt lett kétharmada, aminek a nagyrészét nem a törzsszavZók hozták, úgyhogy ha valaki félhet az a fidesz.
Március 21-e, a rasszizmus elleni küzdelem világnapja A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének eddigiekben és továbbra is célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. Az ugyanis egyre jobban terjed a parlamentben, a médiában és a…..
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
Orván Biktor 2014.03.17 20:54:50
@Simon Gabor a.k.a. Tom Wallace Bissaui Guinea:
A'18-as választásokon a mostani ballib bagázs nem fog bejutni a parlamentbe, vagy ha mégis, akkor épphogy meglesz az 5%-uk.
A KARD Vita 2014.03.17 06:30:00
A Fidesz szerint a kormányfőjelöltek vitája hozzátartozik egy demokratikus ország választási mizériájához. Magyarországon nem lesz ilyen vita. A többi már csak maszlag - igazságtartalmától függetlenül. Merthogy a kormányfőjelölti vita épp azért a demokrácia veleje, mert nem…..
Orván Biktor 2014.03.17 12:54:14
@Dr. Morcz: "A jelenleg Kormányváltók nevű csapaton belül sem világos, ki lenne a kihívója." Megneveznek valakit, és az megy majd vitázni. Ha gyurcsány akkor gyurcsány, ha fodor akkor fodor. Nem értem miért kell ezen rágódni, ez nem érv a vita ellen.
Bár hivatalosan még nem jelentete be senki a Microsofttól, a Jimmy Fallon vezette Tonight Show-ban már megemlítették a Cortanát: maga a műsorvezető mondott egy köszönömöt a redmondiak hamarosan érkező intelligens személyi asszistenséért. Jimmy Fallon az ezeket mondja az alább…..
Olvasom, hogy a legújabb Medián-felmérés szerint gyengült a Fidesz, erősödött a Jobbik, miközben stagnál a baloldali összefogás. Mióta tudjuk, hogy a Századvég is rengeteg közpénzen méri a közvélemény pulzusát, az ember fenntartásokkal próbál értelmet keresni ezekben és a…..
Orván Biktor 2014.03.06 20:36:57
@Kim Jong il: Vélasztási plakát 2018-ból: Van-e 200 000 szocialista szavazó... :D
Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét. Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora…..
Orván Biktor 2014.03.01 14:40:53
@álfirkász: És mi volt benne a náci ha szabad kérdeznem? Írd le légy szíves, mert érdekelne.
Orván Biktor 2014.03.01 14:51:03
@Orván Biktor: jav.: hazugság
Amikor egy cégnél a rendszeresen használt rövidítéseket ismertették a friss belépőkkel, az egyik kolléga így foglalta össze a hallottakat: „Mondj három betűt, azt’ minden el van intézve!” – sokszor valóban a tudományosság és a hozzáértés látszatát adja az embernek, ha…..
Mélységesen egyetértek Kövér Lászlóval: közös kudarcunk az elszámoltatás elmaradása. Igaz, az már némileg visszás, hogy a magyar országgyűlés fura ura - pártja másfél hónap híján négy éves kormányzása után és néhány héttel a választások előtt - éppen most…..
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..
Orván Biktor 2014.02.23 15:30:53
@2 kezű mester: Te vagy az panda?
A Facebook már Magyarországon is a politikai kommunikáció egyik fő felülete: a politikai erők többségének saját oldala van, amely elméletben lehetővé teszi a közvetlen párbeszédet a választókkal, választók között. A közösségi oldal lenne a régóta vágyott ideális…..
Orván Biktor 2014.02.18 22:03:03
@Orbán a magyar nép ópiuma!: Ja. Avagy a szart felváltani a nagyobb szarral.
Kasztrálási ígérettel, csendőrséggel, magyar gárdázással kampányba fordult a Jobbik. Vona Gábor lázas igyekezettel igyekezne lesikálni a pártra ragadt bélyegeket, de reménytelen küzdelemnek látszik ez a rendőrségi biztosítás nélkül zsidókkal megverekedni óhajtó Pörzse…..
Orván Biktor 2014.02.17 13:32:22
@Kivlov: Ugyanígy az adót nem fizetőkkel.