Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárossy András

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda este rendkívül fontos mérkőzés vár a Juventusra a Bajnokok Ligájában, hiszen amennyiben tavasszal ott kíván lenni az egyenes kieséses szakaszban, kötelező otthon tartania a három pontot a Benfica elleni csoportmérkőzésen, különösképpen azt követően, hogy a zebramezesek vereséggel kezdtek a…..
Aaron Ramsey továbbra is azért dolgozik, hogy minél hamarabb bemutatkozzon a Juventus mezében egy tétmeccsen. A 28 éves walesi középpályás az Arsenaltól érkezett szerződése lejártát követően, azonban mindeddig tétmeccsen nem mutatkozott be annak ellenére, hogy társainál jóval hamarabb megkezdte a…..
Sárossy András 2019.09.07 13:04:33
Paulo Dybala a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy nem kívánja elhagyni a klubot, azonban a döntést a klubnak kell meghoznia. La Joya kapcsán felmerült számos érdeklődő a közelgő mercato kapcsán, így például az Inter, az Atlético Madrid és a Manchester United is szívesen vinné a…..
Sárossy András 2019.05.24 18:31:43
@Juvegaspy: Csak nem pedofil 65 éves már !!! Haha üdv!!! Mikor idejött minden goljánal behívtam a szobába na ezt nézd meg micsoda szép gól volt és így történt meg a nagy "szerelem".....én dijazom a humort különben is,fel volt adva a magas labda ! Ciaóóóó!!!
A nyári mercato izgalmai közepette úgy érezzük, hogy már nem bírjuk. És ezen a Real Madrid klasszisának a meglepetésszerű és gyors érkezése sem segített, kicsit sem. Sajnos kénytelenek vagyunk szomorú hírekkel szolgálni Kedves Olvasóinknak. Mindent megtettünk, ami tőlünk…..
A Fiorentina csatára, Federico Chiesa szeretne betalálni a Juventus elleni következő bajnokin, illetve arról beszélt, hogy már a primavera csapat Juve elleni meccsein tapintható volt a feszültség, érezhető volt a mérkőzés súlya. A firenzeiek a bajnokot fogadják a hét végén a…..
Sárossy András 2018.02.06 15:33:38
A Juventus trénere, Massimiliano Allegri a Genoa elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapatának kötelező tartani a tempót a Napoli csapatával a közvetlen összecsapásig. A Juventus stadionjában a következő bajnoki 20.45-kor kezdődik, az ellenfél pedig a jelenleg…..
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
Sárossy András 2015.10.28 21:28:21
Sárossy András 2015.10.28 22:45:41
Az olasz legenda Gianluigi Buffon nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egyszer a Premier League-ben is kipróbálja magát, annak ellenére, hogy januárban tölti be a 38. életévét. Abban biztosak lehetünk, hogy megannyi angol csapat fújna átigazolási riadót, ha valós esély nyílna…..
A francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps véleménye szerint nem Paul Pogba tehető felelőssé a bianconero csapat két bajnoki kudarcáért. Az egykori francia válogatott és Juventus ikon szerint Paul Pogba visszaesésének oka a meghatározó játékosok távozása, illetve az új…..
Sárossy András 2015.09.01 17:25:16
A bajnoki szezont történelmi vereséggel kezdő Juventus nyomban egy rangadón köszörülheti ki a csorbát, s kezdheti meg gyűjtögetni a bajnoki címvédéshez szükséges pontokat. Az ellenfél az AS Roma lesz, amely a torinóiakhoz hasonlóan pontokat veszítve rajtolt, dacára annak, hogy a…..
Sárossy András 2015.08.30 18:56:08
A Roma elleni rangadóra készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Kingsley Coman elhagyja a torinói együttest, s csatlakozik a Bayern Münchenhez. "Kingsley Coman távozott." - szólt a francia tehetségről Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató…..
A Fiorentina és a Galatasaray korábbi edzője már nagyon várja a következő szezont és szoros csatát vár több bajnokaspiráns között. Az egykor az olasz válogatottat is irányító Cesare…..
Sárossy András 2015.08.14 18:47:37
A hírek szerint a Juventus csatára iránt érdeklődés mutatkozik, az angol Premier League-ben érdekelt Tottenham Hotspur igényt tartana Fernando Llorente szolgálataira. A múltban spanyol válogatott mezt is viselő csatár az idén nem igazán mutat jó formát, mivel az eddigi húsz…..
Sárossy András 2015.02.16 13:26:27
A Bajnokok Ligája csoportkörét, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét döcögősen kezdő Juventus végül szerencsésen kiharcolta helyét a legrangosabb európai kupasorozat legjobb tizenhat alakulata között, hiszen az A csoport második helyén végzett, s ezzel a tavalyi döntős Atlético…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizakodó hangulatban nyilatkozott a holnapi, sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőző mai sajtótájékoztatón, s azt is elárulta, hogy leginkább Ogbonna és Asamoah bevethetőségétől függ majd az Öreg Hölgy kezdőcsapata az…..
Sárossy András 2014.11.03 18:17:00
Pár perccel ezelőtt megerősítésre talált, hogy a Juventus középpályása, Paul Pogba új szerződést írt alá a torinói klubnál. A francia játékost az elmúlt hónapok során szóba hozták a Real Madroddal és a Paris Saint-Germainnel, de hallani lehetett a Chelsea, a Manchester City…..
Sárossy András 2014.10.24 12:16:41
Az olasz bajnok kelet felé tekint, Ukrajnából kívánja elhozni a Sahtar Donyeck sztár csatárát, Luiz Adrianót, legalábbis így értesült a torinói Tuttosport. A Juventus vezetői abban reménykednek, hogy az átigazolási időszak lezártáig sikerül még egy csatárt a csapathoz…..
Sárossy András 2014.08.22 15:12:45
A legújabb csatárnév, amely felmerült a Juventus kapcsán egyáltalán nem új, hiszen Marco Borriello kölcsönben már játszott a torinói klubnál. A bianconero csapat rövid időre, „átlagos tulajdonságokkal bíró” helyettest keres az újonnan vásárolt Álvaro Morata helyére, aki…..
Sárossy András 2014.07.28 10:26:18
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.10.04 16:00:00
Az Antonio Conte által irányított Juventus tavaly, egy veretlenül elhódított bajnoki címet követően, tért vissza a Bajnokok Ligájába, majd egészen a kiírás negyeddöntőjéig menetelt, s csak a későbbi győztes Bayern München állította meg. Ugyan a határozott kijelentésektől…..