Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bracha79

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt elé sok mindent nem kell írni, talán csak annyit, hogy mennyire érdekes, amikor valaki hosszabban ír magáról akár az a kép is alakulhat bennünk, ami a kommentjeiből talán erősebben látszik. A mai poszt szerzője Pink Petsch, aki eredetileg még a Magyarország és én…..
Megjelent a Ryanair foglalási rendszerében egy olyan járat, amitől tényleg leesett az állunk: télen három közép-európai városból repülhetnek az izraeli Ovdába, közel a Vörös-tengerhez. Megerősítés nincs, kérdésünkre csak hárítás jött, de több forrásból azt hallottuk, a…..
A Nagy Visszatérő Témák egyike az, hogy csak azért, mert magyarok vagyunk egy másik országban, feltétlenül segítenünk kell-e egymást, jóban kell-e lennünk egymással? Ha jól látom, eléggé megosztó kérdés, ezt piszkálgatja írásában Zsé is. „A határátkelés hosszú…..
Ma is járunk egyet a világban, szerzőinket munkába is elkísérhetjük. Vagyis folytatódik „Az én városom” sorozat a Ti jóvoltotokból. Nem is szaporítom tovább a szót, csak annyira, ha gondoljátok, küldjetek hasonló beszámolót a városról, ahol éltek, azokról a részeiről,…..
Bracha79 2014.11.09 05:25:03
@montroyal ( CAN qc): A lovoldozest az arabok kezdtek... Izrael az aki vedi a csaladjat es visszalo.. Az meg hogy a palesztinok lakohazakbol es iskolakbol lovik a raketakat es ezzel gyakorlatilag ok aldozzak fel a sajat civiljeiket meg a a masik dolog... Van egy olyan hogy ha az arabok letennek a fegyvert vege lenne a haborunak. Ha Izrael letenne a fegyvert vege lenne Izraelnek. Remelem erted a leneyeget...
Bracha79 2014.11.09 05:26:16
Bracha79 2014.11.09 08:15:34
@Ödenburger [Hu/At]: Akkor te a tokeletes ellentetem vagy. :) En a hegyeket leginkabb csak a labuktol szeretem nezni. Fentrol nem igazan. 25 fok alatt fazom, es a fenyveseknel jobbam szeretem a palmakat. Meg a sivatagot es a 45 fokot.... :)De meg szerencse hogy nem vagyunk egyformak. Unalmas is lenne. ;)
Nem mindenhol kell 250 forintot fizetni, ha véletlenül rosszul adják a bérletet: Én a bérletcserés cikkhez írnék egy pozitívumot. Nem írok helyet, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni. Vettem egy tanulóbérletet közoktatásit. Valószínű, hogy a korom okán, de a…..