Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semeretyevó

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..
Semeretyevó 2011.06.24 17:44:17
@adam034: 14-15-16 éves hülyegyereknek szerinted van B kategóriás jogsija? He? Neked is csak a szád jár de kurvára nem vagy képben. Amellett a B125-ben megkötés lett volna lóerőre is, nem lehetett volna akármilyen erős sport 125-ös gépekkel járni vele. Annyi itt a hülye, hogy hihetetlen.
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
Semeretyevó 2011.06.01 09:59:41
Nemcsak borból lehet ám kézművessel találkozni, bizony van olyan is, hogy a sör kézműves. Sőt továbbmegyek: jövő hétvégén rendezik meg Budapesten az Első Hazai Kézműves Sörfesztivált, ismertebb nevén FőzdeFesztet. Szerény személyem sörkultúrailag eddig a régen…..
Az igazán menők már '94-ben erre bugiztak a Nyugati téri TotalCarban!!..
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Semeretyevó 2011.03.18 13:41:55
@JonC: Tapadt az, csak be kellett nyálazni. Meg lehetőleg sima felületű, lakkozott vagy üveg asztal kellett hozzá. Régi szép idők...
Subba Buli van: Rob és Saul 2011.03.11 16:03:00
Egy időben ők elég nagy spanok voltak egyébként, sejted milyen sodró lendületű bulik lehettek...
Semeretyevó 2011.03.11 17:33:09
Az új Nissan Micra az első női kisautó, amiből most próbálnak "uniszex" autót varázsolni. Nem csak a nemiségben, de egyéb irányban is leegyszerűsítette a Nissan a kínálatot. Egyelőre 1,2-es benzinmotort kínál 80 lóerővel, és tavasszal egészíti ki egy 99 lóerős…..
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét Kim Dzsong Ill fogadta Phenjanban, írja a Bors. A magyar delegáció közel egy hetet töltött Phenjanban, és ahogy Thürmer Gyula titkára elmesélte a lapnak, a Kedves Vezető kiváló egészségi állapotban van, a betegségéről szóló híreket…..
A jobboldali blogok és kommentelők által - eléggé ízléstelenül - félkarú rabló gúnynéven emlegetett (lásd ITT, ITT, ITT, ITT és ITT stb.) Szili Katalin lett most a fenti véleményformálók hőse. Kati megmutatta tudása legjavát: kilépett az MSZP-ből. Sokat köszönhet neki a…..
Giró-Szász András az MTV választási műsorában kijelentette, hogy a mostani választási eredmény alapján nem állapítható meg, hogy ki lesz 2014-ben váltópárt.Érdemes megnézni a következő táblázatot:   MSZP Jobbik LMP Polgármester 49 3 1 Bp-i…..
Jó magyarok nem kölcsönözhetik ki könyveiket egy olyan intézményből, melynek nevét egy kommunista adja. Szabó Ervint felejtsük el. Bűnös. Pontosan miért, nem tudom, de legyen annyi elég, kommunista. Nem érdekel, hogy ő építette ki a közkönyvtár-hálózatot vagy ő honosította…..
 A tegnapi nap folyamán Budapest egyik külkerületében bandaháború tört ki, melynek folyamán 8 nagy értékű autót vertek szét. A csetepaté a fémhulladékok tulajdonjoga feletti vita miatt tört ki. Egy embert kórházba szállítottak, további tizenkettőt meg…..
Semeretyevó 2010.08.19 08:53:02
@Sudák: Nem baj, járjon csak a szájuk, mást úgysem tudnak. Majd visszanézek erre kommer szar oldalra miután rettenetesen beszopták az önkormányzatit is, jól fogok szórakozni:)
Semeretyevó 2010.08.19 10:14:08
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": @.ılı.ılı.: Akkor takarodj már innen..., úgy értem az országból is. Aztán ott, ahol sikeres vagy, meg okos, meg nem magyar, ott legyél ilyen über...

No, nem azért, mert én küldelek, hanem, mert, ha itt minden olyan szar, meg buta magyar meg stb..., akkor a faxnak itt habzik a szád...

Nálad, még a hithű fideszes is ezerszer jobb...

