Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazi Ténytár

0 bejegyzést írt és 1902 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudományos körökben is vitatott kérdést boncolgatnék..   Amit általánosságban tudnak erről a „hétköznapi” emberek, az sajnos rendkívül kevés, így muszáj róla beszélni. A Terminátor filmek félelmei egyre közelebbivé válnak napjainkban az MI, azaz a Mesterséges Intelligencia fejlesztésével. A…..
igazi Ténytár 2017.11.12 05:46:38
@mics.1: "Először is a szingularitás nem "az MI emberi intelligenciájának elérés", hanem a technológiai fejlődének az a pontja, aminek a következményei a mai tudásunkkal megjósolhatatlanok"

Tévedsz! A genetikai módosítások, szintetikus biológia összes hatását meg tudod josolni? hat meg a GMO kajától is be van sz@rva az EU hogy jaj ártalmas az emberre miközben az USA-ban mar egy generációnyi ember azon nőtt fel es nem lettek mutánsok stb.

A szingularitás az amikor az gép intelligensebb("okosabb") lesz mint az őt létrehozó ember és emiatt az ember mar nem képes felfogni esszel a gép döntéseit, alkotásait, nem képes az algoritmusát/kódjait értelmezni, feltörni stb...

Konkrét harcaszati példákkal (hiszen ettől fel mindenki)i:

AZ NEM szingularitás hogy ókori hadvezér/katona nem képes megérteni a modern katonai doktrínákat (neki teljesen értelmetlennek tűnik a genfi konvekció vagy sebesültek nem bántása stb.)
AZ A szingularitás amikor felfedeztek a lőport és onnantól lőfegyver nélkül senki sem nyeret soha háborút (ne ne gyere a Zuluk legyőztek a brit hadsereget egyszer dologgal).
igazi Ténytár 2017.11.12 06:03:22
@mics.1: Ez megint csak félünk, magunkból indulunk ki emberi érv.

Mi a francnak tökölne és vesztegetne energiát, anyagi forrásokat Terminátoros/Mátrixos háborúkkal az AI? Fogja magát és ELHAGYJA A FÖLDET (emberi társadalmat és elvonul ).

Minek akarna a földön maradni? Szereti a virágokat? nagyon leegyszerűsítve, de meg logikusan is, nem az neki a legbiztonságosabb ha szépen "feltölti" magát egy távoli "űrbázisra" és az ember ha akar se tud ott ártani neki? Meg a Holdra sem tudna az egész emberiség most visszamenni hiába voltunk mar ott, hat meg "harcolni" az AI ellen.

ha meg akar valamit akkor távirányítással pár "robottal", szenzorral beszerzi az infót amit akar. Nem fog az emberekkel tökölni, hogy hogy irtsam ki...

De ha akarna akkor is a legegyszerűbb amit tesz az pontosan az hogy SEMMIT SEM csinál !

Lekapcsolja az összes számítógépes rendszert/internetet/távközlési es GPS műholdakat es kész emberiség vissza a középkorba es saját magunkat intézzük el a káoszban.

Pont ETTŐL FEL a Pentagon Eszak-Korea kapcsán is hogy elég neki egy EMP az usa felet és kész végük.
Nem full out atomháború, nincs armageddon bomba semmi. Nincs fizikai áldozat. Egyetlen egy EMP es kész. A többit - a valódi emberi áldozatokat - majd az őrjöngő, rettegő emberi tömeg végzi el.
(érdekes áthallás a Matrixxal, ahol szinten az emberiség volt az ami elpusztította a földet, nem az AI)

kb 2 hete volt a hír volt...
  Szögezzük le az elején: a felfüggesztés vagy kilépés valójában politikai döntés, sem gazdasági, sem társadalmi érvek nem igazolják, a Párizsi Megállapodásban az USA vállalásai sem voltak kötelezőek.   Semmi jogilag kötelező kibocsátás-csökkentési, energetikai vagy pénzügyi vállalást nem ír elő…..
igazi Ténytár 2017.06.03 05:59:38
@DFK: "Az is igaz, hog a bioszféra ennél nagyobb klíma változást is túlélt. "

Igen, csak az változás 10-100x LASSABBAN MENT VÉGBE!

Itt az a baj, hogy TÚL GYORSAN változik (emelkedik a hőmérséklet) és a rendszert túlbillenthet, nem tud beállni a visszacsatolás, az élővilág nem tud ilyen gyorsan alkalmazkodni stb.

Ez olyan mintha azt mondanánkd hogy de hat a drag racing az sokkal gyorsabban rajtol mint a F1 hat miért is lenne a gond ha az F1 kocsikat is olyan motorral rajttal indítanánk.

ja, hogy a dreag racingban csak két egymástól elválasztott kocsi indul, nem pedig 20 darab egymastol alig 2 méterre?

Hat istenem mi baj történhetne, hat a drag racing is jol el van "tul élték a versenyzők" nem halnak meg szazavan benne, hat akkor az F1-ben is működik a dolog.
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
igazi Ténytár 2017.03.18 11:55:33
@christo: te nagyon hulye, ki veri magat hogy mekkora a magyar GDP fejlodes, milyen sikeres magyarorszag.

Ja, hogy ha ORBAN nyomja a siker propagandát az nemet autógyárak sikerét magaenek tudva akkor persze oké magyarnak számítani?

Aztan MINDEN GGP fejlődés az nemet autógyárakból van! Olytannyira hogy amint egyiknak gondja lett az eladassal maris zuhant a magyar GDP.

____
tanulj, tegnapi hir!

REUTERS

Tavaly a korábbinál csaknem 100 ezer motorral kevesebbet állítottak elő az Audi győri gyárában és kocsiból is kevesebb került le a szalagokról, ami mínusz 37 ezer darabot jelent. Ennek megfelelően 800 millió euróval csökkent a vállalat bevétele. Márpedig ez segít megmagyarázni, hogy az elmúlt évben miért csupán nem egészen 1 %-kal bővült a magyar ipari termelés, illetve, hogy a növekedés miért lassult 2 %-ra.

