Adatok
csifike
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

A túró, mint alapanyag trendivé kezd válni az utóbbi időkben. A magyar konyhában már régóta számtalan sütemény és tésztaféle fő összetevője (rákóczi túrós, túrós lepény, túrós palacsinta, stb.), de a fine dining-ban mintha most került volna előtérbe. Persze az is…..
Mákos-Diós
Egy tökéletes argentin T-bone steak (550 gramm, „zacskós” zöldség köret)!
2014.08.18 00:49:26

Mindig érdekelt, hogy milyen lehet egy igazán nagydarab prémium húst lerendelni és utána az egészet felfalni. Fantáziáltam a látványról, a pincérek elismerő pillantásáról, amiért valaki ekkora húst bevállal és természetesen a minőségről is. Most mindezt megtudtam, de az…..

A Luxury Edition azzal a céllal indítottam, hogy a hazai gasztronómia luxusoldalát bemutassam, továbbá biztatást adjak azoknak is, akik szeretnének egy kicsit belekóstolni, de talán nem mernek.
Kérem szépen, merjenek!
A luxus sajátja, hogy ideális esetben a luxuspiacon…..

Kedves gasztronómia után érdeklődők!
Fontos naphoz érkeztem!
Már nagyon régóta szerettem volna a bennem felmerült gondolataimat blog formában megosztani. Őszinte kíváncsisággal, egyben meggyőződéssel várom, hogy mennyire magas minőségű tartalmakkal…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A levest már enném is! :-)