Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ultracionista tájnigger

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pánikot kelt Kárpátalján és dezinformálja a magyarokat a Jobbik a Fidesz-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Azt már ugye tudjuk, hogy a magyar kormányfő, többek között, a putyini Oroszországot tekinti mintának a liberális nyugati közösség helyett. Hasonló elveket vall a…..
ultracionista tájnigger 2014.08.09 18:48:01
@Bloodscalp: "Persze hogy az Árpádoké a zászló, de ti nem ezért lengetitek:)"

Ki az a "ti"? És "mi" miért lengetjük akkor?
Kevered a szezont a fazonnal, édes öcsém.
Mi köze a Jobbiknak a kuruchoz? Mi közöm nekem a Jobbikhoz?
Édes öcsém, ha liberális vagy, ne legyél full retard, még ha a kettő együtt is jár.
Ismerd meg a 21. századi szlovmagyar politika legnagyobb szemfényvesztést!  Pörög a nyár, ki emlékszik már a martosi Staffesztre vagy a szlovmagyar fiatalok táborainak legnagyobb „epic fail ever” kategória győztesére? Tudjátok, Gombaszög – A nyitott tábor! Azaz:…..
Hogyan vette át Magyarországon a politikai szélsőjobboldal a totális hatalmat? Orbán tusnádi beszéde nem volt előzmény nélküli, rendszerbe illik, a lehető legtisztább formájában mutatja meg a miniszterelnök, a Fidesz és Magyarország szélsőjobbra tolódását, a…..
ultracionista tájnigger 2014.07.29 16:46:42
Döbbenetes erejű videó-felvétel: a kelet-ukrajnai frissen felszabadított Severodonyeck városában a helyi ukrosz (orosz etnikumú, de ukrán nemzettudatú) emberek tapsolva és könnyezve, orosz nyelven ("Szpaszyba!") köszönik meg városuk felszabadítását a szeparatista orosz terror alól…..
ultracionista tájnigger 2014.07.23 18:02:05
Legyél te is holland csodacsatár! Ahogy azt Szily Laci is bemutatta a cinken, sokan nemcsak van Persie fejes góljába szerettek bele, könnyen be tudott húzni az egész jelenetsor hangulata. Napok teltek el a holland-spanyol óta és még mindig nem bocsátom meg magamnak, hogy a Cross…..
ultracionista tájnigger 2014.06.22 19:54:56
Fenyegeti-e a társadalmakat egy újkori fasizáció? Beszélhetünk-e a kapitalizmusról demokrácia nélkül? Mi történik ma Magyarországon? "A demokráciát ma kinevetik az emberek és el kell ismernem, bizonyos mértékig megértem őket" - nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós, akivel Jaroslav…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Ennyi jót nyugati újságíró nem írt Oroszországról. Ugye még emlékszünk a történelmi tanulmányainkból a sztalini szovjet rendszer nyugat-európai társutasaira? Hát kérem, a balos opportunista módon hallgató kormányoknak és társutas értelmiségieknek annyi, ennyi jót, ilyen…..
ultracionista tájnigger 2014.02.06 16:52:18
24 órás ultimátumot kapott az ellenzéktől Viktor Janukovics ukrán elnök - ez a legfrissebb hír Kijevből. Hozzátették: aztán támadnak. Az eddigi összesítés alapján az összecsapások eddigi mérlege legkevesebb öt, de inkább nyolc halott, 300 sebesült. Az ellenzék azonnali…..
ultracionista tájnigger 2014.01.23 17:29:01
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Amíg az Esti Újság cikke alapján a magyar közvélemény Czernin Ottokar cseh gróf, a Monarchia új bukaresti nagykövetén puffog, addig a cseh közvélemény egy magyaron röhög: a január 3-i Lidové noviny címlapját egy bizonyos Torma Károly története uralja. Egy magyar, aki…..
