Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Temilife

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik nap megkaptam: nem gyászolok eléggé. Már bocsánat, talán látványosan kellene? Állandóan könnyesnek kellene lennie a szememnek? Bőgnöm kellene léptem-nyomon?  Gyászolok. Amikor senki nem látja, amikor itthon vagyok egyedül. Vagy a buszon, a szobámba, még a…..
Egy már biztos kényszeres vagyok. Mindenben igyekszem a legjobb lenni, leggyorsabb, "legszebb", legokosabb, a LEG! De mint minden amit igazán elhatároztam eddig bukó.   Egyszerűen, minél jobban akarom, annál kevésbé megy. Tegnap is például lefagytam...nem először. Próbáltam…..
Bocsánat, hogy nem vagyok egy hétköznapi ember.  Bocsánat, hogy nem vagyok a tipikus titkárnő, aki reggel 8 tól fél 5 ig dolgozik. Hogy nem kávé főzéssel telnek a napjaim. Hogy napi 8 órában nem a körmöm lakkozom és pletyka újságot olvasok.  Bocsánat, hogy a…..
Temilife Máris hiányzol 2013.10.26 21:04:56
- Miért tértél vissza? Miért kezdtél el normális életet kezdeni? Miért hagytad, hogy beléd szeressek? Pedig tudtad, hogy nem maradhaszt. Én megbíztam benned. Ha tudnád mi az igaz szerelem eszedbe se jutna megint elhagyni. Elég! Amikor először tűntél el mellőlem megfogadtam, hogy…..
Temilife Döntés hatalma 2013.10.24 16:50:53
Persze a rossz dolgok egymás után jönnek. Amikor végre azt hiszem, fellélegezhetek, jön egy információ és ismét görcse rándul a gyomrom. De persze ez az én hibám. Mert minket kérdezek, miért kell nekem információra éhesnek lennem, minket akarok mindent tudni, miért kínzom magam…..
Tegnap nagy takarítás volt. Egyedül. Rettegtem, hogy egyedül kell lennem.  Korán reggel kipattantam az ágyból, és neki estem. Szándékosan korán kezdtem, mert úgy volt G ( Dzsi ) átjön. Addigra szerettem volna egy tiszta, illatos lakásban fogadni őt. Délutánra bejelentkezett…..
Temilife Köszönet 2013.10.24 08:50:19
Tegnapi bejegyzésemet megosztom facebook-on, amit nagyon sokan lájkoltak, kommenteltek. Félre értések végett, nem azért osztom meg, hogy most mindenki sajnáljon. Csak ki kellett írnom magamból a fájdalmat. Valaki sír, dühöng, tör-zúz, alkoholt iszik, magába fordul, stb. Sírás…..
Temilife Üvöltés a semmibe 2013.10.21 18:33:38
Egy hete, 3 napja és 10 órája történt. Akkor tudtam sírni. Még másnap is volt pár könnycsepp, de azóta semmi. Viszont üvölteni tudnék folyamatosan. Bent, legmélyen zeng a lelkem.Csak azt kántálja, miért? hogyan? Bár a szememet folyamatosan marja a könnycsepp, mégsem bukik ki.…..
Temilife 2013.10.21 19:21:08
@GarbooKing: Köszönöm!