Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julie0812

156 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Outlander 1x01 - Sassenach 2018.06.12 15:00:00
Új hogyvót, új író, tessék szeretettek fogadni, a sorozat a világsikert aratott időutazós-történelmi Outlander. A nyitó képkockákon hegyekkel teli skót tájat látunk, miközben egy fiatal női hang arról beszél, hogy általában egyszerű magyarázata van annak, ha nők…..
julie0812 2018.06.14 11:12:47
Bandi a Berényi irodában teng-leng, mert attól még, hogy nem ő lett a góré, le kell dolgoznia Mikinek a 3 milliót, amit kifizetett helyette a bíróságnak. Juli nem ad Bandinak túl megterhelő feladatokat, kávéért küldi, és átnézeti vele a szórólapokat, amik a Berényi Víz Axel…..
Sasha izzadva flashbackel, hagymázas álmában egy kedves délután úszik elő, mikor még Abrahammal boldogan smároltak a kanapén. A lány kéri a vöröst, hogy ne menjen Rickékkel legyakni a Megmentőket.. ekkor azonban Neganra riad fel, aki a cella ajtajában a Downton Abbeyből kölcsön…..
Az új világnak még mindig szüksége van Rick Grimesra, lássuk hát, milyen kalandokba keveredik a rend és fegyelem betartásának könyörtelen őre. Évadnyitónak furcsa ez a rész, mintha összevágtak volna egy director's cutot, de csak director's cutokból – egyébként az egész egy…..
Költészet napja lévén megragadom az alkalmat, És versben próbálom írni a BK tartalmat.   Miki elzavarja Károlyt, majd Nórával jót nevetnek rajta, Hogy milyen ez az ember, igazi, hülye-fajta. „Oh Nóra, de jó volt újra a férjednek lenni!” – így Miki, Jaj kérlek, hagyd…..
Stellának valóban vakbélgyulladása van, úgyhogy kiérnek a mentők, és viszik a kórházba. Gizi megy vele, Novák otthon marad összeszedni Stella motyóit, hogy majd bevigye. Igen ám, de Novák sörözik helyette, mert képtelen rávenni magát a cuccok bevitelére, mert a fiával is ez…..
julie0812 2017.05.02 14:25:21
@Gillotte: dehogynem!! Atikám a Bobby :)
Nóra annyira kétségbeesik a elbénázott randija után, hogy letörölné a randis applikációs profilját, de Ottó biztatja, hogy ne tegyen így, mert ő biztos rákattintana a profilképre, ha idősebb lenne, és biztos az idősebbek is kattintanak, csak türelem, míg el nem jő a…..
julie0812 2017.03.14 13:51:41
Zsófi új hajjal sokkol, Ádám hirtelen azt sem tudja, mit mondjon rá, úgyhogy inkább bevezeti Gigit Zsófi lakásába, hogy segítsen a nyomozásban. Gigi hirtelen rendkívül szimpatikus, igazi jó nő lett így Zsófi mellett. A festett szőke rendkívül ellenséges Gigivel és Ádámmal…..
julie0812 2017.02.07 21:32:00
@Gillotte: pedig milyen jo lett volna egy afrikai diszlet. Parduc, oroszlan es Milan :)
Megérte erre az évadzáróra várni. A nagy finálé előtt olvastam olyat, hogy kinyírnak egy igen fontos karaktert, így még jobban ráparáztam a kétes kimenetelű fosatós zombis jelenetekre, amitől csak még izgalmasabb lett az epizód a mély moralizáláson túlmenően. És még egy…..
julie0812 2015.10.21 21:22:17
julie0812 2016.10.30 21:41:34
@Dundola: jo lenne... :(
Emíliát kifaggatják a háziak, hogy mégis mi történt pontosan a baleset előtt, s a pszichológusnő elmondja, hogy Félix lent volt a pincében, mert gázszagot érzett, így kezdődött. Áginak rögtön gyanús lesz, hisz mit keresett Félix a pincében? Meg is pendíti ezt Emíliának,…..
Rudi és Krisztián nem épp Bud Spenceri stílusban püfölik egymást. Verekedésüket Alíz szakítja szét, oh, hát két férfi is küzd érted, milyen megható, általában egy sem szokott... Rudi nem sokkal később bocsánatot kér Krisztiántól, de azért érdekelné, hogy igaz-e amit…..
julie0812 2016.09.27 09:55:31
Mikinek kis híján felrobban a kopasz feje annak hallatán, hogy Ági csak a cég egy bizonyos százalékáért cserébe nem mondja el Attilának, hogy Juli Mikitől terhes. Miki elzavarja Ágit, majd Julival tárgyalja ki a dolgot: hogy lehetett ilyen hülye, hogy pont Áginak számol be erről a…..
