Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exit66

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus zenész akart lenni, de egy gyerekkori baleset miatt a horgászatra váltott. De abból csak egy államelnök tud megélni, így faipari mérnök lett. Úgy gondolta, szép az elmélet, de egy szakma mélységét a gyakorlati, kétkezi munkával lehet jobban megismerni. Gyakorlatiassága, munkaetikája és…..
exit66 2020.01.27 21:09:00
Végre hozzánk is ellátogatott újra.A koncert, ahogy én láttam - fotóbeszámoló: Jó fél évvel korábban Bécsben már láttuk a produkciót. Az arról készült bővebb beszámoló több…..
Október 3.-án Bécsben a Stadthalléban lépett fel PG és bandája.Mit is lehetne erről írni?Sok mindent! Például azt, hogy ez most a több mint 25 évvel (egészen pontosan 1986 májusában, vagyis most már 27 és fél évvel) ezelőtt megjelent So album 25 éves évfordulója…..
Peter Gabriel, 2013. okt. 04. Bécs, Stadthalle   Mi már kapunyitás előtt pár perccel megérkeztünk, így bár sorba kellett állni, de egy kisebb szaladással elég jó helyet sikerült elfoglalnunk, ami a koncert kezdetére tökéletesre csiszolódott. PG és Tony Levin előtt álltunk…..
Peter Gabriel, 2013. okt. 04. Bécs, Stadthalle   Miután lement a koncert első fele, jött is a So album teljes terjedelmében. A Red Rain tökéletes felütés,     a Sledgehammer meg egy olyan mega sláger, ami a sűrű zenei szövetével megunhatatlan élmény. A korábbi turnék…..
peter gabriel 2013 Zárszó 2013.10.09 12:45:00
Peter Gabriel, 2013. okt. 04. Bécs, Stadthalle   Pros- nem énekelte egyik számot sem németül, nem úgy mint 2007-ben- egyszerű, de nagyszerű színpadkép, minimál(nak tűnő) de szinte mindent tudó fénytechnika, - 'látvány', ami nem elnyomja hanem kiegészíti, erősíti a dalokat,-…..