Szívemből szóltál!
Bigyóblog Space invaders kanapé 2010.07.30 10:38:00
Igazi retroőrülteknek, akik szerint soha nem készítettek ennél jobb játékot és a mai napig ezzel játszanak, ha alkalmuk nyílik rá. Vagy geekeknek, akik ugyan soha nem játszanak már vele, de van ilyen pólójuk, laptopmatricájuk, tolltartójuk. Gigantikus lanpartikhoz, esetleg?Via…..
Semeretyevó 2010.07.30 12:52:49
Töredelmes vallomással kell, hogy kezdjem ezt a posztot. Nem szeretem a rozét. Ha egy mód van rá, átugrom egy borsorban. Sőt, Dagadtos és Octopus sincsenek oda érte. A nagy hőségben én inkább fehér fröccsözöm, Dagadtos eretnek módon sört iszik, a polip meg a tengerbe menekül.…..
A brit Tesco egy szakértő fogyasztó figyelmeztetése nyomán elismerte, hogy tudtukon kívül hamisított bort hoztak forgalomba. Danny McGowan két palackkal vásárolt Louis Jadot Pouilly-Fuisse-jéből, amit a szokásos 14.49 fontról 5 fontra áraztak le. Ám amikor otthon kibontotta a…..
Semeretyevó 2010.07.14 08:55:34
@Retek Jolán: a weinhaus meg a varga ugyanaz a színvonal.
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
Semeretyevó 2010.07.08 16:58:22
@szcsongor: Wikipedián ilyen sorrendben írják-> Hivatalos nyelv: angol, mandarin, maláj, tamil.
National Geographicban volt egy cikk szingapúrról, abban olvastam, hogy az angol a hivatalos nyelv.
A Labdarúgó Világbajnokság közösségi élmény is. Rogán Tóni tényleg úgy csinál, mintha a rábízott V. kerületet nyitott városrésszé próbálná újragondolni. A Szabadság téren például az önkormányzat felállított egy nagy kivetítőt, ott nézheti a meccseket…..
Semeretyevó 2010.06.29 14:17:23
Semeretyevó 2010.06.30 00:01:04
@drukkker: Nekem ugyan mindkét nagyapám Voronyezs mellől ment szibériába, de ettől függetlenül nekem nem hiányozna, ha nem lenne a magyar honvédeknek emlékhelye ukrajnában. Ne legyen egyik sem, ne legyen szovjet emlékmű sem a város közepén. Jó az a szoborparkban is. Aki nosztalgiázni akar menjen oda. 2010-et írunk.
Semeretyevó 2010.07.03 22:56:40
@Kedves Nard:

Nem figyeltél. Ha az lenne az ára szovjet emlékmű eltűntetésének, hogy ne legyen ott a magyar honvédeknek sem emlékműve, akkor boldogan támogatnám. Ne kelljen vörös csillagot nézegetnem a város közepén. A magyar honvédek emlékműve nem a város közepén van. Ne legyen egyik sem.
Két fontos információ a poszt elejére:1: Az Apple továbbra sem gondolja úgy, hogy ingyen kéne az iPhone mellé adni a jeleldobást megakadályozó burkolatot.2: Ma reggel beszélgetés közben az iPhone 3G-m eldobta a jelet. Ránéztem a telefonra, láttam, hogy se 3G, se EDGE, csak egy apró…..
Semeretyevó 2010.06.30 19:51:33
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Semeretyevó 2010.06.23 16:27:17
Ennyit vágópityuról:
arokaso.blog.hu/2009/02/18/vago_istvan_1 Majdnem annyira rühellem, mint hajdu pétert.
Vébé- és kánikulakompatíbilis tartalommal lepjük meg az olvasót, miszerint sörözünk. Német és belga tételek, egy kis stílusgyakorlat, bevezetés a minőségi sörözésbe. Túravezető: Nagymarosy András. Az eredmény: több mint kielégítő. Magyarország, ez a felelősség…..
Semeretyevó 2010.06.17 12:18:41
A Fidesz korszakzáró kommunikációs üzenete: vége az oligarchák korszakának. Bár azt, hogy ez a ködös „mély jelentéstartalommal” bíró mondat pontosan mit jelenet, azt majd a pártatlan Fidesz szubjektivitás eldönti. A kommunikációs üzenetet ismerjük, na de nézzük a…..
Most, hogy lehetőséget kaptam és a blog társszerzője lehetek, gondoltam, megragadom a lehetőséget és írok arról, amit a legjobban kedvelek: a Technicről. Mint sok fiú, gyerekként mindig mozgó-működő masinákat szerettem volna. Nagyobb alkalmakra kaptam egy-egy készletet, de mindig…..