Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matiszg

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen szürke hideg estén, az ember már nem számít ekkora meglepetésre mint amivel kirukkoltak kedvenc Epic-es fejlesztőink. Egy hivatalos megjelenési dátum ami 2008 november és egy izmos 18+ teaser mely a következő rész új elemét mutatja be. Live-osok a marketplace-en letölthető…..
Több külföldi forrás is megerősítette azt a hírt hogy elkezdődött egy újabb bannolási hullám az Xbox Live hálózatában. A hírek alapján ismét a dvd firmware moddereit bannolja a hálózat úgy mint az előző ilyen májusi akció során melyről részletesen olvashatsz itt. A gépek…..
matiszg 2008.02.19 12:44:49
Fickó tudod mi a közösség? Az akikkel találkozol is az életed során...személyesen és megosztjátok az élményeiteket. Tévedésbe ne ess. Én örülök neki a legjobban, hogy nem mindenki állami dolgozó és megvette a gépet KP-ra. A pénz sajnos a konzolon való játék, időtöltés miatt, számomra ( és mások számára is ) egy igen fontos dolog. Hidd el én is mennék PS3 multizni ha már fel lenne törve a gép és olcsón megúsznám. Sajnos a 10-16K játékokra nekem eléggé komoly kiadás. Mivel egy megszálott vagyok és szeretek játszani nekem nem megoldás, hogy fél évente veszek 1! db játékot, amikor falom az új címeket és mindenre kiváncsi vagyok a saját szememmel. Ezt a bunkóságot meg nem tőled vártam volna "felnőtt" ember létedre, hogy beírsz ide "hülyék miért nem vesztek PS3-at ez sokkal jobb!" c. szöveget. Nőjj fel! Örülj, hogy van és játssz vele sokat. Hidd el én nem a kibaxott gépek miatt vagyok itt hanem a társaság miatt, akikből bőven tudtam már szelektálni és csak a krém maradt, akiket becsülök és szeretek velük társalogni. Szarom le, hogy ki mivel nyomja és egyszer nem volt képem átmenni másik fórumra vagy csak felhívni Toszit vagy Holczyt, hogy minek szarakodik a PS3-al jöjjön vissza, mert ez jobb! Hülyeségeket írkálsz nekünk és rombolod a beszólásaiddal a közösséget, ahol jól érezted magad...ha meg nem az meg a te bajod. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen srác vagy. Majd felnőssz, remélem. Azt hittem ez a konzolháborús dolog már az óvodában lefőtt nálad de úgy látom nem. Halgass Holczyra és Feri barátomra és maradj inkább csendben! Kérlek!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és három led mentes békés karácsonyt kívánok minden kedves blog látogatónak!Hamarosan újra indulunk az eddiginél sokkal komolyabb tartalommal és szolgáltatásokkal a megszokott minőségben. Kitartás már nem kell sokat aludni.....