Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djdanif

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lemilblog olvasói tudják, hogy nem szoktunk csak úgy orrba-szájba szolgálati közleményekkel dobálózni, de mivel az elmúlt napokban sok tucat, ugyanarról a témáról szóló levelet és üzenetet kaptunk, nem tehetjük meg, hogy ezeket szó és reakció nélkül hagyjuk. Ugyanakkor nem kívánunk parttalan…..
djdanif 2019.11.18 19:34:47
@molnibalage: Kettőből kettő fölényeskedő komment tőled, köszönöm szépen a bizalmat :D
Kifejtenéd a kritikádat bővebben? Mert jelen esetben szerintem teljesen mindegy, hogy ki osztja tovább a lefotózott "belsős" tartalmat. Amikor beregisztráltál a facebookra, és később amikor az összes adatvédelmi változást olvasás nélkül elfogadtad, te magad mondtál le az általad létrehozott tartalom kizárólagos jogáról, és adtál engedélyt mindenféle felhasználására.
Moldova keleti felén található a szakadár, senki által el nem ismert Dnyesztermenti Moldáv Köztársaság (röviden: PMR). A kicsiny ország két legnagyobb városa Tiraszpol és Bender, melyek egymástól alig 8km-re találhatók. Tiraszpol kb. Szeged méretű város, 159 ezer lakossal , míg Bender kb.…..
Mégse rohanja le a Ryanair Ukrajnát, szegények át lettek verve - legalábbis szerintük. Bukta a Lviv-Budapest útvonal is, a Wizz valószínűleg megint röhög a markába. Egyszerre szomorú és felháborodott közleményben jelentette be a Ryanair, hogy mégse megy Ukrajnába, mert az a mocskos kijevi reptér…..
djdanif 2017.07.14 18:25:44
@Leordítász király: Hát ez pont nem így van. A monopolhelyzet megszűnése azt jelenti majd, hogy a Kiskunhalas-Bivalybasznád vonalon az államnak szépen ki kell írnia a közszolgáltatási pályázatot, amin nem csak a MÁV, hanem bárki indulhat majd. Aztán aki a legkisebb támogatásért elvállalja az adott feltételekkel, az csinálhatja. De azért egyszerűbb szidni úgy az EU-t, hogy nem tudod miről beszélsz.
A fejlett világban mindenhol a közösségi közlekedésben 50% fölött van az állami támogatások aránya.
Van olyan, hogy egy 9 ezer forintos repjegyfoglalásért 29 ezret von le a számláról a légitársaság? Van. És hogy ezután hetekig oda se bagózik a jogos reklamációra? Van. A Wizz Airnél, 2016 végén. Horrorsztori, a rendszerhibát elismerték, bárkivel megtörténhet. (FRISSÍTÉS: egy olvasónak több mint 100…..
Egyelőre nem szaporítom túl a szót, parancsoljatok, a 4. epizód felirata, az fqm-es verzióhoz időzítve: game.of.thrones.s02e04.hdtv.xvid-fqm, és igyekszünk mihamarabb elkészíteni a többihez is. Jó szórakozást! Update: Az AFG-verzió nálam a 37. percnél "megbicsaklik", s onnantól…..
djdanif 2012.04.23 22:58:45
Tururu - De most komolyan.;) 2=1 2011.05.08 14:00:00
Amíg összeszedem a gondolataimat a hét végén kipróbált új MacBook Air gépekről, addig is merengjünk el egy pillanatra a mai híren, miszerint a Google végre piacra dobja saját Chrome operációs rendszerével ellátott "smartbookjait".A híresztelés szerint már ebben a…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Mit mondjak? Bejött a jóslat. Hihetetlen. Vorg a Hallhatatlan Báró törzskommentelőnk ezt írta: "Gondolod, hogy a Slágernek és Danubiusnak annyi? Nehezen tudom elképzelni, hogy két népszerű adót megszüntetnek, hiszen már évek óta sugároznak. Vagy?" Vagy. Elfogadták a…..
Tudtad? Nagy a jólét, az b@zmeg! 2009.10.27 15:01:00
 Magyarország a 27. helyen áll a belga Legatum Institute felmérése alapján készült jóléti index szerint. Adja hírül az index. Sajnos a cikkhez nem lehet kommentárt fűzni, ezért ide kommentálok. Azt jól tudjuk, hogy sokan vannak akik nagyon jól élnek itthon. Még több…..
djdanif 2009.10.27 22:07:17
@idosb: Egy szóval nem mondtam, hogy válság nélkül úszkálnánk a pénzben, és tudom, hogy az országunk még ebben a helyzetben is járhatna sokkal előrrébb. Csak arra akartam rávilágítani, hogy a helyzet nem annyire fekete-fehér, mint aminek sokan látják. Sokszázezer rokkantnyugdíjas és nem-dolgozó, de munkaképes ember mellett nem lehet csodát várni. Persze ez a kormány megbukott, hatalmon maradni nem fognak, én pedig a sárdobálás helyett javaslom, hogy bizakodva várjuk a jövőt!
Szertár Folyik-e a szárazjég? 2009.05.06 08:38:00
 Sok info a szárazjégről egy videóban. Bónusz fícsörként mély erkölcsi tartalom. Persze a cím legalább annyira hibás, mint a videóban elhangzó "hideg hőmérséklet" és a "kupak kinyitása". Mindenesetre sok mindenről szó esik ebben a videóban (például…..
djdanif 2009.09.09 21:08:15
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
djdanif 2009.08.24 02:34:33
@Kis Hableány: Muhahaha! Római Birodalom mint rövid életű? Vicce... műveletlen vagy. Usa - eddig - kb negyed annyit létezett.
Tudtad? Kreativitás elmélet! 2009.04.27 19:51:00
Hetente megjelenő sorozatunk első részét látjátok. Ezentúl ugyanis minden héten amíg van rá érdeklődés közreadunk egy fotót, egy olyan tárgyról, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami…..
djdanif 2009.04.27 20:03:06
djdanif 2009.04.28 23:05:25
Webisztán Neonomád menni 3G 2009.04.17 14:00:00
Zerking és HH is eljutott élete azon pontjára, amikor úgy érezték, hogy 3G-vel kell megtoldaniuk eddig wifihez kötött neonomád életüket. Mindketten leírták tapasztalataikat egy-egy postban. Azonban nem beszélték meg, hogy mit fognak írni. Csak a téma volt adott. És a post…..
Közeleg a január (közeleg a frászt), elkezdődik a tévétörténelem egyik legjobb sci-fi-sorozatának utolsó évada vagy annak második fele - az igazán fanatikus hívők szerint ez a 4.5 lesz (az első fele az évadak a 4.0), felőlünk nevezhetik ötödik szezonnak is, a lényeg, hogy…..
Kedves Juniorok és Látogatók!Eljött az az idő amikor én is elmegyek nyaralni 1 hétre. Sajnos addig a gépközelbe való jutás számomra szinte lehetetlen úgyhogy részemről műsorszünet lesz. Gépet nem vihetek magammal meg különben is nem lenne internet :P Szóval…..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..