Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éjjelnap.pál

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog SF rajongóknak is 2010.10.25 12:00:00
„Csak idő kérdése, és a bolygó alkalmatlan lesz rá, hogy élet legyen a felszínén.” Winston Chuchill: Savrola Nem csak az ilyen mondatok és a hozzájuk kapcsolódó – igen érdekes – párbeszédek miatt érdemes elolvasnia az SF rajongóknak is a brit politikus,…..
Úgy fest, mintha egy út kanyarogna a békés nyári messzeségbe. Tökéletesen úgy fest. Az igazság ezzel szemben az, hogy egy louisianai vízi út, a Bayou Chaland felszínére látunk, amelyet milliónyi döglött hal, tarisznyarák, angolna, sőt egy bálna teteme…..
éjjelnap.pál 2010.09.16 23:07:12
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
Ujjuj juj hujj juj juj! A természet lágy öle finom dolog kérem! Nem? De! Na ugye! Ez pedig egy saját fotóm a Mátra rejtekeiből ..
éjjelnap.pál 2010.05.02 22:17:28
A World Victory Road (WVR) hivatalosan felszólította a DREAM promóciót, hogy büntesse meg Aoki Sinját (Shinya Aoki), aki a december 31-én a két japán MMA-szervezet által közösen rendezett gálán (Dynamite!! 2009) eltörte ellenfele, Hirota Mizuto felkarját, aztán a középső ujját…..
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..
éjjelnap.pál 2009.12.06 15:23:48
@Blackrock:

Nem akarok állást foglalni a vitában, de erre az érvelésedre ráilleszthető egy sablon:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Nirvána-érv
Az arctornás nyakgyakorlatok két esetben tesznek hatalmas szolgálatot, ha kövér vagy, és duplatokád nő harminc körül vagy ha sovány, és pulykanyakad lesz, mint a képen látható Ulrika Jonssonnak. Sven Goran Eriksson nejében semmi érdekes nincs mostanában, hacsak az nem, hogy négy…..
Az alanti sztori az irrealitása miatt annyira megejtő. Dixie Flatline ugyanis egy kocsmatöltelékek és egy kidobóember között, egy hullarészeg vendég szinte élettelen teste fölött elhangzott beszélgetést idéz fel. Kedvenc részem az, amikor olvasónk a saját szavait idézi. Én…..
Sétáltam, megláttam, megálltam, megvártam. Megkérdeztem, megéreztem, beleszerettem, elkérte. Felhívott, meghívott, behívott. Beszélgettem, nézegettem, eszegettem. Megnyelveltem, megfogtam, felállt, betette. Elmentem, elmentem, elmentem, ő is. Beleengedte. Elmentem, megállapította,…..
éjjelnap.pál 2009.11.15 22:38:26
Álszentfazék Nietzsche tévedése 2009.10.25 18:27:00
Az abszurditás hegyvonulatának két legmagasabb csúcsa, ahonnan lenézve hangyacirkusznak tűnik a hétköznapi történések világa:-  sisak a kamikaze pilóta fején-  villámhárító a templomtornyon.Foglalkozzunk most az utóbbival. A kérdés apropóját az adja, hogy pénteken…..
Hogy vérszomjas lennék? Tamás tréfája mindent megmagyaráz.Nem érdemli meg, de ideírjuk, amit üzent: "Ha kiraknátok akkor szeretném megköszönni a szellemi és erkölcsi támogatást Édesanyámnak és Dokinak."Na, a megoldás megAdobevallás..
éjjelnap.pál 2009.07.10 10:35:33
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
éjjelnap.pál 2009.06.24 12:15:46
@szajizom:

Ott bukik meg a dolog, hogy a hidrogénbombához sem csak kockáspapír meg ceruza kell, hanem pénz. Az meg itthon nincs, legalábbis láthatóan nem ilyesmire. Csak kultúrális fővárosra meg négyesmetróra.

Mondjuk érdekes is lenne látni a keletinél a metró PR palánkjai helyett az "építjük az ország hidrogénbombáját" feliratot.
éjjelnap.pál 2009.06.24 12:27:18
@szajizom:

Szerintem a többire is alkalmazható, hogy amíg nem kell sok pénz valaminek az eléréséhez, addig jók tudunk lenni. Az ország még képes tehetséges embereket kiképezni, de megfizetni őket vagy akár méltó munkakörülményeket teremteni nem igazán.

Mindenki persze nem kaphat pénzt, de mondj nekem egy olyan szakmát, amit a legmagasabb szinten tudsz űzni itthon is.

A Kettős Mércén már tavaly októberben felbukkant a Köblös Attila lakásfelújítót ellenreklámozó falragacs, tegnap pedig zipi találkozott vele a 73-as trolin. Ha feltételezzük, hogy nem sokáig maradnak kint az ilyen és ehhez hasonló matricák a BKV járművein, akkor egy friss…..
éjjelnap.pál 2009.06.11 12:42:49
@potrzebie:

Szerintem is szép magyar neve van, akkor most én is náci vagyok?

