Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sofokles

110 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
Sofokles 2012.11.11 14:48:29
A Bodegának a Facebook oldalát már nem is tudom, hogy találtam meg, de az nagyon megfogott, hogy az akkor még ismeretlen admin belinkelte Heston Blumenthal tökéletes hamburgeres videóját. Ott és akkor meg is kérdeztem a hely elérhetőségét, és onnantól csak idő kérdése volt, hogy…..
Makeup Blog 10 napos léböjt 2012.03.04 11:00:00
Karácsony óta kissé elkanászodtam az evést illetően, visszaszivárogtak az egészségtelenebb gyorsételek, illetve már gyakorlatilag minden nap ettem valami édességet. Mivel rendszeresen sportolok, szerencsére nem híztam emiatt, de éreztem, hogy megint rosszfelé haladok. Ekkor…..
A HTC bejelentette új készülékeit. Íme: HTC Flyer. Kezdjük a táblagéppel. A HTC a Flyerrel a kisebb kijelzős, kisebb felbontású szegmensbe lépett be. Kb egy Galaxy Tab-ot dobtak most piacra, egy nagyon szép, unibody házban, és Android 2.4-gyel (friss Gingerbread + HTC Sense…..
Webisztán Nexus S - tényleg? 2010.11.12 16:46:00
Mindenekelőtt nagyon remélem, hogy téves az Engadget azon információja, hogy így fog kinézni a következő Google telefon. Szörnyűséges lenne, ha a Google a nevét adná ahhoz a műanyag borításhoz, amit jelenleg a Samsung Galaxy S képvisel. Én már a Samsungot sem értem, hogy miért…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
Hogy lehet az iPhone-ra szabni egy reklámüzenetet, hogy az kihasználja a készülék adottságait? A mobile marketingre specializálódott Medialets megmutatta. Az HBO saját készítésű, vámpíros sorozatának, a Tru Bloodnak készítettek egy speciális reklámot, amelyet a Variety.com…..
Múlt héten írtam arról, hogy hogyan lehetne kihasználni a Foursquare-ben rejlő lehetőségeket az üzlettulajdonosoknak, és tessék, máris itt az első magyar fecsek, a Café&: az első becsekkoláshoz féláron jár a sütemény. Hatalmas hip-hip-hurrá az ötletgazdának és még sok…..
Egy stadionnyi emberrel interaktív játékot játszatni nem kicsit jó, és minden hirdető álma, hogy több ezer ember az óriáskivetítőkre tapadva kövesse a brandingelt játék instrukcióit. A svájci Uplause pontosan ezt teszi lehetővé megrendelői számára: interaktív közösségi…..
A Webisztán pár hónapja megírta, hogy van egy új őrület a webes szolgáltatások között: okostelefonnal lehet becsekkolgatni azokra a helyszínekre, ahol éppen tartózkodunk. Aztán hogy, hogy nem, a néhány versengő szolgáltató közül a Foursquare kerekedett felül, amire kis hazánk…..
Sofokles 2010.06.01 12:24:46
@Hammer: Igen, van egy ilyen hátránya is. Kezelje mindenki saját belátása szerint. :)
Eszter nevű olvasónk bukkant egy igazi reklámgyöngyszemre, amelyet annyira találónak, ízlésesnek egyszersmind finoman kiérleltnek talált, hogy úgy érezte, nem foszthatja meg tőle azokat, akiknek nem volt akkora szerencséjük, hogy a kívánt befogadói szituációban, a "Your…..
Sofoblog Adverputt 2010.05.06 06:33:00
Az in-game advertisingról korábban már volt szó, és eddig elég nagyszabású kezdeményezéseket láthatott a világ, mint például a konzolokra fejlesztett játékokban megjelenített reklámok, amik mögé komplett hirdetéskiszolgáló rendszereket építettek.Ha az in-game advertising a…..
Sofoblog Tryvertising 2010.03.25 08:00:00
A trysumer nem egy szép magyar szó, a jelentése viszont annál inkább aktuális napjaink fogyasztói kultúrájával kapcsolatban, így hát érdemes lehet pár szót ejteni róla. Nem újkeletű dolog, már 2007-ben föltűnt a Trendwatchingon ez a kifejezés, a magyar blogoszférában…..
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Sofokles 2010.03.22 20:17:07
Kontár A Nokia doboz 2010.03.08 16:19:00
Nokia-doboz blog Twitteren csiripelték, és bár -talán pont emiatt- gerilla volt az első gondolatom, a szerző előélete (bloghu kommentjei) alapján ebben nem vagyok biztos. Lehet, hogy az, lehet, hogy nem, innen nem tudom megítélni. Miért éppen Alaszka? Nokiás-doboz? Egészben nézve a…..
Igazából Reklámbuzi kenyere lenne reklámokat pakolgatni az Addictra, de nem bírom megállni, hogy az alábbi szpotot ne tegyem ki. A sok sokkoló társadalmi célú "kösd be magad" hirdetés után itt van ez, ami ugyan giccses, mert van benne család, megindító zene és ráadásul…..
Az AdAge-en találtam egy cikket, amiben a szerző egy remek összegzést írt arról, hogy a közösségi média párbeszédteremtő képességének mik lehetnek a legjellemzőbb felhasználási módjai. Mikor a vállalatok túljutnak a "csináljunk egy Facebookot meg valami Twittert"…..
Mára a hazai szakmában is szépen elfogadottá vált, hogy a közösségi média integráns részét kell hogy képezze egy adott cég marketingkommunikációs stratégiájának. Láthatjuk, hogy különböző cégek fejest ugrálnak a fogyasztók tengerébe, ki több, ki kevesebb sikerrel, ki…..
 Üdvözlöm. A Rádió KFM-online rádió ról szeretném ha írnának az oldalukra egy rövid pr cikket. Cikk tartalmát önökre bíznám. Nézzenek körűl és döntsék el. http://www.radiokfm.net Előre is köszönöm. üdv.: KFM  ..
Sofokles 2010.01.18 20:43:15
Sofoblog Átmeneti időszak 2009.11.19 14:40:28
Az előző posztban írtam arról, hogy szerintem a jövőben hogyan is fog kinézni a fogyasztók közé bemenés: a rövidtávú, kampányjellegű termékkomunikációt egy hosszútávú, folyamatos, párbeszédszerű, felhasználói aktivitást igénylő kommunikáció fogja felváltani, melynek…..
Sofoblog Le a kampányokkal! 2009.11.10 01:01:15
Most hogy így nagyon beérett ez a webkettő és a közöségi web, a szakmai konferenciákon már minden előadő, ügynökségi ember, ilyen-olyan szakértő, marketinges, akárki azt fújja, hogy oda kell menni a fogyasztók közé, interaktívan kell kommunikálni meg satöbbi. Ami nyilván…..
Sofoblog Red Bull Pirate TV 2009.10.30 00:08:00
Nem tudom, hogy ezt a Pirate TV projektet mióta nyomja a Red Bull szerte a világon, de sokkal több kéne belőle. Azt végképp nem értem, hogy miért nem tud róla semmit a Google a három fellelhető videón kívül?       A filmek margójára pedig annyit, hogy nem…..
Sofoblog Modern márkaépítés 2009.10.28 09:45:00
Nemrég rátaláltam egy remek Zeus Jones-féle prezentációra, ami kiválóan foglalja össze a régi és az új márkák közötti különbséget: A prezi szerint a klasszikus márka nem más, mint a fogyasztó fejében létező gondolatok, attitűdök, érzések a márkával kapcsolatban. A…..