Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MCTY

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Még vége sincs a Nagy Napnak, máris megjött az első webshopos csalódásról szóló beszámoló, amihez alapesetben idéznénk a vonatkozó szabályzást, de közben érdekes olvasónk érvelése is.  Hisz, ha kifejezetten őrült árakat hirdet egy cég, akkor miért kellett volna a vevőknek…..
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
Csábítóan hangzik a fenti ajánlat nem igaz? A posztban aztán szépen kibomlik a valóság, lazán érintve a belső műszaki hiba fogalmát, majd pörölyként lecsapva "A felsőbb vezetés döntése végleges és megmásíthatlan" mondattal. Kedves Homár! Küldenék szeretettel karácsonyra egy történetet Nektek,…..
MCTY 2015.12.23 17:51:58
@fillérbaszó vadász: A poszterrel egyetértek , azokat fikázom akik rögtön azt irják hogy ügyeskedik meg hogy nem jár neki a mani vissza!!!!!
MCTY 2015.12.23 17:53:19
@jahaha: Jól sejtem hogy nyomatod az anyagi dumát és lehet hogy egy fütetlen szobában fagyoskodsz valahol igy kari elött eszed az adomány szaloncukrot meg az ajándék hipernettel csapatod???
MCTY 2015.12.23 17:57:03
@MakiVerem1: Oh elnéztem....kicsit sok volt a pezsi......de igen teljesen igazad van píz vissza igy korrekt!
A probléma, ami valószínűleg abból fakadt, hogy senki nem futotta a legjobb formáját. A társaságot kicsit sem feszélyezte a cigizésben az érkezésükkor már ott…..
MCTY 2015.08.21 07:45:36
@pöndörödő macskaseggszőr: Olvasgatom itt a kommenteket és nem tudom eldönteni hogy te vagy e a helyi terminátor, vagy csak megint nem birtad el a fekvenyomó rudat...vagy frusztrált vagy....vagy nem tudom :D De ha gyerek van szomoru vagyok hogy szaporodtál :DDD Fu te mint a kád széle olyan kemény gyerek lehetsz :D
Oké, nem fogyasztóvédelem, de itt vajon mi lehetett az elgondolás? Szia,2014.12.21.-én lőttem a székesfehehérvári Palotavárosban, a Bátki Zsigmond utcában (a DIGI ügyfélszolgálata mellett) ahogy a tahó a járdán parkol. Az úton sem lenne tilos megállni, de így frappáns.…..
Nyilvánvalóan valami beszorult az állami bürokrácia fogaskerekei közé, Sasa ugyanis hiába fizette be az okmányiroda felszólítására a tartozását, később igazoltatáskor mégis leszerelték a rendszámát és elvették a rendőrök a forgalmiját is. A mai nap folyamán (03.09)…..
MCTY 2014.12.22 18:56:50
@(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller: faszparaszt vagy e??? adozz sokat te geci ha neked ennyire fontos a morál!!! te fasszopo kis proli fostalicska!!!!
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
MCTY 2014.05.26 09:31:06
@Dávid András: Anyukádnak is egy utasítást lehetett az agyába táplálni....Vagy BASZ-NI (utána alszik) vagy SZOP-NI....Sajnos te az elöbbi melléktermékeként jöttél a nagyvilágra :) Ammyira jól leírtad hogy milyenek az egybites emberek , tudod mindenki azt ismeri és tudja amit otthon látott...szegény sajnállak.....Apuci csak inniii (utána alszik) anyuci meg baszni...szoval na nehéz életed volt kisköcsög...valszeg ha nekem nekiállnál bárhol egybiteskedni a seggedbe nyomnám a paprikasprayt nem a köcsög arcodba! Na ezt emésszed fasztarisznya!
MCTY 2014.05.26 09:34:52
@Hajdú Peter: Jajjj szeva geci! Beszéljek veled is mint egy 2 évessel?
Na akkor 3 oránként szopj és aludj tovább!!! Geciputtony!
20 év után tényleg büntetlenül lehet szórakozni (lásd még "szolgáltatás"), hogy ha az emberek online és offline vizuális segítséggel sem találják meg a láthatatlan parkolóövezethatárokat, akkor megbüntetjük őket, ahelyett, hogy átvezetnék a pénzt az egyik kasszából a…..
István január óta a Telekommal küzd. Amióta bekötötték az ADSL-t, azóta a sebesség a fele és a tizede között ugrál, amikor épp nem szakad. Ezt számtalanszor bejelentette, de semmi eredménye. Február végén aztán egy szerelő megállapította, hogy nem is lehet nála ADSL, mert…..
László szeretné használni Toshiba ledtévéjét, de hetek óta nem jön hozzá panel a szervizbe: Tavalyi év szeptemberének végén vásároltam egy TOSHIBA Led TV-t a budakalászi EURONICS üzletben, azonban sajnos nem minden működött rajta megfelelően, illetve mondjuk az extra…..
MCTY 2014.03.07 07:52:48
@Krisz101: Ebben egyetértek tényleg rengeteg retardált agybeteg magát viccesnek gondoló beteg ember van itt! Takrodjatok el a kurva édes anyátokba valami chat blogra és ott rinyázzatok meg irkáljatok sok faszságot!!! Beteg idióta barom banda!!!!! Ez a sok fasszopó aki mindig irogat rendszeresen baromságokat meg elsözik és azt hiszi hogy ez igy vicces!!! Pattanásos kiskamaszok akik itt élik ki magukat és döbbenet mennyire humortalanok!!! Miért nem segitetek az embereknek akik irnak, nem azért lenne az oldal??? Offolós gecik tényleg huzzatok abba a bárcás mitringes picsáju, döglötthalszagu csöves kurva anyátokba!!!!
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..
MCTY 2014.03.05 07:20:23
Avagy most a bankközi jutaléklimit miatt kieső bevétel pótlása érdekében emelik a bankkártyák éves díját. Akinek nem tetszik, el lehet menni: ..
MCTY 2014.02.18 19:04:28
@kiskár: Kötelesek kp-ban kifizetni ügyeskedni sem kell!!!
Folytatódik közösségi oknyomozásunk a Posta körüli jelenségek feltárására. Mai megfejtőnk egy volt alkalmazott, aki szerint számos oka lehet annak, ha valahova nem jut el a kézbesítő, de leginkább az, hogy túl vannak terhelve, a felhasználók pedig hülyék: Régi olvasója…..