Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rágypégsérotomsik

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címnek megfelelően rengeteg nyíló virággal fogunk találkozni, és úgy egyáltalán dúskálni a színekben. Egész jó kis játék, nem valami nehéz, de meg van a maga bája, és azért nem is totál alapra vett trükkök jönnek egymás után...
Utazás közben sokszor jön elő az emberből „az állat” és valahogy kevésbé toleránsak mások, utastársak, személyzet, stb.. iránt. Sok módja van annak, hogy valaki magára ragassza a „bunkó utas” jelzőt, kezdve a biztonsági előírások be nem tartásától, majd a személyzettel ezen való hisztizéstől, a…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
Alábbiakban egy pofonegyeszerű, ám látványos reggeli, ha este már éppen nem érünk rá kenyeret dagasztani és hajtogatni hosszú órákon át. Mint minden másból, ebből is van fehér vagy teljes kiőrlésű verzió, íme a kétféle tészta receptje: Hozzávalók 16 db lepényhez Fehér lepény: Fehér kovász 80%…..
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
rágypégsérotomsik 2017.08.05 13:01:52
Hiába járok orvostól orvosig, 2 éve senki sem tudja, mi bajom lehet. Kedves Praxis!   Előzmények: Meszes nyaki csigolyák. 6 terhesség 5 gyermek felnevelése, családi konfliktus. Stresszes élet. Huzat-ventilátor-légkondicionáló érzékenység. Hol a talp izmai, hol a térd vagy csípő ízület fájdalmak.…..
A tejössz blog összeszedte az általa legizgalmasabbnak tartott mozis fegyvereket. Ó mondd, te mit választanál? Indy ostora (Indiana Jones 1-4) Aki a bőrkabát-kalap-ostor kombináció miatt ment ELTE történelem szakra, azt igazán sajnálom, remélem az ebből fakadó frusztrációját nem a 4.…..
Sokan küszködnek azzal, hogy a serpenyőben sült csirkemell kiszárad és nem marad finom lédús, van, hogy fűrészpor állagúra összeszárad a hús.  Persze ezt elkerülheted, ha megfogadod az alábbi csirkemell sütési tippeket: A tejesen átsült, de mégis jó textúrájú…..
Egy háborús téma feldolgozása több szempontból is lehet sikeres illetve magas színvonalú: ott van mindjárt az adott háború gyötrelmeinek, szenvedéseinek életszerű, realisztikus bemutatása; aztán egy másik lehetőség megragadni a kérdéses hadszíntér különlegességeit, egyediségeit, a szereplők…..
rágypégsérotomsik 2016.11.27 19:50:42
rágypégsérotomsik 2016.11.27 20:21:19
@Fortress: nem, akkor te nem láttad a filmet. Átszövik a háborús jelenetek (nem is akármilyenek) - keverve a "jelen valóságával" - vagy éppen ellenkezőleg, az csak a vélt vagy várható jövő? Triplacsavar, elgondolkodtató, csodálatos színészi játék, egyszerűen minden jó benne... Nézd meg újra, talán újragondolod te is. Bár az általad kívánt háborús jeleneteknél inkább fogd be a szemed, mert kiverhetik a biztosítékot....
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
 Mostanában elfogott a nosztalgikus hangulat. Késztetést érzek arra, hogy olyan ételeket készítsek, elevenítsek fel, amelyet régen még nagyanyáink idején (vagy még azelőtt) készítettek.Most egy régies ételek-sorozat mozaikja elevenedik meg a tejfölös gombócban...
Kiváló prózai színésznők és kitűnő énekesnők is? Van ilyen, Magyarországon is, nem egy, nem kettő. Szubjektív módon összeszedtük és rangsoroltuk a művésznőket...
rágypégsérotomsik 2016.04.27 19:56:53
Örülök, hogy olvasóim között tudhatlak. Bizonyára érdekel Téged Moszkva, az orosz kultúra egy kicsit másképp, csak úgy szívből, őszintén, "magyarul". Az, hogy immáron 2 hete itt élek a véletlen műve, és már biztos, itt a szereplők nem kitalált személyek. Mondjuk úgy, hogy…..
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
rágypégsérotomsik 2013.11.03 13:13:44
@Komornick: a nézők elfoglalták helyeiket? Nem. A nézők elfoglalták a helyüket.
Nyelvészek is vitatkoznak még ezen a többszörözésen....
Nem olyan rémes szarvashiba, hogy fennakadjunk rajta.