Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Börnike

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
65         1988. március 15. kedd Tegnap este, amikor beérkeztem, olyan vadidegennek éreztem mindent, olyan messze voltam mindentől, ami a katonasághoz tartozik, hogy kedvem lett volna sírva fakadni. De egy isteni sugallat megvédett ettől. Sírva röhögés lett végül, nem…..
89         1988. február 20. szombat Ma visszavitték a műtőbe mellőlem a srácot, akinek az orrsövényét műtötték, mert valami nem jól sikerült, faragnak még rajta. Ezt a műtősfiú mondta, ezekkel a szavakkal.A srác szegény mellettem azonnal védekezni kezdett, dobálta…..
249         Szeptember 13 Vasárnap Semmittevéssel töltöm a szabadnapom, de volt időm összeveszni a Misivel.Nem akarom felmosni a körletet.És nem is fogom.Akármit csinálhat Misike, szabadnapom van, szerezzen kopaszt, vagy várja meg, míg lejár a szabadnapom,…..
Börnike 2014.02.08 21:14:46
@álfirkász:
Jóember! Neked elgurult a gyógyszered?
Nem is kérdés!
153         1987. December 18. Péntek Kezdetben nagyon szarul éltem meg, hogy Edit kirúgott. Duzzogtam egész este, majd a szolgálatba kivittem magammal a walkmant. Ferihegy 1-re vittek éjszakára.A 25-ösre tett ki Kübli.Nem sejthette, hogy ezzel mekkora…..
154         December 17. Csütörtök Persze az alegység ügyeletes tévedett vagy hazudott tegnap, nem teljes szabadnapra engedtek ki, hanem csak reggel 8-ig. Ha ezt tegnap tudom, ha belenézek a könyvembe és meglátom, hogy csonka szabadnapot kaptam, lehet, hogy ki…..
161           December 10. CsütörtökRövid Ugrás. Délelőtt F1-n. Amúgy nem értem, hogy gondolták a tisztek a tegnap említett költözést? A Rövid Ugrások közt, alvás helyett?De ez az időszak másra sem jó, álmos vagyok és kedvetlen. Persze, ez nem…..
168         December 3. Csütörtök Ma bent töltendő szabadnapot kaptam. Legalábbis a köteléken (eligazításon) ezt közölte Zádori hadnagy, majd mielőtt "oszolj"-t vezényelt volna, szólt, hogy két perc múlva jelentkezzem az irodájában.Beléptem és…..
Börnike 2013.12.03 21:52:32
203         Október 29. Csütörtök Ferihegy 2-re tettek ma ki. A tegnapi eset miatt határozottan boldognak éreztem magam és jól is esett kinn állni. Megint megúsztam egy csúnya kihágást, de a tudatalattimban megjelent valami szúrós.Elkezdtem félni, hogy ezt…..
Börnike 2013.10.30 21:28:10
@Dvorszky határőr: Én Szombathely pampáin száguldoztam BMP-1 gyalogsági harcjárművel. Hétköznapi nevén nyuszibusszal.
Ott is voltak HÖR-ök. De sokat nem tudtunk róluk. Még a leszerelések sem történtek egyszerre. Talán direkt?! :)
210           Október 22. Csütörtök Zádori hadnagy ma átkutatta a szekrényeket. Zádori szintén kopasz hadnagy, vidéki pali. Eddig mintha kicsit elnyomva érezte volna magát, mert most úgy nézett ki, szabadjára engedte az indulatait. Talán a jóképű,…..
213           Október 19. Hétfő Ma külső körlet takarításra rendeltek, egész szép idő volt, egy szál ingben lehettünk kinn.Szinte nyaralásnak éreztük.Négy órát legyezgettük a földet a seprűvel, hajtottuk szét a leveleket, hogy a kukába ne…..
214           Október 18. Vasárnap A tegnapi napon a Tranzit-őrségben megint elég sokat beszélgettünk a szírekkel, feleségeik vannak meg rengeteg gyerekük.Ma ugyanúgy melléjük rendeltek délután. Mindkét férfi izgatottan járkált fel-alá, rögtön…..