Ami Erdeinek nem sikerült, az Tomi Kidnek igen! A szlovákiai boxoló las vegasi Golden Boy Promotions gálán húz kesztyűt Beibut Sumanov, a kazah világelső ellen!  Hajnalban, közép-európai idő szerint, háromkor lép a ringbe Tomi Kid Kovács (36) szlovákiai kihívó, a WBA…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
ultracionista tájnigger 2013.12.12 17:21:37
Békategóriás antiszemita pojácára emlékeztek a Fidesz szlovákiai szövetségesei Szimőn és róla elnevezett díjat adtak át. Botrány! A Fidelitasszal és a Fidesszel szoros együttműködésben szervezte meg az MKP-Via Nova nyáron a Martosi Szabadegyetemet Szlovákiában. A korábban…..
Fasiszta köszöntés miatt alaposan megbüntették a horvát hátvédet, a játékos nem érti. Horvátország és a horvát foci újra nemzetközi kritika kereszttüzébe került nem sokkal azután, hogy az Izland elleni rájátszásban a balkáni ország kivívta a 2014-es brazíliai…..
ultracionista tájnigger 2013.11.22 17:30:56
ultracionista tájnigger 2013.11.22 23:32:50
@Csehszlovák Kém: lehet több diplomám van nekem, mint neked, buzikám. Bár nem nehéz, mert neked tuti nincs egy darab sem.
Lassan mindenki náczi lesz ebben a szörnyű világban. :(
Nem értik a konzervatív ifjak, miért beszélnek magyarországi antiszemitizmusról külföldön. Németország, Svédország után Kanadával meccsel a Magyar Nemzet szerkesztősége: Hazug vádak Kanadából, kürtölik világgá. Kumin Ferenc aktiválva, Lukács Csaba csomagol? Reszkess…..
Elhoztunk egy pontot Portugáliából, a szlovák válogatott edzője gatyába rázta a szemtelenkedő újságírókat: aki most kérdezni mer, az nem szlovák! Izgalmas napokon van túl a szlovák felnőtt válogatott is. • Szlovákia válogatottja nem a megszokott összeállításban…..
ultracionista tájnigger 2013.11.20 14:16:46
1989 előtt kötelező volt nem magyarnak lenni, 2013-ban kötelező magyarnak lenni, én meg csak kiülök a kertembe, kavarok egyet a gulyáson, oszt le vagytok ti baszva. Izgalmas jelenségre figyeltem fel, magas állami tisztviselőktől kezdve, a magyar politikai jobboldal különböző…..
Itt az új szlovák megyefelosztás! Alacsony választási részvétel, a szélsőjobboldal meglepetésszerű előretörése - valami nagyon nincs rendben Szlovákiában sem. Talán éppen ezért kezdeményez nyílt eszmecserét a szlovák kormány a megyei választások második fordulója…..
ultracionista tájnigger 2013.11.13 20:28:51
@Csehszlovák Kém: és rosszabb esetben 1989-től? Egy ország alapításának semmi köze a benne uralkodó és változó rendszerektől.
Nézzen még több magyar csatornát Szlovákiában és Csehországban is! Elnyomják a magyart, nem használhatja a magyar anyanyelvét Szlovákiában – halljuk úton-útfélen a magyar nacionalisták alaptalan rikácsolását. Aki még mindig nem értené, a nacionalista államok tyúkszemre…..
ultracionista tájnigger 2013.11.07 14:24:58
ultracionista tájnigger 2013.11.07 16:24:54
@Csehszlovák Kém: egyszer már kérdeztem tőled, de nem válaszoltál. Most hátha: Békéscsabán magyszlovákok élnek? Esetleg Dél-Tirolban olasztrákok?
A magyar u15-ös válogatott elleni mérkőzéssel nyitották meg ünnepélyesen kedden Poprádon Szlovákia második Nemzeti Edzőközpontját (NTC). Az első már évek óta működik Szencen. AZ UEFA előírásainak megfelelő stadionban minden korosztályos válogatott pályára léphet. Ha…..
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..
ultracionista tájnigger 2013.10.23 21:50:44
Elsőként a kelet-európai országok közül a rendszerváltás után Csehországban épülhet nagy sebességű vasúti pálya. Ha minden jól megy 2030 után a cseh fővárosból egy óra alatt jutunk el Brnoba, hello MÁV. Hódítanak az szuperexpresszvonatok (TGV, ICE) Nyugat-Európában,…..
ultracionista tájnigger 2013.10.21 12:05:02