Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STamas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg tavaly óta ismét megnőtt a külföldi munkavállalást tervezők aránya, elérve a 2011. évi értékeket, addig a kivándorolni szándékozók aránya az 1993 óta mért legmagasabb értéket mutatja - állapítja meg a Tárki 2015. áprilisi adatfelvétele alapján. A folyamatos…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Ha így folytatjuk a 10 millió el (nem) tartott országa leszünk. Ja, bocsánat, elfelejtettük, hogy fogy a magyar, már nem is vagyunk ennyien, szóval a 9 millió, a 8 millió, a 7 millió el (nem) tartott országa leszünk. Magyarországon a címben odavágott mondat már senkit nem ijeszt…..
Ha valaki lelkes internetező, nem tudja elkerülni, hogy kéretlenül is megtalálják mindenféle apró-cseprő, szellemes vagy szellemtelen témájú írások. A napi rengeteg közül azonban az alábbi eszmefuttatás szkeptikus lelkemet egy kissé felborzolta: Tudtad-e, hogy a magyar nyelv emlékei közül egy…..
STamas 2014.03.10 20:22:39
@Licus: Amit írtál teljesen igaz, a "hírzaj" gyakorlatilag teljesen összezavarja az embereket.
Ugyanakkor szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy jelenlegi világung az eddig stabilnak hitt - akár új, akár ódon - világképek szétesésének korszaka.
Pl. Daniken "szindróma".
Ám attól hogy stabilnak hitt ismeretek gyengülnek vagy megsemmisülnek, még egyáltalán nem biztos hogy az igazság következik belőle...
STamas 2014.03.10 20:26:20
@fool for beautiful words: Megdöbbentően sok, gyakorlatilag eddig sehol sem publikált ugyanakkor dokumentált nyom utal arra, hogy földünkön egy a mostanit megelőző globális civilizáció gyakorlatilag magyar volt.
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
Miért nagyon brutális és félelmetes, hogy az oroszok megszegik a Budapesti Memorandumot? Luboš Palata kommentárjában elmagyarázza. Ukrajna területi egységét az 1994-ben a világ nagyhatalmai által aláírt Budapesti Memorandum garantálja. Az aláírók között van Oroszország is.…..
STamas 2014.03.02 21:35:07
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Szerintem jobb ha ugyse jössz, a fajtádra nincs szükség errefelé.
A Ténytár eddig csak a Pinokkió-díjak kiosztásával foglalkozott, idén viszont, év vége alkalmából, kiosztjuk a legjobban teljesítő országnak járó elismerést is, amelyet természetesen nem kaphat más, mint Magyarország. Bár sokáig kételkedtünk a Fidesz társadalom- és…..
Gyorsan átfutva a 2014-es költségvetés tervezetét, megnyugodtam: jut pénz a Piarista Rendtartomány fejlesztéseinek támogatására, a Győri Evangélikus Egyházközség Insula Lutherana fejlesztésére és a tucatnyi standionra és sportcsarnokra is (baráti városokban, persze melyik nem…..