Rudi és Krisztán jó hangulatban ücsörögnek az ismeretlen Bounty-szerű szigeten. Rudi hazainvitálja barátját, ugyanis mindenféle veszély elmúlt, úgyhogy gond nélkül visszaköltözhet a Mátyás király térre. Sajnálatos módon Krisztián jól elvan a lángosozásból, Yolandát is…..
A budapesti életképek helyett egy Bounty reklám helyszínén találjuk magunkat, karibi zene, jó hangulat, húha! Krisztián a képen, szakállal, meglepően jó angollal, és szerelemben egy fekete lánnyal. A raklapokból összetákolt pult mögül lángost árul, darabját 2 dollárért a…..
Pontosan ott kezdjük az epizódot, ahol az előzőt csúnyán, Hershel lábával együtt félbevágtuk. Rick és a kis csapat vígan nyomják a barbár műtétet, míg a sittes gringók csak kamilláznak, hogy mi az isten csapása történik éppen. Ki tudja mióta nem láttak fehér embert, erre…..
julie0812 2016.06.23 22:06:04
@Treff Bubi: hat ha valakit megharap egy zombi, akkor az gyorsan zombi lesz, ezt megelozendo tortent az amputacio. De ok se tudtak, hogy bejon-e vagy nem, csak tettek egy probat.
Hanna könnyek között kiabál az elmebeteg pszichológiatanárnak, s segítségért kiált, de senki nem hallja meg a zárt ajtó mögött. Emánuel lent borozgat a Rózsában, és szemezget pár csajjal. Natasa megy oda hozzá érdeklődvén Hanna hollétéről, hisz úgy tudta, a tanár úrnak…..
julie0812 2016.06.20 14:53:13
@hannamontanna: biztosan. Csak elhatarozas kerdese :)
Amugy meg a tapszert kifelejtette Adam, csak a vizet adta szegeny gyereknek. De mar az is csoda, hogy egyaltalan volt vmi az uvegben. Nem ugy, mint amikor az ures bogrebol kortyolgatjak a kavet.
Ja, es megjegyzem, Bence eleg lassan no, a tobbi szereplo gyerek ennel gyorsabban fel szokott noni, nem?
Na, ezt is megéltük, a termékelhelyezéssel sújtott vagy inkább súlyosbított (idióta magyar nyelv a két jével) évadnak menten vége, addig viszont még lesz két esküvés, egy romantikus, meg egy falusi. Na, adjunk a melónak...
Juli a térdén egyensúlyozza a laptopot, s közben pofákat vág. Felhívja a cégbíróságot, és érdeklődik, hogy hol tart a Berényi kft felszámolásával kapcsolatos ügy. A nyilvántartás szerint nincs folyamatban csődeljárás a kft ellen. Ezután Juli megcélozza Mikit kérdésekkel,…..
Elérkeztünk a várva várt félvadzáróhoz. Rendesen megalapoztak a nagy csúcspontnak, amiről csak a poszt végén fogok hosszasen ömlengeni vagy anyázni. De kezdjük ott, hogy Strand fejbe lőtte szerelmét. Pedig közösen megehették volna a mérgezett ostyát és akkor szépen…..
julie0812 2016.05.26 11:43:22
@Biriksz_Krokiksz!: Madison :)
Nem tudom, talan mert meg mindig nem sikerult egyik szereplot sem igazan megkedvelnem. Hianyzott nekem valami plusz, amin lehet agyalni a kovetkezo reszig, mint a (kovezzetek meg :) ) TWD-ben. De persze azert megnezem majd...
Berényiék, Novák, és a meglepetésvendég testületileg felvonulnak az irodába. Kicsit kibeszélik Petit, aztán szóba kerül, hogy ki is az ismeretlen. Neve: Bakó Gyula, a megmentő, ugyanis hajlandó a cégnek kölcsönadni 100 millió forintot, valamivel magasabb kamattal, mintha bankból…..
julie0812 2016.05.24 13:40:12
Nick az éjszaka közepén kiúszik a partra. Nincs a szánkba rágva, hogy miért, egyszerűen csak ezt teszi, majd, amikor a gondosan bezacskózott ruháit felvéve jelntőségteljes pillantást vet az óceánra, és még egy helikopter is elhúz felette. Mintha a vízen is több fény pislákolna, de se fegyverropogás,…..
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Alíz teljesen bepánikol a betört ablak hangjától, mert habár nem a maffiavezér akart rájuk törni, akár ő is lehetett volna, ezért Rudi és Alíz úgy döntenek, hogy lelépnek, és viszik magukkal Lucát is, az a biztos. Alíz az első adandó alkalommal lemegy a Kertész-lakba…..
julie0812 2016.03.30 21:22:40
@hannamontanna: ohh, ne mar... Szegeny Bozsi. De szerintem is az lesz, az osszetort vaza is ezt erositi... Bocs a spoilerert... :)
julie0812 2016.03.31 22:36:47
@Gillotte: tudom, mirol beszelsz :)) kell hozza lelkiero :)