Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaen

21 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután végre megfejtettük a Conchita Wurst jelenséget, hogy miért tabudöntő a megjelenése a többség számára, továbbá rájöttünk hogy ki is ő valójában és micsoda, ideje foglalkoznunk azzal a szociokulturális jelenséggel ami miatt a kevésbé feltűnő, nemükkel azonosuló…..
Kaen 2014.05.14 18:43:32
@S=klogW: Ha gyűlölködést és irigységet keresel és olyan embert aki zavaros-zaklatott lelkületű szerencsétlen sok sorstársához hasonlatosan és más belső renddel bíró egyént akar megzavarni.... nos, akkor ajánlom szíves figyelmedbe a saját hozzászólásodat. :)
Kaen 2014.05.15 19:14:49
@S=klogW: ahhha... szóval akkor most ne érezzük úgy, hogy te pont ugyan így bele erőlteted a személyiségedbe a túlzott heteroságot - ami úgy látom neked abból áll, hogy gyűlöljünk mindenkit aki nem az - ugye???

ha pedig annyira nagy hetero lennél mint amekkorának tűnni szeretnél a legkevésbé sem érdekelnének a melegek, mert tudnád, hogy úgysincs rád hatással, nem tud megkörnyékezni se ártani neked egy meleg sem.

az óvodában láttam ilyet utoljára, hogy ágál valaki valami ellen már csak dacból is nehogy véletlen elkeljen ismernie, hogy téved, mert akkor kevesebb lesz..

és nehogy azt hidd, hogy azzal van a baj, hogy nem bírod a melegeket. saját döntésed mit szeretsz és mit nem.
csak ez már kicsit visszás és erőltetett mikor azért járod a netet, hogy kifejezd és tudasd másokkal mennyire utálsz valamit.....
Kaen 2014.05.15 21:42:42
@S=klogW: Ha az önkritikám érdekel megosztom veled szívesen. :)

Gyűlöletről sem én kezdtem el óbégatni itt először. :)
Imádom a toleranciát, de tényleg csak nem az elvakult magas fokát. A 'legyünk toleránsak minden agymenéssel szemben és fogadjuk el úgy ahogy van', plusz a 'ne próbáljunk meg megváltoztatni senkit, mert úgy sem lehet'... hát nem is tudom kell-e részleteznem mekkora egy életképtelen…..
Valószínűleg már huszadjára kezdek bele ebbe a témába. Hosszúra akarom húzni mindig, de rájöttem, felesleges, mert röviden is el lehet mondani. Egy egészen érdekes jelenség a társadalomban, ami fura mód ellentmond önmagának. Biztos mindenki mondta már nem egyszer, hogy "nem…..
Tök véletlen ötlött szemembe egy már amúgy is sokat látott mondat most jutúbon kommenteknél. Egy fiatal srác csinált egy covert a Frozen - Let it go számáról. Olyan hangja van, hogy keresztül fut rajtam a hideg ami elég ritka dolog. Na, de a főbb lényeg ugyebár az az apró kis…..
Egyik ismerősömmel megosztottam azt a végtelen megbotránkoztató véleményemet, miszerint nem szeretek aludni.  Ő erre ezt reagálta - igaza van-e? Azontúl ami társadalmilag nem elfogadott, az tényleg betegség? Bársonyos arca kipirult, szemei kidülledtek, mereven figyelt mint egy…..
Személy szerint imádok vitázni mondhatni a lételemem legalábbis az egyik. Imádok a végletekig elhúzni és feszengetni egy témát. A vitapartnereim általában mindig túl komolyan vesznek vagy azért, mert túl hevesen és megállíthatatlanul adom elő érveimet vagy csak túlságosan…..
Havi életbölcsesség és ösztönző következik ömlesztve. Néha nem árt egy kis ilyen is hátha valaki elgondolkodik rajta komolyabban és beépíti a saját életébe. Persze mit is írhatna bölcsességet egy huszonéves ember mikor még annyi van előtte és olyan kevés mögötte, de meg…..
Kaen 2014.01.27 17:27:23
@brrendaa:
Nos, szóval. Maradjunk csak ennél a gödrös példánál, mert tetszik. :)
Szóval Én lekiabálok, hogy "Másszál ki jobban és, ha nem megy akkor akard jobban!", sehol egy szóval nem mondtam, hogy nem értem meg milyen nehéz onnan kimászni és ott lent lenni. Pontosan tudom. Személy szerint min. 3 évembe v. még többe telt mire valamennyire sikerült és még most se mondanám, hogy teljesen kint vagyok.
Igenis néha kell valaki az ember életébe aki jön és a képébe vágja, hogy "Hülye vagy bazdmeg! Hát nem látod, hogy nem jó ez így neked és csak még mélyebbre mész?!"
Nekem is volt 1-2 ilyen random ember meg barát. Nyújtották a kezüket, de én nem akartam úgy csinálni és inkább lent ültem tovább. Aztán a végén mikor már nagyon elegem lett azt mondtam, hogy "Elég! Kimászunk innen, mert kiakarok mászni!" és szép lassan elkezdtem.
Nem azt mondom, hogy mindenki saját erejéből tegye. De hogy vár segítséget az olyan ember aki még maga sem látja be, hogy rossz ahogy gondolkodik és rávágja az ajtót a segítségre. Ha valakibe látja az ember a hajlandóságot akkor persze, hogy nyútja majd a kezét, nyújtom én is akkor. Amíg viszont csak lent ül a gödör fenekén és nyavajog milyen rossz minden addig legalábbis barátilag képen vágom v. elküldöm a fenébe, mert a kis lelki pátyolgatások nem mindig hatékonyak.