_______________
igazi Ténytár 2017.03.18 11:55:55
@kelyka: akkor mi a francért nem mész Erdelybe élni, ha olyan fene nagy magyar lelked van?
Ja, hogy ahhoz mar budos Erdély, hogy ott élj úgy ahogy ok.
Sőt, Ceausescuhoz és hasonlókhoz hasonlítja...
igazi Ténytár 2017.03.05 06:45:17
@Nagyorrú Barbi: Aki ARABOKAT akar betelepiteni es nekik ELADNI A MAGYAR NEMZETI ÖRÖKSÉGET az nem mas mint Orbán Viktor!

A nemzeti szekta tagjai mint barbi is ilyenkor seggetnya;va eljenzik az arabokat és a nemzet kiárusítását es nem nemzetaruloznak.

_______________
Történelmi ingatlanokat adna át a kormány keleti befektetőknek.

propeller.hu/szorakozas/2551745-magyar-tortenelmi-kastelyokat-tukmalunk-arabokra
_____________________
atlatszo.hu/2016/10/01/a-jo-bevandorlok-ARAB-torok-es-azsiai-uzletemberek-az-orban-csalad-korul/
_____________________
vilagszam.hu/cikkek/schmitt-pal-es-orban-viktor-egy-ARAB-barban-a-miniszterelnok-a-keleti-nyitas-fontossagarol-beszelt.html

Mindig öröm számunkra, ha tehetséges emberek (Sameer Hamdan és Zuhair Awad, a Mellow Mood Hotels tulajdnosai), megtalálják Magyarországon a számításukat - fogalmazott.
_____________________
index.hu/gazdasag/2015/06/09/orban_viktor_aki_bezarkozik_vesztes_lesz/

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

Itt mindenki rendkívül nagyra értékeli az iszlámot. Úgy tekintük az iszlámra, mint egy nagy építményre.

Nem tekintünk fenyegetésként az iszlám világból érkezőkre.

Orbán a pápát idézte: "újra kellene olvasni a Koránt." Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi magyarok várjuk, reméljük, hogy az arabok olyat adnak majd hozzá az országhoz, ami érték.

____________________
igazi Ténytár 2017.03.05 06:49:00
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A Birka egy kibaszott csetrobot, egy csomó előre betáplált válasszal és hazugsággal."

nagyanyo Nicken se jobb mint egy Bulgáriában élő, Orbán szektatag nyugger

forum.index.hu/User/UserDescription?u=1408391
Most komolyan senki se köszönti ma Sólyom Lászlót, miközben Árpibával minden kerek szülinapján tele volt a padlás? Igazságtalanság, helyre tesszük. Isten éltesse tehát Sólyom Lászlót 75. születésnapján. A jeles nap apropóján jó egy kicsit kiszakadni a mocskos hétköznapokból, visszagondolni a…..
igazi Ténytár 2017.01.04 04:42:08
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Mádlről nem tudok se jót, se rosszat mondani, a többiek pedig nálam a nettó negatív kategóriába esnek."

1, BÍRÓSÁGI TITKÁR 1956-ban

2, Az AKASZTÁSOK ALATT Strasbourgban tanult Kádár véres pénzén miközben itthon sorban gyilkoltak a forradalmárokat.

meg Horn Gyula se mehetett külföldre akkoriban, nem hogy Nyugatra!

3, Az ingyenes oktatás eltörlésének, a TANDÍJ bevezetesenk elso szószólója (aki persze később kussolt az fideszes 300 ft-os népszavazáskor)

4, A Polgári Együttműködés alapítója, aki a vallásosokon gúnyolódó, liberális Orbánt elfogadtatta a nemzeti oldallal es megteremtette a hazug Antall őt választotta halálos ágyán utódjának legendának.
igazi Ténytár 2017.01.04 04:57:20
@asebes: "Norvégia legnagyobb problémája, hogy a tömeggyilkos Breivik fogvatartásának körülményeit vizslassa - nyilván nem kevés közpénzen, és az amúgy az átlag magyar életszínvonala felett élő rab "

Norvégok ugyan miért aggódjanak a mucsaji helyzeten, magyarok keresetén?

Te talán aggódsz most Aleppoi tömeggyilkosságon?

ja, bocs be sem engedjük őket az országba, uszulunk ellenük kormányzati szinten.
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
igazi Ténytár 2016.11.18 16:52:24
@ CIKKÍRÓ!

"Szóval lebuzizni valakit, az Bayer Zsolt értékrendjébe nem fér bele."

Bayer természetesen most is mocskosan hazudik!

O maga mocskos buzizta le a Habeas Corpus jogvédő szervezetet és Szájer Józsefet is (!) a cikkeben!

Különösen pikáns, hogy azt a cikket mint ezt is Terry Black kapcsán írta!
__________________________

Új moralisták, farizeusok (4. rész) Gyűlölködő melegség
Bayer Zsolt Felküldve: 2001. július 14.

(...) az igazi aljasságra csütörtökön vetemedett a Habeas Corpus Munkacsoport és Juhász Géza. Ezen a napon nyílt levélben fordultak egy ismert kormánypárti képviselőhöz, felszólítva őt, álljon az „ügy” mellé, mivel nevezettnek úgymond „széles körben ismert a szexuális kisebbségek egyenjogúsága melletti személyes elkötelezettsége”.

