Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janna.m

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben. Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját…..
janna.m 2014.01.25 21:39:55
@Azbej Tristan: tudod Azbej a keresztények nem vérben hanem hitben testvérek. az pedig hogy ki lehet magyar nem az határozza meg hogy vérrokonságban van e a honfoglalás magyarjaival, ezért nem értelek ifjú keresztényeket hogy miért vagytok annyira kirekesztőek és miért viseled oly érzékenyen amikor magyarságodat kétségbevonják, amikor ti a jobboldalon minden nap megteszitek ezt magyar honfitársaitokkal a politika és az élet számtalan területén. aztán elmentek és megvalljátok Krisztust pedig szvetek tele a kirekesztéssel. neked ajánlom a következőket:" A krisztushívők léte nem szakadhat két párhuzamos életre: egyrészt a »lelkiéletre« a maga értékeivel és követelményeivel, másrészt a »világi életre«, vagyis a család, a munka, a társadalmi kapcsolatok, a politikai cselekvés, a kultúra területére." vö. Katolikusok részvétele és magatartása a politikai életben (nem tudom hogy katolikus vagy e de azért ezt ajánlom)
A HÖOK új (régi) elnökéről akartam írni a minap, amikor az anyaggyűjtés folyamán rábukkantam egy érdekes PR videóra. Ebben a videóban megdöbbenésemre Köröspari Péter irodájában Horthy Miklós festményét pillantottam meg. Maga a videó még Körösparti Péter HÖOK elnökké…..
Körösparti Pétert a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat vezetőjét választotta meg a HÖOK választmánya a szombati rendkívüli tisztújító közgyűlésen, a HÖOK elnökévé. Körösparti ezzel a HÖOK történetének legidősebb elnöke lett. Már megszokhattuk, hogy a…..
A cím alapján, maga a téma kissé nagynak tűnhet, hogy azt teljes valójában ki lehessen fejteni, de előre leszögezném, hogy pusztán egy-egy érdekes részletét szeretném kiemelni, mint például a katolikus oktatás szerepe a francia nemzetállamban vagy, hogy miért zár a magát…..
Létezik olyan ország ahol nincs oktatási miniszter és nincs oktatási minisztérium? Bizony létezik. Ez az ország Svájc. Nemrégiben olvasgattam különböző német és svájci oktatási oldalakat és így bukkantam rá a svájci oktatási rendszerre, amely mindjárt felkeltette az…..