Másik nézzük amit Te mondasz és maradjunk a gödrös példánál.
Szóval mindenki maradjon meg annál a negatív gondolatánál ami van neki. Süppedjen csak bele a saját keserűségébe és bánatába meg világ fájdalmába, ha neki az úgy jó. Hisz mit érdekel engem?, nem az én gondom.
Ezek szerint, ha Te ott látnál a gödör fenekén valakit rá pillantanál és tovább állnál v. rá sem néznél v. csak annyit mondanál "Lent vagy? Nem tudsz kimászni? Hát a Te bajod!"

Szokták mondani, hogy kell egy nagy pofon az élettől, hogy észhez térjen az ember. Én hozzá tenném, hogy kell egy nagy pofon esetleg egy baráttól v. ismeretlentől, hogy rájöjj nem jó neked ott ahol vagy.

A harmadik meg az elfogadás. Azt hiszem meleg és még azon felül is egy különc srácként nálam elfogadóbb embert kevésbé találsz. Tudom milyen, ha kirekesztenek és nem fogadnak el az emberek és nem csinálnám mással Én sem.
Kicsit azért gondold át mi a fenéért írok ilyen posztot. Nem ártani szándékozom az embereknek és lemondani róluk csak segíteni.
Mert jobb a gödörtől távol állni mint az allján csücsülni. :)
Kaen 2014.01.27 17:30:28
@brrendaa:
Szép vers egyébként. :))
"Szóval itt élünk egymás mellett, szinte egymás szájába, de még csak a fáradtságot se vesszük megismerni a másikat...." Egy nagyon hosszú és több részes történetet fogok itten szépen elmesélni külön posztokban. Valami olyasmi módon ahogy szerintem a legtöbb infot tudja…..
Mostanság egyre jobban idegesít és frusztrál ez a téma valószínűleg nem utoljára. Szeretünk másnak látszani mint akik valójában vagyunk. Más arcunkat mutatni mindenki felé minden egyes szituációban. Alkalmazkodni mindig az erősebb akarathoz vagy személyiséghez ami a…..
Kedves Olvasóink! Örömmel bejelentem hogy blogunk Kaen jóbarátom személyében új szerzőtárssal gyarapodott, akinek első publikációja az afrikai méltatlan helyzetről szól. Üdvözöljük a csapatban, ti pedig fogadjátok szeretettel az új szerző új írását. :) Ismét muszáj volt…..
Kis koromban sokat hallottam a kérdést óvónéniktől, tanároktól talán még a családtól is, hogy "Ki a példaképed?". Míg gyerek társaim szinte azonnal rátudták vágni válaszként anyut vagy aput vagy valami híres embert addig én hosszasan elgondolkoztam, de mindig az jött…..
Egyszer olvastam egy igen érdekes rövidke kis írást a Hit-ről. Leszögezném most, hogy nem a vallásos Hit-ről szólt és én sem arról szeretnék írni. Az egy másik valószínűleg nagyon érdekes téma amit sokáig lehetne boncolgatni. Ami engem régóta jobban izgat az a ember…..
Szóval felnőttél! Azt hinnéd, hogy most már önnáló életed lehet és simán fog menni minden. Gyerekként nem volt gondod a világgal felnőtként már annál inkább. Próbálsz valamit kezdeni az életeddel, de hiába minden. Az utat amin jársz szép lassan elkezdi megülni valami…..