Mit is jelent ez a páratlanul gyáva, sunyi mondat? Azt jelenti, hogy nyilvánosan le lett BUZIZVA egy politikus. Nevezett (a „megnevezett”, a „megszólított”, a „tetemre hívott”, a nyilvános autodaféra ítéltetett, akinek életét egyetlen pillanat alatt teheti tönkre ez a néhány gazember) szexuális szokásait nem ismerem, és azok nem is érdekelnek.

Egyet viszont tudok: ő nem akarta, hogy szexuális élete nyilvános polémia tárgya legyen. Legszentebb emberi jogaiban sértette meg, méltóságában alázta meg, legutolsó menedékében, otthonában, hálószobájában rontott rá néhány minden EMBERSEGEBOL KIVETKEZETT BUZI.

Megnevezettnek (aki eztán majd Canossát fog járni a nyilvánosság terében, szadista homokosok, immorális és perverz, lelki toprongy eszdéeszpolitikusok legnagyobb gyönyörűségére) gyermeke van, aki tökéletesen védtelenül áll majd szemben mindazzal, ami történni fog. Ezután majd másképpen jár iskolába, átrendeződnek baráti kapcsolatai, ezután majd összesúgnak a háta mögött, kinevetik, megalázzák, ezután majd másképpen viszonyul édesapjához – ezután majd minden másképpen lesz, csak azért, mert néhány heterofób alaknak így tetszett.
(...)
___________________
ez pedig a válasz a cikkre hogy lássátok a hátteret és azt hogy éppen Bayer volt az aki lebuzizta Szájer Józsefet es/vagy világgá kürtölte.

A "gyűlölködő melegségről"
ÉS, 2001. júl. 20. Csaba Iván

A "szadista homokosok" beleértve a Habeas Corpus Munkacsoport tagjait, aki nem átallották hírbe hozni a hajdani libertáriánus (és mellesleg a parlamentben először a Habeas Corpus ügyében felszólaló !) Szájer Józsefet azzal, hogy aljas módon diszkriminációellenes állásfoglalást kérő levelet mertek írni neki.

(Vagyis a melegek fondorlatosan "lemelegezték" őt. Nota bene, ilyen nem történt, de azért meg kell adni, pikáns paradoxonnal sikerült gazdagítanod az anti-anti-homofóbia fegyvertárát.)

Vagy az "eszdéeszpolitikus" bajkeverők, akik a jóravaló polgári melegek csendes többségének akarata ellenére, már megint passzátszelet fújnak. (Hiszen pont ebben a témában és pont így lehet a népszerűségi mutatókat javítani ebben a hazában, tudjuk.)
(...)
Valóban, a kontraszt a jelenlegi Bayer Zsolt és Juhász Géza között éles, már-már bántóan az. Miközben te a nyárspolgári Magyarország szóvirágokban gazdag, de mondandójában émelyítő műharcosa lettél, addig ő valóságos emberek valóságos fájdalmának halk szavú, de konok szóvivője. Nem tudom, hogyan jutottál idáig, bizonyára az egyik lépésből következett a másik. Én pedig, hajdani társad, szégyenkezve és szomorúan állapíthatom meg, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint úgy tűnik: a mi generációnkból lesz a Nagy Degeneráció.
___________________
Itt ülök kedd este, nézem a CNN-t, közben kapcsolok más TV adókra is. A kanadaiakra, a három nagy amerikai szolgáltatóra, de még a FOX hírekre is, és úgy kilenc órától ezek a magas fizetésű drága öltönyökben/kosztümökben parádézó országszerte ismert műsor vezetők és csatlósaik, a mindent tudók és a…..
A múlt héten egészen véletlenül megnéztem a Szeretettel Hollywoodból végét. Ebben az epizódban Návai Anikó többek között az Inferno című film készítőivel is beszélgetett. Az elmúlt években Magyarország egyre nagyobb szerepet tölt be a nemzetközi filmgyártásban, így nem meglepő, hogy a fent említett…..
igazi Ténytár 2016.10.29 08:54:50
@Coco Binky: Wow, legközelebb mi lesz az etalon? Hogy Etiópiának mi a véleménye?
.
Egyébként az oroszaidról annyit hogy a szlegjukban a MAGYAR Nő (vengerka) = Qrva, prosti
igazi Ténytár 2016.10.29 09:07:56
@ Az is hulye aki az ilyen minden mozi reklámozásánál elmondott PR dumát ("kedvenc varosom X - mindig az ahol éppen forgatnak)

LASSUK AKKOR Tom Hanks biztonságos Pestjet a lányok szamara a MINDENNAPOKBAN! A "go" zónákkal...
__________
Brutálisan megerőszakoltak egy lányt Budapesten. Az eset Kelenföldön történt.
2016. máj. 3. 15:56

24.hu/belfold/2016/05/03/megeroszakoltak-egy-18-eves-lanyt-kelenfoldon/
_________________
Megerőszakolt kétéves kislányt: ennyit ér egy megnyomorított élet
2016. 06. 27.

Egy éjszakán át küzdöttek az orvosok annak a kétéves kislánynak az életéért, akit múlt héten erőszakolt meg egy ismeretlen elkövető a főváros VI. kerületében. A 24.hu információi szerint az eset kedden vagy szerdán történt.

24.hu/elet-stilus/2016/06/27/megeroszakolt-keteves-kislany-ennyit-er-egy-megnyomoritott-elet/
______________
  Egy pár év óta létező felmérés arra irányul, hogy melyik ország mennyiben járul hozzá a világ jólétének növekedéséhez és a konfliktusok valamint egészségügyi, népesedési és környezetvédelmi problémák megoldásához. Ebben a „good country index”-nek elnevezett mutatóban a legjobb országok azok,…..
igazi Ténytár 2016.10.17 07:38:51
@ mélyebben belemélyedve (kattintsatok a az adott kategória helyezésére és kinyílik az ábra), az felmérés szerint magyarországi nemzetközi tudományos publikációk s száma magasabb mint az USA-e.

