Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálna69

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a nyár, a horgászszezon. Tó mellett nyaralunk, a nádasokban, stégeken vagy csónakokban csendben üldögélő horgászok látványa megszokott. A minap azonban olyan dologgal találkoztunk, ami igencsak megdöbbentett, mert eddigi 35 évem alatt (amióta itt töltöm a nyarakat) egyszer sem találkoztam…..
Hat évvel ezelőtt a magánnyugdíjpénztári-rendszer államosítása során a Fidesz 3 millió embert kényszerített bele, hogy visszatérjen az állami rendszerbe, miközben azzal hitegette őket, hogy a felhalmozott 3 ezer milliárd forintnyi megtakarításukat később egyéni számlákon…..
  „Higgyétek el nekem, az események után Brüsszelben máshogy néztek rám, Barosso elnök máshogy fogott kezet velem!” – tudatta országgal-világgal Fritz Tamás, visszaemlékezve Orbán hálás szavaira, a mára nagycsoportos ovis-korba érett Civil Összefogás maga-dicsőítő szülinapi…..
Bálna69 2017.02.20 22:53:27
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT! Az alábbi történet az egyik kollégámmal esett meg a munkahelyünkön, ahol már ő is évek óta dolgozik. Sajnos már többször is előfordult, hogy késett néhány percet, de ilyenkor minden alkalommal…..
A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében. A kormány kezdhet megnyugodni: ellenfelei valósnak induló…..
Long I Tudó Trenddel szemben??? 2016.01.22 12:15:28
Nem néz ki rosszul a japán jen árfolyama az euró ellenében. Napos idősíkon folyamatos, trendszerű áresést figyelhetünk meg, azonban egyelőre támaszára lelt az árfolyam a 126-127-es sáv szintjein. Ha megbizonyosodunk a vételi erő jelenlétéről, amelyet a szürkével berajzolt vonal átütése már…..
1. számú levél "Viki Papi! Elegem van a lányodból! Te mindig biztatgatsz, hogy hozzuk már össze azt az unokát, és én próbálok megfelelni ennek a kérésednek, de a Rasival nem lehet bírni. Azt mondja, hogy nem azért tanult, hogy a htb-ként tengesse a mindennapokat, előbb ki akarja…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
No nem mint ha egy olimpiai bajnok pont az én védelmemre lenne rászorulva, de a hétvége „soha nem voltam fideszes” belpolitikai történése egy fontos problémára is rámutatott – és ez nem az „árokásás” meg a „megosztottság”, hanem valami egészen más. (kép…..
2010 tavaszán, még a forradalom és a félázsiai Mickey Egér Vereckei-hágónál való bejövetele előtt történt, hogy Kapuváron meglátogattam egy közeli ismerősömet, akit az egyszerűség kedvéért, inkognitóban tartván őt, nevezzünk most Béla néninek. Akkor, a kampány…..
Bálna69 2015.01.20 10:58:18
Az utóbbi időben mintha gyakrabban vetődnék el koncertekre. Erről a 2010/11-es évad jutott eszembe, amikor talán összesen hat színházi előadást néztem meg és emellett heti két-három hangversenyen voltam. Alkalmanként kifejezetten megtisztító élményt nyújt egy ilyen hangverseny. Ma lényegében…..
Sokaknak van határozott véleménye a fine diningról, a csúcséttermekről annak ellenére is, hogy esetleg soha nem kóstoltak semmit ilyen helyeken, ez egy rendes trollt nem tart vissza attól, hogy egy-egy fotó alapján megállapítsa egy ételről, hogy az ehetetlen vagy éppen túlárazott,…..
Bálna69 2014.07.12 08:09:21
@Gyorgy Nagy: Magyaru. Há e aztá királ.
A Dallal mérsékelt sikereket elérő köztévé (azt persze ne feledjük, hogy az Eurovíziós Dalverseny hazai indulóját kiválasztó műsor indulóinak 90 százalékát  kereskedelmi tévék tehetségkutatói termelték ki, sőt, a szakmai zsűribe is jutott belőlük) ősszel Virtuózok…..
Katalin a tavaly novemberi 40%- os játékvásár keretén belül vett egy babát 17 ezer forintért a Tescóban, amit februárban 8500-ért látott újra. A Tesco Global Áruházak az álláspontom szerint megsértették a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat…..
Mandiner blog Fanni örök 2014.02.15 12:01:00
Október, délutánMellettem alszik a tölgy alatt Fanni,s mióta alszik, annyi makk hullt a fáról,hogy minden jámbor lombbal veszekszem érte, -mikor átkarolt, kérte, őrizzem pihenését.De nap kacsintgat át fodrán a lombnak,vad darazsak dudolnak körül haraggal.És a lomb makkal felel és…..
NHL Vereség a 6000. meccsen 2014.02.09 22:38:16
A téli olimpia előtti utolsó játéknapot rendezték az NHL-ben és akadt sok érdekesség most is. A Philadelphia sorrendben negyedszer nyert, a Vancouverre viszont a hetedik csapást mérték egymás után. Az elmúlt két meccsen T.J. Oshie dönti el a St. Louis javára a két pont sorsát. A…..
VK blog Virágot Algernonnak! 2012.01.23 12:12:00
A regény (összefoglaló a Wikipédián) főszereplője Charlie, egy visszamaradott férfi, aki egy csodás beavatkozás nyomán erőteljes fejlődésnek indul, ám egy idő után kiderül, hogy az így elért eredmény nem tartós. Szellemi képességei rohamos hanyatlásnak indulnak,…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
Bálna69 2013.12.26 00:00:44
@nincs_nick: Ott a pont. :)
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Bálna69 2013.12.05 13:26:34
Kövér Lászlónak hála immár rend lesz a Parlamentben!  A most készülő új házszabály szerint a jövőben a képviselőknek fel kell állniuk, amikor az ülést vezető elnök az elnöki emelvényre érkezik.  Ugye felálltatok, amikor megláttátok Kövér…..
Bálna69 2013.12.05 09:18:57
@☉ ☾: Képzeljük el, ha a fidesz bármelyik törvényét a balnak mondott oldal nyújtotta volna be. Vagy azt, hogy ők írták volna át ötször, saját szájuk íze szerint, az Alkotmányt.
   Listánkból öt olyan futballista nevét láthatjátok, akik tényleg sokat tettek a labdarúgásért, emellett nemzetközi elismertségnek örvend. Ne is húzzuk tovább az időt, kezdjünk bele!    5. Oliver Kahn    A lista ötödik helyén egy német kapus,…..