Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
Carlos 2006.12.31 00:39:15
Kedves Tóta W!
Jól tette, hogy megírta ezt a cikket, csak nem értem mit keres benne a fasisztázás, amikor "posztkomcsi" emlőkön nevelkedett fletó építí hazánkban a II. kommunista birodalmat, amit kádárnak (és kurva anyjának, ebben a kurva országban)történetesen nem sikerült!
Már csak utalok a Ferenc közelben című munkájára is, amiben ezt éles szemmel meglátta. Úgy tünik, csak ideig-óráig, amig Ön meg nem kapta főnökeitől a balhorgot érte. Most már Ön is megvilágosodott, hogy ebben az országban, bocsánat a világon - és itt most az összes despotára utalok, Basitól Husszeinig - a legnagyobb, legkomplexebb, legkértékonyabb diktátor és azok prototipusa Orbán Viktor. Ki más, ügye? Csak éppen nem mondta ki az írás.
Tehát, az öszi "csöcselek" (már ez alatt a békétlenkedő állampongárok tízezeit értjük, akik nem fogadják el a diktatúrát) vezére Viktor, rosszabb Husszeinnél, Basinál, Lukasenkónál és még a Lukoilnál is! Nem átall Poloniummal azért öletni Londonban, hogy az Orosz baloldalon keresztül, mérjen hátulról-mellbe ütést szent ferencre, aki, áldott, békés és csöppet sem cezaromán alürökkel, egyeduralkodóként próbálja irányítani bimbozó "demokráciánkat"...

Ébredj Magyar, mert itt a jobboldali ármány, ami szélsőbaloldali köntösben lopakodik rá a gyurcsányi (szintiszta) demokráciára csőcselék formájában és kerekedik föléd Lukasenkóként!

Ehhez, csak gratulálni tudok, öszintén!
BUÉK
C

comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
comment:com Csurka aranykora 2006.10.12 18:25:00
Mivel akciósan lehet kapni az Egy maréknyi dollárért és a Bukást, a hitlerest, ezért elsősorban ezeket ajánlom, mert ma jó műsorok nemigen lesznek. Igaz, lesz Fábry, de már előre félek, hogy milyen ökörségeket hoznak ki a mi Sanyinkból ezek a zaklatott idők. Fábry…..