Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vermine81

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eheti kiadás a cukiságra, a bikicsunájozás énekes-táncos-erőemelős változataira és egy testmódosító brigád sokkolónak szánt előadására épít várat, de a mocsár ezt is elnyeli, még mielőtt leégne az egész kóceráj. A nyilvánvalóan csak díszítőelemnek szánt…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Vermine81 2013.10.06 14:34:23
@BotloB: tudom, csak sztm x év után a sok formálható pop arc végtelenül unalmas már. kb ugyanolyan, mint ha a rockabilly zenekar csak rockabillyt nyomna stb. meg azért valljuk be, elég keskeny az a sáv, amiben ez a "formálás" mozog, még a pop előadóknál is. ha már nem mai dalokat énekel valamelyik, elkezdenek mű-önkívületben hozsannázni a zsűritagok, hogy "te vagy a ma kovácskatija/michael jacksonja/whitney-je stb", pedig semmi mást nem csinált, csak a saját műfajában elénekelt egy régebbi számot. ami meg nem a saját műfajuk, abban értékelhetetlenül énekel mind. és ez nem a pop műfaja miatt van így sztm, hanem mert középszerűek az előadók.
na, de megyek, beveszek egy xanaxot, mert ma is lesz adás :D