Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aljaskuszobab

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A testépítő versenyre készülőknek tisztában kell lenniük azokkal a fontos tényezőkkel, amelyeket a bírók szem előtt tartanak a pontozásnál. Ilyenek például az izomtömeg mérete, szárazsága, a szimmetria és az arányosság. Tételezzük fel (szigorúan elméletben!), hogy van 2 versenyzőnk és mind a két…..
aljaskuszobab 2016.04.29 22:08:39
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
Az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete szerint embertelen bánásmódnak minősül a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés büntetés, amely megfoszt a szabadulás ésszerű esélyétől. Vajon a – házelnök szavai szerint – „strasbourgi idiótáknak” a…..
Eddig a nagy nyilvánosság előtt ismeretlen fényképek kerültek elő a halott Che Guevaráról. A fotók eddig a hivatásos forradalmár családjánál voltak. Csak felnőtt olvasóknak ajánljuk a most következő képeket. Che Guevarát 1967. október 9-én ölték meg Bolíviában, miután…..
Új hely, új emberek, új élet. Csináljunk valami jót a tanulás mellett… jelentkezzünk HÖK-ösnek! Ugyan még azt sem tudjuk pontosan mi vár ránk a tanév során, de bulikat szervezni olyan jó! Bizony, ez sok ember álma. Viszont a Hallgatói Önkormányzat munkája nem csak játék…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
Aligha számított az egyik legnevesebb divatlap szerkesztője arra, amit lapja kapott az egyik cikk miatt, amely azt taglalja, hogy hivatalosan is elérkezett a „nagy fenekek korszaka”. Most tényleg rasszista lenne a Vogue? Kim Kardashian Az ominózus cikket (We're Officially in the Era of…..
aljaskuszobab 2014.09.15 13:40:08
@odamondó: a photoshop sajnos mindenkin ott van, kim kardashiantól, a playboy 90-60-90-es nőin át, a 180 centihez 40 kilós modellekig.
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
aljaskuszobab 2014.06.02 19:59:55
@d4w84: "Egyéni szociális vélemény, de ma már sosem lesznek olyan fílinges játékok mint akkoriban...."

én is sokszor így érzem, a 3d elterjedése nem tett túl jót a játékoknak. szépek lettek és sokszor nagyon üresek.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
aljaskuszobab 2014.03.25 10:56:39
@judy2121: de, elég primitívnek tűnsz, pont mint a többi downhilles.

ebben persze nincs semmi meglepő. így néz ki a budai downhilles életútja:

-gimnáziumban nem emelkedik ki semmiben, nem jó tanuló, nem jó sportoló, nem jóképű/szép, stb.
-kitalálja, hogy downhillezni fog, mert az olyan extrém, menő és veszélyes, biztos népszerűvé teszi majd
-vesz egy biciklit és minden nap izzadságszagúan érkezik meg a gimnáziumba
-a civilizált emberek továbbra sem állnak vele szóba (hiszen semmit se változott és már büdös is), de a más osztályokból kivetett downhillesekkel végre tud a biciklik előtt álldogálni a szünetben
-tanítás után a falka downhilles megszállja a fogast, káromkodik, szemetel, zaklatja a többi utast, hogy végre bosszút álljanak azért, mert senki sem foglalkozik velük a gimnáziumban
- ezzel töltenek 1-2-3-4 évet

- az osztálytársaik egyetemre mennek, a downhillesek pedig pizzát szállítanak ki nekik a vizsgaidőszakban
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság…..
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
Hol volt, hol nem volt, valahol Dél-Afrikában történt nem is olyan régen az eset, amikor a SodaStream levelet kapott a Coca-Cola Company-tól. Nem, nem a Cola Mikulása írta, hanem a fogyasztók figyelmét hívták fel arra, milyen csúnyaságot tettek szódáék.  Ugyanis a…..
Nehéz dolga van annak a sorozatkészítőnek, aki 2012-ben akar külső helyszíneken az ötvenes években játszódó történetet fogtani, mert a épületek azért 60 év alatt csak változtak valamit, az autók dettó, és hát az emberek sem úgy néznek ki mostanában, mint annak idején. Ez…..
Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott valami megrázó gyilkosság. Biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek mély nyomokat hagynak azokban is, akik csak olvasnak, hallanak róluk. Bizonyára a Blikk Ölni című publicisztikájának szerzője is így járt, de ez nem mentesíti a…..