Na erre most biztos legyinte majd mindenki, hogy "áh igen, a rossz dolgok mindig újra megtalálnak". Lehet karmának nevezni és egyéb filozófiai vagy ezoterikus maszlagba csavarni attól a tények még tények. Ha sokat ütöm a falat akkor előbb vagy utóbb a fejemre szakad a plafon és ugyan…..
Szóval kedves álszent szentek ez most csak nektek fog szólni személyesen tőlem nektek. Imádjátok hangoztatni tökéletességetek és hibátlanságotokat a világ előtt. Nem mulasztotok el egyetlen alkalmat sem arra, hogy leszóljátok azon embereket akik felvállalva élik az életüket.…..
Egyszer jártam egy kiállítosan ahol kb. a következő volt írva egy padlóba süllyesztett szövegben. "...emberek élnek és halnak, kis és nagy emberek. emberek akiknek az életéről soha nem fogunk tudni. akik csak eltűnnek a történelem süllyesztőjében mintha soha nem is léteztek…..
Annyit küzdünk azért, hogy elfogadjon a társadalom olyannak és annak akik vagyunk. A kövér és csúnya emberek azért, hogy ők is jól néznek ki. A szerencsétlen és tehetségtelen emberek azért, hogy ők is jó valamire. A melegek, leszbikusok, travik azért, hogy ők is…..
Nem, az élet túl rövid - válaszolnák sokan. A napok gyorsan elrohannak és hipp-hopp eltelnek hetek, hónapok, évek anélkül, hogy észre vennénk. Húszból harminc majd végül negyven lesz és így tovább. Legalábbis ez történik akkor mikor nem éljük meg a napokat. Mikor csak túl…..
 Tudom, tudom csak egyszerű hétköznapi dolog. Egy kis nevetés. Tulajdonképpen csak ennyi kell, hogy jól érezzük magunkat indok nélkül. Nem kell okokat keresni a mosolyra és a könnyfakasztó nevetésre pláne vadidegen emberekkel.  Ezek az emberek jól szemléltetik azt a búskomor…..
 Tél van. Időről időre megesik, hogy buszon, villamoson vagy a metron csak úgy körbe nézek és nyúzott szomorú arcokat látok mindenfele mint akik az egész világ fájdalmát hordozzák a vállukon. Mindenki beburkolózva a saját sötét gondjaiba egyedül a tömegbe. Egymásra rá…..
  November közepe lehetett mikor egyik városi sétám során betettem a lábam Budapest egyik bevásárló központjába és rögtön ami arcon vágott egy 10 méter magas karácsonyfa! Első gondolataim között volt, hogy kivágom, felgyújtom, lekopasztom. Nem azért, mert karácsony…..
A gondolkodó ember Mondj Nem!-et 2013.12.03 18:09:30
Na kezdésnek egy ilyen téma/írás azt hiszem meg is felel. A 21. századot át meg át szövi a tudomány. Azt hiszem ehhez kétség sem férhet. Villogó feliratok mindenfele a városokban. A bolygónk az űrből lassan kezd egy óriás villanykörtére hasonlítani annak következtében, hogy…..
A gondolkodó ember Hajrá! 2013.12.03 15:05:30
Na első bejegyzés! Nem írtam még blogot. Mondhatni teljesen új világ ez nekem. Nem is igazán olvasgattam régebben blogokat, de ez nem hinném, hogy sokat számítana. Régóta terveztem már indítani egyet és ki tudja mi okból most jutottam el oda, hogy ez sikerült is. Remélem sikerül…..