Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vak Ond

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit ugye nem hall a nagyvilág,már jól ismerjük az Ismerős Arcok Nélküled című számából. Igen, most itt a lehetőség, hogy Székelyföld autonómiáját megvitassák Európa szinten. Mivel a rokonaim 95%-a Székelyföldön él, közöm van hozzá, hogy 2020-ban, hogy dönt az Európai Parlament, napirendre kerül-e…..
Fülbebogár Pașalâc 2017.12.22 12:46:04
A "pașalâc" román kifejezés egy olyan régiót, területet jelöl, ahol egy önkényúr, egy pasa, de despota uralkodik, gyakorol kegyeket, vagy kegyetlenségeket. Ilyen Erdély - mondja egy ismerősöm, s ha az utóbbi napokban- hetekben hallott történetekre hagyatkozom, igaza van. Ha a rendszerváltás utáni…..
Elegáns, öltönyös-nyakkendős úriemberek jelentek meg a kapuban és megindultak az udvar végében lévő lakás felé. A kis lakásban „gyönyörű porcelánszervízben” szolgálták fel a teát. Marosvásárhelyen emlékezik így a rokonok látogatására gyerekkorából Haller Béla, a…..
Vak Ond 2015.06.26 09:33:34
@Nemzetstratégia: tökéletesen egyetértek, sokszor populizmusból az ilyen elefántcsont-toronyba emelkedett írók elfelejtik, hogy erdélyben jelenleg 7 millió román van, akik ugye úgy tekintenek erre az állitólagos újboli honfoglalókre, mintha a holdból jöttek volna!! a dolog pikantériája mégis az, hogy 5-6 úttörő mellett 200-300 nem jön vissza, nem kell a kastély, realistább, de olyan is van, aki visszakapta és most bicuresti árverési házzal hirdeti értékesíteni!!
Annak ellenére, hogy 2013-ban és 2014-ben a kormány tagjai még nem kifogásolták az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának kilométerenként 3.7 milliárd forintos költségét, Csepreghy Nándor 2015. március 31-én bejelentette, hogy a kormány leállítja az…..
Vak Ond 2015.04.15 10:33:37
@Reszelő Aladár: ha most felajánlanák, hogy folytassák fele annyiért, biztosan elvállalnák!!
A Zugügyvéd szerint ez az év legabszurdabb bűnügye: a  bíró telefonon közölte a feleségével, hogy lehallgatják, miközben nem is tudhatott erről. Erre eljárást indítottak ellene a lehallgatók. Nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése abban az eljárásban,…..