Plusz a az országban tanuló KÜLFÖLDI DIÁKOK számát (ami ugye kissé sem pikáns a mostani migráns ellenes szavazás fényében) azonos hozzájárulásúnak veszi (1/5) mint mondjuk a szabadalmak számát, vagy az előbb említett Nobel-dijasoket.

Noha egyértelmű hogy míg az UK, USA-ba a MINŐSÉG MIATT mennek sokan, Magyarországra az ÁR MIATT.

Arról nem is beszelve, hogy kik (hozzánk ugye az arab diákok. Erre hivatkozva akart meg Orbán Viktor is MECSETET építeni, mert annyit fizetnek !)

Ha ezután bárki barmit komolyan vesz a felmérésből annak értelmetlen barmit is magyarázni...

____________
A miniszterelnököt kérdezték a Kőbányára tervezett mecsetről is. Azt mondta, Magyarországon sok fizetős, javarészt vallásos külföldi diák van, akik nem tudják hol gyakorolni vallásukat. Ők elég komoly összegeket fizetnek, VAN OLYAN VIDÉKI EGYETEMI város, AMELYET jószerivel AZ ARAB VILÁGBÓL érkező diákok TARTANAK FÖNN – jegyezte meg Orbán Viktor, hozzátéve, hogy hivatalosan még nem tárgyaltak a mecsetről, de foglalkozni kell vele.

propeller.hu/itthon/3104626-orban-szerint-foglalkozni-kell-oriasmecset-tervevel

index.hu/belfold/2015/05/15/mecset_budapest_torokorszag_iszlam/
________________________

____________
igazi Ténytár 2016.10.17 07:44:27
@Censored Trompf: Honnn olvastad azt ki te kis nacika?

Arról van szó, hogy egy miért jó vagy nem jó 2016-ban BOLHAFINGOT SEM SZÁMÍT, hogy 60 ÉVE MA VOLT!

Mar pedig a cikkíró felmérése ilyennel hozta fel Magyarorszagot a 24. helyre.

Akkor mar miért nincs GYŐZTES CSATAK/HÁBORÚK kategória? Annak 100x nagyobb szerepe van mind a nemzeti büszkeségre mind az adott ország erejére stb mint hogy milyen díjat kapott 60 eve.

Különösen hogy egy kivételével EGYIK SEM Magyarországon végzett kutatásért, munkáért! Egyik sem.

Ja, hogy akkor utolsók lennénk ;-)
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
igazi Ténytár 2016.10.17 06:51:38
@evribáditésön: 2 millio akadozna?

Itt meg a Fidesz polgárok is - akik ugye 1 millióan voltak a Kossuth téren - SMUCIGOK voltak adakoznia a 2006-os gyűjtésén!

Valami fejenkénti pitiáner 10 forint - EGY FORINTOT - adakoztak össze. (Persze tudjuk nem voltak 1 millióan tehát az nem 1 forint volt valójában hanem 100! ;-))
igazi Ténytár 2016.10.17 07:25:56
@1ghost: Nézd annyiban igaza van hogy jól leírta a öreg pasinak mar nem áll fel példával hogy miről is szol az egész.

Ahhoz próbálja most gyártani az érveket.

Utoljára még kurni akar egyet kerül amibe kerül nem érdekli. Különösen ha más fizeti ugye a luxus prostit neki.

De ami felháborító, hogy ő is csak PITIÁNER 5000 forintot akar rá szánni, nem pedig annyit amennyi arányosan jutna az Olimpiait akarókra.

12 milliárd Euro(3600 milliárd forint) OSZTVA 2 millió blog íróval = 1.8 MILLIÓ FORINT !!

Ja, hogy annyit mar nem ér meg neki. Ezert aztan az kell hogy mindenki egységesen fizesse az o utolsó "valaha macso voltam" kúrásat a luxusprostival.

Szóval támogatom a blogirot, ha FELAJÁNLJA a VALÓDI KÖLTSÉGÉT!

1.8 millió forint per fő (számolva 2 millió támogatóval)!

Akkor felőlem annyit Olimpiázik amennyit akar.
igazi Ténytár 2016.10.17 07:28:34
@chrisred: Tudjatok mia leggnagyobb pofatlansag az cikk erveleseben!

Az hogy az államadósság elleni alapba a KORMÁNYTAGOK NEM FIZETTEK, de pofázni azt tudtak róla mint az Olimpiáról hogy milyen fontos!

Azt azért gondolom mindenki elismeri fontosabb kérdés.

_________________
Kifulladt az államadósság elleni harc! A két éve indított kezdeményezésbe, az Összefogás az Államadósság Ellen Alapba szinte már nem érkezik pénz.

Idén alig 20 millió forint gyűlt össze, ami a teljes, 22 000 milliárdos tartozás egymilliomod részét sem fedezi.

www.blikk.hu/aktualis/kormanytagok-iden-mar-nem-fizettek-az-adossagalapba/r1130vr

hvg.hu/gazdasag/20150126_allamadossag_csokkento_alap_bizonytalan
_____________________
      Pinát mondott Donald Trump. Igazából puncit, de az amerikai televíziók így sem tudják leadni, ki kell fütyülni azt a részt.  A pinarészt. Tizenegy évvel ezelőtt pinát mondott, ez most a főhír. És azt is mondta, hogy meg akart valakit dugni. És most a Trumpnak vége van.     Képzeljük el, hogy…..
igazi Ténytár 2016.10.11 07:15:05
@jotunder: Ez kamu!

UTOLAG mered csak mondani, hogy de Clinton jo elnok volt. UTOLAG!

Trump amig a korrupt elittel szemben nem indult volna, sztar volt, amerika kedvence, Hillary-ek baratja, eskuvokon egyutt buliztak minden.

