Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kesejlyű

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szebényi Dániel neve nemcsak a hazai könnyűzenei-, de a jazz színtér avatottabb ismerőinek is ismerősen cseng. Előbbi leginkább a Kowalsky meg a Vega billentyűseként, utóbbiak pedig számos jazzformáció tagjaként találkozhattak vele, hiszen koncertezett már többek közt Barabás Lőrinccel és Binder…..
A múlt héten egy kedves ismerősöm nagy reményekkel hívott fel, és édesapja nyugdíjba vonulási lehetőségeiről érdeklődött. Elmondta, hogy az illető 38 éves munkaviszonnyal rendelkezik, nemrég szűnt meg a munkaviszonya, és úgy gondolja, eleget dolgozott már, itt az ideje a…..
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
Örömmel jelentem, hogy a 2015. évet egy fogyasztóvédelmi kitekintéssel indítjuk. A napokban a világhálót böngészgetve felfigyeltem egy fogyasztószeres reklámra - nem volt nehéz, mert újra és újra felbukkant, félelmetes fogyási intenzitást hirdetve. Utánajárva a terméknek olyat találtam, ami…..
kesejlyű 2015.03.06 12:35:03
Ezt találtam:

www.bisnode.hu/ceginformacio/2015049/koroknai-medical-kft

Tehát ezen a címén több cég van bejegyezve?

"1148 Budapest, Mogyoródi utca 69. 3.em.26."
Kedvenc visszatérő termékbemutatós vállalkozásunk eljutott arra a szintre, hogy már a beígért állapotfelmérő vizsgálattal sem veszik el az értékes időt a mágnesterápiás biomatrac bemutatása elől. Nem mintha a hőkamerás vizsgálattal sokra mentek volna... 2013. április…..
Vallásellenes plakátok a Szovjetunióban UPDATE: képaláírásokkal..
kesejlyű 2015.02.04 13:41:27
@Hajszás Láncos: Egyetértek veled.
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
Persze nem az én macskám, mert az utolsó házi kedvencünk már tíz éve elhunyt. Akarom mondani: el van hunyva. A Kedves Olvasónak azonban nem kell megijedni, a blog nem csapott át macskanaplóvá. A téma továbbra is a rák, illetve annak kezelése. Persze nem általam, mert ahhoz én nem…..
kesejlyű 2014.08.10 18:45:46
A fülcsengésben szenvedők is minden szalmaszálba belekapaszkodnak. Van egy könyv, amelyet szintén jó pár ezer forintért kínálnak:
www.tinnitusmiracle.com/intl/Hungarian/hungarian.html?affiliate-sign=cb0125870ec24b589273c6d8b6657a5e

Először majdnem bedőltem, de életem párja bölcs tanácsára utánanéztem a "cég"-nek.
Itt is ez a fiatalember, ez a H. Attila a hunyó... Ügyes dolog huszonévesen milliomosnak lenni... Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe???
Magyarország sajnos ma már nem csak következmények nélküli ország. Lassan, de biztosan a stílus, a méltóság és mindenfajta ízlésesség-igényesség is kiveszőben. És nem csak a politikából. Mondok három példát, amelyek az élet legkülönbözőbb területein mutatják meg…..