Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Indamailesek!Zenét, filmet, vicces képsorozatot mailben küldeni és fogadni egyaránt jó móka, ám egy idő után a rengeteg nagyméretű csatolmány sokat foglalhat az egyébként nem kevés tárhelyünkből, és a levelek letöltését is lelassíthatja.Az Indamailben eddig is…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Előző heti rejtvényünk nyertese Ki Domi fedőnevű munkakerülőnk, nyereménye egy Worms 4: Mayhem és apróbb ajándéktárgyak (póló, toll, egyebek) a CD Projekt Kft. jóvoltából. Ezen a héten természetesen egy újabb Legjobb Választás játékot, a Rome Total Wart lehet megnyerni.…..
A területszűkítős játékokra volt már néhány példa a blogban. Tudjátok, ez az a műfaj, amikor a játéktérben mindenféle bigyók mozognak, és a bigyók körül kell leszelni kisebb-nagyobb darabokat a játéktérből, amíg el nem érünk egy meghatározott méretet. A Fat Slice ennek…..
Cigiző küldte el a Homár-spinoff Feljelentő blog posztját, amiben nem az az igazán érdekes, hogy milyen parasztul viselkednek a vevőkkel egy nyolcadik kerületi Plusban, sem az, hogy mennyire nem akarják visszaváltani az üvegeket, hanem a fenti kiskáté a pénztárazás trükkjeivel. A…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
Már biztos mindenkinek az agyára ment az ajándékkeresés. Szorult helyzetben az esőerdőszaggató papírlobbi szerint állítólag azt szokták bedobni mostanában, hogy akkor kapjon újságelőfizetést, mert csak ő is olvas a szemével. Ez persze hülyeség, de történetünk szempontjából…..
Totti 2007.12.19 09:56:28
Hát a postai megrendelést én is elfelejtem, miután velem a következő történt!
Ajándékötlet ugyanaz, csak más újsággal! Kiadó weblap megnéz! Azt írja, hogy dec.10-ig be kell érni a pénznek, ha már januártól akarom a folyósítást... Na hát erre dec.7-én kevés esély volt.. Mert ugye csekk megvár, befizet, odaér... a postát ismerve nem számítottam semmire!
Jött a nagy ötlet! A postán elő lehet fizetni! Elmentem, bementem, nagy sor volt, kivártam. Mondom a postáskisasszonynak hogy szeretnék előfizetni magazinra...
Visszakérdez: Miért olyat lehet?!
Én: öööö, hát ezt nem nekem kéne tudni de az internet szerint igen... Akkor várjak... Erre elment hátra és vagy 10 perc múlva tért csak vissza, lobogtatva nagy büszkén a listát, hogy jé tényleg van itt ilyen opció! :)
Mondanom sem kell hogy mögöttem toporzékoltak...
Na jó, kérdem hogy mennyi az annyi, és hogy beér-e a kiadóhoz 10-ére! Mondja hogy mittudja ő, nem ért hozzá, most lát ilyet először!
Mindegy, mondom csináljuk! hátha! :D Max februártól "folyósul" a lap..
Ki van téve nagy betűkkel, hogy bankkártyával/ajándékutalvánnyal történő fizetését előre jelezze! Na én jeleztem hogy sodexho utalvánnyal kívánok fizetni én..
Erre postásnéni: az mi? ő nem tudja... lehet-e!
éN már a kétségbeesés szélén, a mögöttem várakozók a lincshangulat kezdetén...
Mondom: itt van a papír kiírva hogy előre jelezzem gondolom én akkor lehet...
Háááát, öööö, izéé.. Felhívjuk a fiókvezetőt... aki otthon van már.. de az irodába hátul van a mobilom.. Azt hittem akkor már megfolytanak egy halom borítékba, de láttam hogy a mögöttem lévők is voltak már ilyen helyzetbe.. konkrétan látszott a szemükben az élmény :)
Na a fiókvezetőt felhívták, aki mondta hogy csak kereskedelmi áru vásárlásra lehet utalvány felhasználni... Na mondom akkor bankkártya... Erre a terminál nem működik válasz jött.. Akkor mondtam hogy köszi nem!
Mivel ekkor már péntek volt és 5 óra, a kiadó már nem volt elérhető, és a hétfői telefonban bíztam hogy talán ott sikerül megoldást találni!
Sikerült, segítőkész kedves eladó, elmondta ha bemegyek hozzájuk, akkor ott kp befizetéssel simán megy a januári kézbesítés! Sőt még 25% kedvezmény is volt karácsonyra való tekintettel... Öröm és boldogság!