Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehoczki Zsuzsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ü n n e p e l j     v e l ü n k     é s    n y e r j   ! Hatodik születésnapját ünnepli a HeStyle.Ennek apropóján és amiatt, hogy ilyen sok éve rengetegen olvastok és támogattok bennünket egy születésnapi nyereményjátékot indítottunk nemrég, melyet a hatalmas…..
Lehoczki Zsuzsa 2015.01.06 18:35:26
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Lehoczki Zsuzsa 2014.10.23 13:00:04
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..