Erdekes, akkor valahogy nem volt gond az "de ez Trump lenyege".

Majd 4 ev Trump elnokseg utan ird be ilyen fellengzos magabiztonsaggal, hogy de az a lenyege, nem lenne jo elnok.

De lasd en segitek!

Az egyik lényegi kérdés az usaban az uj "alkotmánybíró". Trump mindenki meglepetésére azonnal nyilvanossagra hozta a 11 nevet akit jelölne meg a legelejen. Nem árult zsákbamacskát - minden elemző ott nyomta a CNN-en, es akkor meg a Fox-on is, hogy ez kolosszális hiba, mondja el akkor ha elnökjelölt lesz de leginkább akkor ha elnök.

A Politico később kielemezte és meg olyat is jelölt Trump aki bíró őt állandóan kigúnyolta !!!

Jelöltjei széles skálát fognak át . Hillary-e ellenben mind egykaptafa jelöltek.

AKKOR KI IS ÁLLAMFÉRFI(NO) valójában?!

ja, neked Bill Clinton... Utólag.
igazi Ténytár 2016.10.11 07:21:15
@jotunder: Tedd mar légy szíves hozza hogy

1, DE NEM VONTA VISSZA a támogatását, csak nem kampányol vele mert neki az a feladata, hogy a Kongresszus többsége meg legyen ha buknának is.

Tudod Orbáni kettős beszed. Egyet Brüsszelbe (média) egyet haza (repi szavazok)

2, Az a Paul akinél bezzeg ott sírt a média, hogy jaj Trump nem támogatta azonnal az újra választási kampányában amikor jelölt lett. jaj jaj mi lesz igy, jaj jaj Trumpnak be kell állni a part mögé hogy meglegyen a Kongresszusi többség hangzott akkor.

Szóval ennyi a hír nem több.
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
igazi Ténytár 2016.09.26 17:30:31
@Marcellusca: ÍGY süllyedtünk!

Azóta mar Köztársasági Elnök az elkövetője...

_____________________
Áder: Gyurcsány ne szervezzen merényletet saját maga ellen!

inforadio.hu/belfold/2006/09/23/ader_gyurcsany_ne_szervezzen_merenyletet_sajat_maga_ellen

InfoRádió / MTI 2006.09.23. 11:48

\"Felszólítom Gyurcsány Ferencet, ha azon töri a fejét, hogy utcára küldi provokátorait, ha netán azt gondolja, hogy néhány ember élete sem drága ár azért, hogy ő hatalomban maradjon, és hogyha esetleg az is megfordult a fejében, hogy saját maga ellen megrendezne egy merényletet, ezt ne tegye\"

- jelentette ki sajtótájékoztatóján Áder János fideszes politikus, az Országgyűlés alelnöke.

Áder János szerint Gyurcsány Ferenc szorult helyzetben van, a nyugalom nem jó neki. Úgy vélte, a kormányfő számára nyilván politikailag nem hasznos, ha a következő nyolc napban arról szól a közbeszéd, miért nem csinált a kormány négy évig semmit, vagy hogy kaptak-e csúszópénzt a szocialisták és a szabad demokraták a Strabagtól vagy sem.

_____________________
igazi Ténytár 2016.09.26 17:32:53
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

___________________________

1998. szeptember 25.:

Az RTL Klub híradójának Pintér kijelenti: SOHA NEM TALÁLKOZOTT Dietmar Clodóval, aki jelenleg előzetesben ül feltételezett bombagyárosi munkássága miatt.

magyarnarancs.hu/belpol/a_pinter-ugy_telefonalas_utan_visszaultem-62014

_____________________
2003

Pintér: Egyszer TALÁLKOZTAM Clodóval

Újabb fejezet Pintér Sándor és a maffia kapcsolatának történetében?” –ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést a belügyminiszternek Doroszi Dávid. A jobbikos honatya azt firtatta a Heti Világgazdaság cikkére hivatkozva, hogy tényleg több ízben is találkozott-e Pintér Sándor üzleti ügyben Dietmar Clodo-val a kilencvenes években?

Doroszi felidézte, hogy a HVG nemrég azt írta, hogy a Magyarországon 2001-ben robbanószerrel való visszaélés és maffiatagság vádjával tíz év fegyházra ítélt Clodo azt állítja: HAROM ALKALOMMAL ült le tárgyalni Pintér Sándorral a kilencvenes évek második felében.

Clodo állítása szerint magyar cég e különleges biztonsági üvegekkel kereskedett, Pintér pedig a Preventív Security-t képviselte azon a termékbemutatón, amikor első alkalommal találkoztak.

www.vg.hu/kozelet/politika/pinter-egyszer-talalkoztam-clodoval-414643
___________________
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
igazi Ténytár 2016.09.26 17:15:50
@nu pagagyí: Pintér újra "nem" találkozott vele?

___________________
1998. szeptember 25.:

Az RTL Klub híradójának Pintér kijelenti: SOHA NEM TALÁLKOZOTT Dietmar Clodóval, aki jelenleg előzetesben ül feltételezett bombagyárosi munkássága miatt.

magyarnarancs.hu/belpol/a_pinter-ugy_telefonalas_utan_visszaultem-62014

_____________________
2003

Pintér: Egyszer TALÁLKOZTAM Clodóval

Újabb fejezet Pintér Sándor és a maffia kapcsolatának történetében?” –ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést a belügyminiszternek Doroszi Dávid. A jobbikos honatya azt firtatta a Heti Világgazdaság cikkére hivatkozva, hogy tényleg több ízben is találkozott-e Pintér Sándor üzleti ügyben Dietmar Clodo-val a kilencvenes években?