Egyébként óvodában is mindig viccelődtünk a nevekkel, és kisiskolásként is. Szerintem akkor majdnem minden kisgyerek náci.
Proszektúra Majdnem rendőrállam 2009.06.01 12:11:00
Egy majdnem fogatlan oroszlán címmel számol be Fekete Gy. Attila (NOL) a több mint egy éve működő Független Rendészeti Panasztestület tevékenységéről. Ez az interjú sok mindent elmond a mai hazai közállapotokról. Mindjárt az első kérdés, és az arra adott válasz is nagyon…..
éjjelnap.pál 2009.06.01 22:35:39
@Zsola777:

http://nol.hu/belfold/egy_majdnem_fogatlan_oroszlan

google
Orbán Viktor stadiont ígért a debrecenieknek. 2010 utánra. Íme az első kampányígéret, Kósa Lajos tolmácsolta az elégedetlen debreceni szurkolóknak.  Ismét bajnokcsapat lett a DVSC, immáron negyedszer öt éven belül. Példátlan teljesítmény egy vidéki futballcsapattól. Ok…..
 Tegnap lezajlott az országos kompetenciamérés. Két gyermekem révén is érdekelt voltam, az egyik a 4. a másik a 10. évfolyam számára készített feladatlapokat írta. A nagyobbik úgy értékelte, hogy nehéz volt, leginkább azért, mert négy óra alatt olyan sok feladatot kellett…..
éjjelnap.pál 2009.05.28 20:03:12
@TaTa86.:

Négy óra sok. Egy egyetemi óra valóban lehet 2 óra, de abban benne van a 2-szer 15 perc szünet is, mert úgy hatékony. Ilyenek az emberek: ha valami érdekli őket, tudják négy órán át folyamatosan csinálni, ha nem, akkor elkalandoznak vagy elfásulnak. A tanulási technikákat javasló könyvek általában 45-60 percenként szüneteket javasolnak.

 Már néhány hete itt van a korai nyár, így hát éppen aktuális volt megszervezni az újabb tüntetést a rasszizmus és az erőszak ellen, nehogymán úgy vágjunk neki a szünidőnek, hogy ne tudjuk mihez tartani magunkat. Tombol a rasszizmus, ez kétségtelen. Igaz, hogy még nem…..
éjjelnap.pál 2009.05.15 23:49:21
@Alvarez:
én sem értem, hogy mi köze van Bushnak a témához
Will Petersen (Gil Grissom), a CSI, azaz Helyszínelők egykori főszereplője most már csak producerként tevékenykedik a sorozat mellett - de azt soha nem zárta ki, hogy egy-egy rész erejéig visszatérjen Las Vegasba, hogy okos meglátásaival segítse egyelőre még beilleszkedési gondokkal…..
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
éjjelnap.pál 2009.04.15 10:43:36
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:

Az ivókutak kérdéséhez:

Egy ivókút működött még a múlt héten, úgy a 2500-as jel környékén, de most már valamiért az sem. Ellopni meg szerintem nem szokták, mert ha egyszer rászánják magukat, hogy kiteszik tavasszal, akkor ősz végéig kint szoktak lenni a kutak, csak néha nem működnek. Lehet a vízmaffia keze van a dologban.

Ami engem a kutakkal kapcsolatban igazán idegesít, hogy a hajléktalanoknak az az univerzális vízforrása, szóval azért kétszer is érdemes meggondolni, hogy igyon-e belőle az ember. A Holdudvar melletti kútnál a büfé tulajdonosa szerintem még fizet is egy hajléktalant, hogy bizonyos időközönként megmosdjon benne.

Szombaton, 11.-én, a költészet napján megint akciózott az Index: profi költők, amatőr költők és repperek reagáltak versben a nap poltikai, tudományos és bármilyen eseményeire ebben a poétikus percről percrében. (Aki lemaradt volna az egészről, itt megnézheti, hogy nézett ki…..
"Wen Jiabao kínai miniszterelnök nemrégiben a Financial Timesnak elmondta, hogy nem lát esélyt arra, hogy Kína húzza ki a többi országot a pácból. Arra szólította fel az USA-t, hogy tartsa magát korábban tett ígéretéhez, vagyis őrizze meg hitelességét és vállaljon…..
Már említettük egyszer (talán a móri bankrablás és nyolcas emberölés ügyének tárgyalásakor), s most csak megerősíteni tudjuk, hogy szép hazánk nemcsak termálvízben, vízilabda-aranyakban és gyengeelméjű politikusokban állja az erős nemzetközi verseny kihívásait, hanem…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
Miután Csingtao szárazföldi ütegei romokban hevertek, az ostromtüzérség november 2-án a sáncerődökre és az azokat fedező drótakadályokra helyezte át a tüzét. Aznap éjjel az ostromlók újabb 300 méterrel ásták előrébb a futóárkokat. Másnap néhány üteg elpusztította az…..
éjjelnap.pál 2009.03.12 22:09:37