Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt...

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye március 18-án: Szkeptikus filozófiáról – szkeptikusoknak Máté András filozófus, tanszékvezető egyetemi docens (ELTE BTK Logika Tanszék) előadása Szkeptikusok között elég gyakran hallom, hogy milyen szerencsétlen ez az elnevezés, hogy nevetségessé tesz…..
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
"Senki nem ért semmitA nőm például engemAz orvosok a haláltMinden milyen csendbenVeszi tudomásulHogy nincsen megértveVagy megvan, de mit is mondjonAz értő a fénybe érveSenki nem mond semmitJúdás is csak csókolJézus visszanéz ráMindent, mindent tud a csókrólBeszél, aki…..
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.24 09:08:52
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen, azt látom, hogy ti hívők mindent tudtok az ostobaságról

sok sikert 2014-hez
hajrá dopeman!

xd
Még Van Damme volvós spárgájánál is jobb reklámot mutatunk ma a kedves olvasóknak: a londoni székhelyű Cinesite 3D animátorai ugyanis egy gyönyörű babkonzerv-reklámban mutatták be, miért kamu az egész holdraszállás-sztori! Sajnos korán örültek azok, akik már eldicsekedtek…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Kerényi Imre az egyik kedvenc figuránk a NER-ben, az asztalától és a festményeitől is eldobtuk az agyunkat, és valószínűleg mindegyikre örökké emlékezni fogunk. Az Alaptörvényhez közpénzből készíttetett abszurd képeket eleinte fegyveres őrök vigyázták az Országos…..
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.14 08:08:45
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
És Jézus is. A Slate-ben nemrég arról írt cikket egy fekete szerző, mennyire furcsa volt úgy felnőni, hogy az iskolában fehér volt a Mikulás, otthon pedig fekete. Az apja persze próbálta neki megmagyarázni, hogy a Mikulás bőre mindig pont olyan színű, mint azoké a gyerekeké,…..
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.13 20:49:03
Tegnap megírtuk, hogy az MTI rutinosan elhallgatta, hogy Tölgyessy Péter, Stumpf István és Sólyom László az Alaptörvényről mondott véleményt egy könyvbemutatón. Azt is írtuk, hogy az MTI sem fotóst, sem tudósítót nem küldött az eseményre, mert hát mi mást…..
Rémesen vicces, vagy csak komolyan ijesztő az, ami a mai Borsban olvasható a Krokodil nevű, igen szemét drogról, amit ha szed az ember, a beszakadás mellé még egy laza húsrohadást is kap, mintegy mellékesen. A lap online kiadásának cikke azzal a címmel jelent meg, hogy Szörnyű…..
Y-GEN Szegénynek lenni nem bűn! 2013.12.10 15:31:41
Ma reggel egy V. kerületi aluljáróban követett el szabálysértést az Együtt-PM két politikusa és aktivistái. Fel is jelentettük magunkat életvitelszerűen közterületen tartózkodásért. Az akcióról a HVG.hu készített videót. Fel szerettük volna rá hívni a figyelmet,…..
Az, hogy hogyan tekintünk a munkánkra, nagyrészt a szüleinktől, a szülőktől kamaszként ellesett mintától függ.A University of Michigan kutatói arra a kérdésre keresték a választ, hogy az amerikaiak felnőttként hogyan tekintenek a munkájukra, és hogy vajon a munkához való…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
A comment:com egy médiablog. Ebbe belefér a készülő Hannibal-minisorozat, az X-Faktor, a Walking Dead-félévzáró kritikája és a köztévé összes elkúrása is. Mert ezek a média részei, azé, amivel ez a blog foglalkozik. Nem azért írtuk meg az 500 000. külhoni magyar állampolgári…..
Mai tanulságos cikkünket a Mobility Digest szolgáltatja, és egy olyan jelenséggel szembesít, ami a korábbi években csak Windows Phone esetében jelentkezett, és érdekes módon annak esetében már – lassan, nagyon lassan – javul a helyzet. Amióta tavaly megérkezett a…..
Az Átlátszó úgy tudja, hogy az a Dextramedia készítette az MTVA-nak az ócsai lakóparkról szóló, "rákosista hangvételű" ötrészes sorozatot, amelyik 2011-ig a nemzeti radikális N1 TV internettévé híradóját gyártotta, és amely jelentős államférfiaknak járó tisztelettel…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.05 16:38:15
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.05 16:40:07
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.05 21:39:01
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
Geréb gyíkká változtatott... de már elmúlt... 2013.12.01 13:19:00