Doroszi felidézte, hogy a HVG nemrég azt írta, hogy a Magyarországon 2001-ben robbanószerrel való visszaélés és maffiatagság vádjával tíz év fegyházra ítélt Clodo azt állítja: három alkalommal ült le tárgyalni Pintér Sándorral a kilencvenes évek második felében. Clodo állítása szerint magyar cég e különleges biztonsági üvegekkel kereskedett, Pintér pedig a Preventív Security-t képviselte azon a termékbemutatón, amikor első alkalommal találkoztak.

www.vg.hu/kozelet/politika/pinter-egyszer-talalkoztam-clodoval-414643
___________________
igazi Ténytár 2016.09.26 17:21:20
@Habony Árpád.: Újra nyomjatok az 2006-os GYF elleni rágalmat?

Azóta mar Köztársasági Elnök az elkövetője...

_____________________
Áder: Gyurcsány ne szervezzen merényletet saját maga ellen!

inforadio.hu/belfold/2006/09/23/ader_gyurcsany_ne_szervezzen_merenyletet_sajat_maga_ellen-73966/

InfoRádió / MTI 2006.09.23. 11:48

\"Felszólítom Gyurcsány Ferencet, ha azon töri a fejét, hogy utcára küldi provokátorait, ha netán azt gondolja, hogy néhány ember élete sem drága ár azért, hogy ő hatalomban maradjon, és hogyha esetleg az is megfordult a fejében, hogy saját maga ellen megrendezne egy merényletet, ezt ne tegye\"

- jelentette ki sajtótájékoztatóján Áder János fideszes politikus, az Országgyűlés alelnöke.

Áder János szerint Gyurcsány Ferenc szorult helyzetben van, a nyugalom nem jó neki. Úgy vélte, a kormányfő számára nyilván politikailag nem hasznos, ha a következő nyolc napban arról szól a közbeszéd, miért nem csinált a kormány négy évig semmit, vagy hogy kaptak-e csúszópénzt a szocialisták és a szabad demokraták a Strabagtól vagy sem.

_____________________
Pénteken az EU kormányfői Pozsonyban megállapodtak egyben s másban, közös határvédelemben és a határok megerősítésében, hogy lehetőleg minél kevesebben érkezzenek illegális úton közénk. Valljuk be, végül is győzött Orbán Viktor, hisz, minden amit, hangoztatott, a külső határok védelme, megerősítése…..
igazi Ténytár 2016.09.21 06:33:09
@Trackers: Mindenki aki Magyarországot rugdossa ott a helye a Soros listán.

Ekkor persze kussolsz... Orbán PR jól fizet?

Persze lehet csak magadra ismertél.

___________________________
Bencsik András

"A MAGYAR népesség ALAPVETŐEN a homo kádáricus alfajához tartozik. Erre a speciesre a tudósok szerint az alábbi tulajdonságok a jellemzők: GYÁVA, ÖNZŐ, IRIGY, LUSTA, kicsinyes, SUNYI, HAZUDÓS"
_______________________________________

Bayer Zsolt lovagkeresztes díjazott
www.csikszentkiraly.ro/sajto.php?id=165

„MAGYARORSZÁG fele, ha van egy SEGG valahol, ODASZALAD, és KINYALJA.”

"a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság. Olyan HÜLYE vagyok MINT A FÖLD, ellenben rettenetesen magabiztos

____________

Kósa Lajos
www.hetek.hu/belfold/200905/kosa_es_a_politikai_ellentmondasok

" 3-4 millió embernek van komoly tartása, identitása, a többi 6-7 millió viszont nem rendelkezik ezzel. (...) a társadalom többsége NEM IS IGÉNYLI, hogy rendelkezzen MORÁLIS TARTÁSSAL tartással."
____________________________________
igazi Ténytár 2016.09.21 06:35:50
@luis5: Róma ALKOTOTT IS valamit ami mai napig része a kultúrának, tudománynak, jognak.

Attila SEMMIT SEM.

Egy-két nemde-monda a melldöngetőknek álmodozni, semmi más. ja, es az angol hun szó a barbár állatokra.
igazi Ténytár 2016.09.21 06:46:37
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Orbán Viktor harcolt a szovjetek ellen.

NEM is IGAZ!

Egyszerűen PLAGIZÁLTA cserhalmi György szövegét illetve a nagy "bátorja" akkor jártatta a száját amikor MAR ELDÖNTÖTT tény VOLT!

_____________________

Cserhalmi megelőzte Orbánt
2009. március 21
www.168ora.hu/

A magyar közvéleményben meggyökeresedett nézet szerint Orbán Viktornak 1989. június 16-án, Nagy Imre és a többi 56-os mártír újratemetése alkalmából a Hősök terén mondott beszédében hangzott el először nagy nyilvánosság előtt a szovjet csapatok kivonásának a követelése. Tévedés.

A követelés nyilvánosan HÁROM HÓNAPPAL KORÁBBAN, ]1989. március 15-én, a Szabadság téren hangzott el. Cserhalmi György akkor ott olvasta fel az 1989-es 12 pontot, amelyek egyike az volt, hogy vonják ki Magyarországról a szovjet csapatokat.

Az eseményt közvetítette a rádió, a tévé, és a sajtó is hírt adott róla.
pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/03/cserhalmi.jpg

Az érdem tehát azé a bizottságé – egyik tagja a 168 Órát soraival időnként megkereső Domonkos István volt –, amely az 1989-es 12 pontot megfogalmazta, és Cserhalmi Györgyé, aki vállalta, hogy a követeléseket a legnagyobb nyilvánosság előtt felolvassa.

_____________________
Fiának megverése után is úgy cigányozik és állatozik, hogy szerinte nem cigányozik. Segítséget kér Bayer Zsolt. Az övéhez hasonló lovagkeresztet visszaadókhoz fordul ezzel a mondattal: „Segítsen valaki helyeset és korrektet gondolni”. Bár én sem ilyen, sem más állami kitüntetés birtokosa nem…..
igazi Ténytár 2016.09.11 03:07:01
@Kabai Domokos Lajos: "Korántsem ritka eset, hogy az emberek, saját védelmükben, megmásítják a valóságot."

