Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ohmygod

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Animáció a Kubica-balesetről 2011.02.08 16:08:00
Nem teljesen úgy történt, amint a videón rekonstruálták, de a végeredmény ugyanaz, ezt fotó is bizonyítja. Kubicáék nekicsúsznak a szalagkorlátnak, majd miután a lengyel korrigálni próbál, Skodája áttöri azt, és a fém átfúródik az autón. Jakub Gerger navigátor hétfőn…..
      Mivel törlöd ki pelyhes bundájú plüsskutyád fenekét?  Ha kedvenced még kölyök és még egy ágyban is alszol vele, de nem akarsz nap, mint nap bajlódni a fürdéssel, akkor a Pet Head nedves törlőkendőit neked, illetve neki találták ki. Ne izgulj!…..
Ohmygod 2011.01.19 16:56:24
A metszéskor leszedett vesszőket nylonzacskóban lezárva, hűtöben kell tárolni az oltás idejéig. Így nem száradnak ki, és a rügyek is téli álomba merülten maradnak. Az oltáshoz a vesszőket fel kell darabolni úgy, hogy minden csapon egy rügy maradjon.   Annak a tőkének a…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
Burzsuj Így vásároltatok ti 2010.12.25 16:25:00
Feltéve persze, ha burzsujok vagytok. A The Boston Consulting Group (BCG) egy nagyon érdekes kutatást tett közzé, amiben öt különböző fajtába osztja a luxusmárkák vevőit 2010-es költekezési szokásaik szerint. A BCG az Egyesült Államokat, Japánt, Európát, illetve India…..
Ohmygod 2010.12.26 10:14:05
 Amig Seafalcon az ünnepi előkészületekkel van elfoglalva, gondoltam feltöltök pár kepet a MAHART egykori hajóirol.   ..
 Mit jut eszedbe elsőként Japánról? A szusi, a szumo esetleg a taiko dob? Ez mind rendben is van, de Japán ennél sokkal érdekesebb és összetettebb ország, tele furcsa kulturális szokásokkal, amit a következő 10 perces videoinfografika remekül összefoglal, rengeteg…..
Ohmygod 2010.11.28 17:24:49
@f@szh@rcos: Akkor honnan tudsz magyarul?
És hogy kerültél Magyarországra?
 Ha véletlen egy UFÓ-nak kellene elmagyaráznunk, hogy mit jelent a kelet-európaiság, akkor mostantól könnyű helyzetben vagyunk. Egyszerűen ültessük le egy kényelmes székbe, és indítsuk el neki az alábbi videót. A debreceni gördeszkás srácok által készített film egyszerre…..
Ohmygod 2010.11.23 01:02:56
botrany! pittne jolikaek befejeztek a forgatast a kiscelli kastelyban es nem takaritottak el maguk utan a muhavat! - írta kedvenc bloggerinánk felhábordva a Facebookon. Ezek szerint a csábos szájú művésznő mégsem olyan rendes, ahogy azt azok a kiskorú rajongói állítják, akik rejtett…..
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
Ohmygod 2010.09.30 23:47:58
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
Ohmygod 2010.09.10 18:31:02
w Tűz, víz, repülő 2010.08.20 00:45:00
  Nemzeti ünnepek alkalmával általában ugyanott találom magam, mint pünkösdkor, vagyis hogy tudok a munkaszünetről, de hogy mire fel van az egész, azt nem egészen értem. A két forradalmi ünnepet simán csak ellenzem, de augusztus 20-ról aztán végképp lövésem sincs. De nem…..
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
Varánusz Ficostohl 2010.06.13 08:00:00
Hónapok óta hallgattuk Fico Robi és kebelbarátja, Slota Jankó válogatott hülyeségeit. Minden létező módon kijátszották a magyar kártyát, nem ismertek se mértéket, se jóízlést. Szerintük a szlovákok a magyarok ellen határozzák meg magukat, mire révkomáromi kollégám csak…..
Ohmygod 2010.06.13 12:04:01
@Gyurma73: Te is sunáznád Ficoovát?... :-)
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Ohmygod 2010.06.13 09:05:00
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Sziasztok!   Másoknak talán érdektelen problémával fordulok hozzátok.   Benzinkúton dolgozok,mint shopos az osztrák hálózatnál. Már egy jó ideje bevezettek nálunk egy sapkát is a munkaruhához, amit kötelező (kirúgás jár a hiányáért) a műszakunk alatt…..
Ohmygod 2010.05.21 09:58:25
@Mária: Nem elég a céges ruha reklámfelületnek?

Meg az egész benzinkút? Főleg ha már ott van az illető autós, valszeg ott is fog tankolni.

Nem a városban mászkál benne az illető úr vagy hölgy hogy a céget reklámozza. Munkaruha, kényelmes és biztonságos viseletet kell hogy biztosítson elsősorban, utána jöhetnek az egyéb szempontok.

Az hogy reklámfelület, dőreség.
Ohmygod 2010.05.21 10:03:06
@Babette:
Ha olyan nehéz cucc esik rá, hogy az acélbetét levágja az ujjakat, akkor már tök mindegy, hogy volt e benne acélbetét vagy nem...:-)

Hidd el, jó dolog az..
Ha nem hiszed, próbáld ki...:-)
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
Ohmygod 2010.05.08 11:19:53
@Brendel Mátyás:

Ott a pont. Kapnak érte lóvét hivatalosan a Ferrari vagy nem.

Persze ha nem attól még mehet láthatatlan utakon a reklámpénz...
parakovacs Ha már a szar... 2010.05.02 06:02:00
  ...tematika ilyen sikert aratott, meglovagolom a hullámot, bár belegondolva, nem szeretnék a legnagyobb magyar koprofág íróként bevonulni a Petőfiről elnevezett múzeumba, de ha egyszer ezt dobta a gép, akkor kénytelen vagyok. Maszáj Herkules. Szóval a kakáló brácsás…..
Ohmygod 2010.05.02 14:05:12
A mérnökpalánták egyik legnagyobb játszótere a Shell Eco-marathon, amelynek európai versenyén rövidesen három magyar csapat is megmérettetik. Ez a gombamód szaporodó alternatív építőszeánszok egyik öregapja is, az idén rendezik a 26 dzsemborit, ezúttal a keletnémet Lausitzban.…..
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..