Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kjoji

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelemhamisítás, újfasiszta induló és az ukrán-magyar alapszerződés felmondására, Kárpátalja visszafoglalására tett utalás a központi állami ünnepségen...
Miként juthatott el odáig Magyarország, hogy újból a szocializmus időszakára emlékeztessen. Orbán a próbakő, amikor az a tét, mennyire lehetséges az összefogás az EU-ban. Végzetes lehet, ha az EU keleti és nyugati fele nem jut közös nevezőre az unió jövőre ügyében...
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Kjoji 2014.02.25 22:15:19
@Gérard Duchemin: és amikor a mai Izrael gyilkol?
"Elfogadhatatlannak tarjuk és felveti a közpénzzel való visszaélés fogalmát, hogy Kucsák László fideszes alpolgármester, akinek a pestszentlőrinciek havi 570 ezer forintot fizetnek munkaidőben kampányol annak érdekében, hogy országgyűlési képviselőnek válasszák. Ez nem…..
Kjoji 2014.02.18 21:47:24
@Vörös Rocktóber: jaj, hagyd már lécci, kit érdekel... :-)
Kjoji 2014.02.18 22:07:42
@Diorella Queen: Simon mosolya valóban többet ér. Pont 240 millióval. Tényleg, Kunhalmi Ágika tudja már, hol a Havanna lakótelep meg a Béke tér?
Kjoji 2014.02.18 22:58:50
@Táskás Tóni: a Gellérthegy Lőrincen van?
Szombati tudósításunkban csak Szegedről és Budapestről volt szó, pedig Pécsen is volt tüntetés. Aradi Hanga, a Középiskolai Hálózat aktivistája mondott beszédet: ,,A tanárok félnek. Félnek, és hallgatnak." Kedves Tanáraim! Decemberben, diákként, azért mentünk…..