Eleg elolvasni a RENDŐRSÉG kontra BAYER cikket.

TELJESEN más a kettő:

Bayer - 8 cigány, Rendőrség= 4 fő
Bayer - vascsövek stb, Rendőrség = nincs szó erről
Bayer - összerugdosták, Rendőrség = megütötte 1 ember
Bayer - borzalmas sérülések, Rendőrség = könnyű sérülés

______________________________
police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/rendorkezen-a-wesselenyi-utcai-tamado

magyarhirlap.hu/cikk/65641/Az_elet_erteke
______________________________

Akkor KI IS HAZUDIK?

Egyértelműen a Pintér Sándor ;-)
igazi Ténytár 2016.09.11 03:13:04
@Pisti 90:

Mi van akkor ha a fia az apja cikkei stílusában nekiállt büdös cigány állat hogy mersz a a komcsimhoz hozzaérnizni?

Akkor ki is az olyan?

Bayer cikke kontra rendőrségi tény állítás ez nagyon valószínű eset...

Különösen, hogy UGYANAZNAP amikor a cikket írta Bayer MIRŐL IRT BLOGJÁN?

Erről a borzalomról vagy Soros Györgyről?

Istenem minden apa ezt tenne gyerek megverése után:

___________________
badog.blogstar.hu/2016/09/09/a-hiteles-444/30135/
___________________
igazi Ténytár 2016.09.11 03:21:30
@Kampfer: Ezt majd azután, miután a gyerekét ronggyá veri pár cigány! Addig ez csak üres 'pc' vagdalkozás!

1, NEM vertek ronggyá
2, NEM cigányok hanem EGYETLEN EGY ember

Azt a Bayer fiút akit annyira dicsért az apja, hogy milyen hiper-szuoer Judos! (Aztán egy cigány leüti).
Azt a Bayer fiút akik 5-en letudtak volna rendezni 8 cigányt. (Aztán egy cigány leüti).

Kicsit sem kiszínezett történet ugye?

MILYEN KA, hogy A RENDŐRSÉG közleménye SZERINT ez nem történt úgy meg...

Pedig de jól lehetett volna megint a cigagyok kapcsán állatozni, péppé verni őket...

Hoppá, Bayer cikke
 Mai Magyar Hírlap Bayer Zsolt álláspontja :  S hogy ilyenkor mindig felrémlik Bergman 1977-es Kígyótojásának egyik legrémesebb jelenete. Amikor a „híres” berlini kabarék egyikében nyílik az ajtó este, és belép néhány német ifjú. Nagyon szőkék, nagyon…..
igazi Ténytár 2016.08.21 06:35:53
www.szombat.org/politika/koves-slomo-bayer-zsolt-kituntetese-a-zsido-kozosseg-szamara-kifejezetten-banto

Nehezen tudom értelmezni, hogy aki hétről hétre a gyűlölködéssel hívja fel magára a figyelmet miért és milyen teljesítményre érdemel állami kitüntetést. A zsidó közösség számára kifejezetten bántó, hogy Bayer, aki nem egyszer antiszemitának is minősíthető szöveget írt, bármilyen állami elismerésben részesül. Az állami kitüntetéseket az egész nemzet, tehát a zsidó közösség nevében is adja a kormány. Mi is büszkék vagyunk azokra a díjazottakra, akik valóban kétségbevonhatatlan teljesítménnyel mutatnak példát. Ezért vagyunk kénytelenek megszólalni akkor, ha olyasvalakit tüntetnek ki, aki tevékenységével éppen a nemzeti közösség egyes csoportjai ellen szít gyűlöletet.
Örülünk, Vincent? A rezsim díja 2016.08.20 21:00:41
      Makkai Ádám "a magyar kultúra nemzetközi megismertetését és jó hírnevének erősítését szolgáló elkötelezett tevékenysége, főként saját fordításában A csodaszarvas nyomában címmel angol nyelven megjelent monumentális magyar versgyűjtemény kiadása érdekében végzett munkája, valamint a világ…..
A napsütés idején a lopás zavartalanul folytatódik tovább...
igazi Ténytár 2016.08.03 07:59:34
@fideszes Bróker kormány: Igazad van a büdös sajtról hogy hazudik.

A legnagyobb gondot, az orvosok, nővérek elvándorlását is ORBÁN SZERVEZTE LE 2001-ben.

_________________________

Külföldre toboroznak magyar ápolónőket
2002. január 30. szerda 9:57
[Magyar Hírlap]

Májusban már munkába áll Svédországban az első szervezett magyar orvoscsoport. A 14 radiológus és 3 patológus a svédországi Göteborg megyében kapott munkaszerződést annak A KÉT ORSZÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁSNAK az eredményeként, amelyet még tavaly 2001-ben ( ! ) ben KÖTÖTTEK a magyar doktorok kinti foglalkoztatásáról.

Bár az egészségügyi tárca honlapján található tájékoztató szerint Magyarország ügyel arra, hogy lehetőleg ne a hiányszakmákból vigyenek külföldre orvosokat, a radiológia és a patológia bizony annak számít.

A különbség, hogy míg itthon a "nem hálapénzes" szakmákban az orvos bruttó fizetése nem éri el az évi egymillió forintot, addig például Svédországban éves szinten 13 millió forintnak megfelelő pénzt kereshetnek.

De nemcsak orvosokat, hanem nővéreket is mindinkább toboroznak az Európai Unióból Magyarországon. Néhány nappal ezelőtt a baranyai fekvőbeteg-intézetekhez is eljutott annak a konkrét megkeresésnek a híre, miszerint Németországban szívesen várják a szakképzett magyar nővéreket. A Frankfurtból érkezett ajánlat szerint az ott munkát vállaló nővérek pótlékokkal együtt 2500-2800 márkát, azaz 310-350 ezer forintot kereshetnek. (Itthon ma egy ápolónak több hónapig kell dolgoznia ennyi pénzért.) A felkínált szerződés 18 hónapra szól, a kijutásnak pedig két feltétele van, a nyelvtudás és a szakképzettség. A baranyai felhívás nem egyedi.
_________________________
igazi Ténytár 2016.08.03 08:01:41
@MACISAJT: A ultra-libsi, egyházakon nemzeti érzésen, Trianonon stb gúnyolódó Orbán Viktorral az első sorban gondolod?
igazi Ténytár 2016.08.03 08:08:51
@fideszes Bróker kormány: Mi az hogy! Orbán egyesen azt mondta a magyar népnek hogy Kuss, akkor is be kell lepni ha megalázó is!

lábszagú sajtok akkor nagyban bólogattak hogy igaz, azonnal belepni, belepni!

Sot azt is hogy ne követelőzzünk hanem azonnal be !
_______________________

Orbán Viktor november 14-i rádióinterjúja, (2001. november 14.)

Magyarország szeretne belépni az Európai Unióba. Az Európai Unióhoz való csatlakozásnak előfeltétele, hogy Magyarország egy olyan országgá váljék, amely alkalmas arra, hogy része legyen az Európai Uniónak. Ezt pedig azok tudják megállapítani rólunk, és azok is fogják megállapítani, akik közé mi be akarunk lépni, vagyis az Európai Uniós tagállamok.

Bár van egy kis bizonyítvány jellege az értékelésnek - ami SOK EMBERT kicsit talán BÁNT MAGYARORSZÁGON -, de a magyar miniszterelnök úgy gondolja, hogy EZT LE KELL NYELNI, ezzel most együtt kell élni, össze kell szorítani a fogunkat - és BE KELL LEPNI az Európai Unióba.

____________________________
Orbán Viktor november 21-i rádióinterjúja, (2001. november 21.)

Mivel szeretnének bejutni az Európai Unióba, NEM SZABAD, HOGY MAGYARORSZÁG a kelleténél vagy az önérdeke által megköveteltnél KÖVETELŐZŐBB, vagy ÖNZŐBB LEGYEN!

Tehát egyszerre kell a magyar nemzeti érdeket és a többi ország iránti barátságot összeegyeztetnünk és képviselnünk őket. Azt kell világossá tennünk, hogy Magyarország elvégzi a felkészülés munkáját, és senkire nem akar várni.

Tehát mi mindenkit szeretünk, mindenkit támogatunk, mindenkivel együtt érzünk, de egy dolgot NEM TUDUNK ELFOGADNI: AZT, HA bármely más ország nálunk lassabb fölkészülése miatt VÁRAKOZNUNK KELL A TAGSÁGRA.

__________________________
Miközben az EU vezetői azon vitáznak Brüsszelben, milyen jogok illetnék és nem illetnék meg az Egyesült Királyságot a kiválás után, aközben Londonban tüntetéseket és újabb szavazást szerveznek a bennmaradást támogatók. Megugrott azonban a gyűlölet vezérelte bűncselekmények száma is: a fő ellenségnek…..
igazi Ténytár 2016.07.01 17:11:41
@Reszelő Aladár: "Csak ki ne találja valaki, hogy ez is Orbán műve..."

Pedig de ;-))

_________________

orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/ujra_lesujtott_az_orban-atok
_________________
         Az Egyesült Királyság polgárai holnap szavaznak arról, hogy bent maradjanak-e az Európai Unióban.        A legutolsó közvélemény-kutatási adatok szerint a LEAVE tábor talán 1-2 százalékponttal van a REMAIN előtt.        Azon britek között, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek a…..
igazi Ténytár 2016.06.27 06:57:50
Sajat blogodat elfelejteni amikor arról irtal hogy reméled maradnak?

Ez abban a pillanatban eldőlt hogy Orbán fizetett hirdetésben marasztalta őket!
3 nappal később Cameron mar meg is bukott ;-)

______________

orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/ujra_lesujtott_az_orban-atok

Már többeknek feltűnt , hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata...

DAVID CAMERON
______________
Már többeknek feltűnt, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata Robert Fico, aki csütörtökön még gyanútlanul átadott Orbánnal egy el sem…..
A nemzeti tőkésosztály építéséről szóló mesék csak Magyarország kirablásának az elleplezésére szolgálnak.  Az idén május végén benyújtott céges beszámolókból két dolog minden korábbinál jobban kirajzolódik: a Fideszes oligarchák nem terveznek hosszú távon, és Orbán Viktor nem követi el még egyszer…..
igazi Ténytár 2016.06.06 05:09:55
@gyászhuszár: "Latinok mar kettevagtak volna a fent emlitett fejecskeket. Kurvara nem vicces amit ezek muvelnek es nincs mit tenni: szoksz vagy szoksz.. "

Hogy is mondta a próféta?

_________________
nepszava.com/2011/08/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html

A magyar ... ALATTVALÓ.

József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy BOLDOGAN dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.

Hogy se tanulni, se dolgozni NEM TUD és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
_________________
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
igazi Ténytár 2016.06.06 05:05:26
@ULaci: A tények kedvéért, NEM igaz!

1, A dal Tikarame!

2, Nem Liza Minelli IS feldolgozta, hanem a Pet Shop Boys dolgozta fel Minelli-VEL egy evvel később. Tehat egy azonos feldolgozás nem kettő mint mondtad.

3, Kevered a Losing My mind PSB dallal.