Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Termik_Kutya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvesztem. Magával ragadt a fogyasztáscsökkentés forgószele, kutyaól lettem a tornádóban. Megláttam a Fuel Shark Savert, és tudtam, nekem is kell egy. De okosba. Nincs olyan berendezés, amit egy magyar ne tudna létrehozni negyedáron, teherautóról leesett, pult alól vásárolt,…..
Termik_Kutya 2014.04.12 18:19:25
Belsőség Te mit mondanál utána? 2014.02.21 16:21:18
Csúnya dolog raliautóval esni, ráadásul ritka a kicsi bukás, mert ami kívülről nem tűnik annak, az azért odabent eléggé megcibálja az embert. Ilyenkor bizony elkél a szerencse, na de ha már az megvolt, akkor azért csak elszólja magát az ember. A jól vagy? után jöhet a…..
Termik_Kutya 2014.02.21 20:07:57
@Naezatutti?!: Igen, az eléggé epic!
Belsőség Heti merítés 2014.02.09 09:16:46
Zörög, morog, lelke van. De mindent kibír A dolog úgy kezdődött, hogy kitaláltunk, indulunk a Bamakón. Oda Toyota kell és régi. Így lett ő, az egykori dán katonai mentő. Hihetetlen, hogy mit tud! Szeretnivalo kabrió Miután a Totalcaron olvastam egy tesztet az 1000-es motorú…..
Termik_Kutya 2014.02.09 18:35:06
@Rocko-: Szerencsére még nem tartunk ott, hogy a magukat másoknál többre tartó emberek bárkinek is megmondhassák, hogy lélekkel, vagy lélek nélkül gondoljanak az autójukra. Ez pedig egy autós oldal, ahol feltételezésem szerint igen sokan vannak, akik szerint a járműveknek is lelkük van.
Ha dolog van, akkor dolog van. Kanadában sem tökölnek sokat, ha oltani kell és meg kell tölteni a Canadair CL-215-ös 5500 literes víztartályát. Elég impresszív, legalább olyan menő, mint marhákat terelni helikopterrel. A mai cowboyok már leszálltak a lóról. Legalábbis…..
Termik_Kutya 2014.01.22 06:25:56
@visszakettopadlogaz: pontosan ezért van párnahatás a videón, mert elég jól rá van szúrva a gáz.
Termik_Kutya 2014.01.22 14:49:26
@Hun_Fighter: Ez számomra is világos, de ahol van sebesség ott a párnahatás is jobban érvényesül, mivel kisebb az indukált ellenállás, de ebbe inkább ne menjünk bele, mert mindenki unná. Meg számomra sem ez szokott lenni a lényeg, csak az, hogy nagy tempóval megérkezni, aztán végigsuhanni a reptéren,a futóval pár centire a talaj felett :-D
Termik_Kutya 2014.01.22 21:44:40
@Hun_Fighter: Ó, a helikopter az igazán szép tudomány. Jó repülést, jó leszállást neked is! :-)
Amikor arra gondolunk, hogy Buggy (és itt nem a vízből felbukkanó buborékokra gondolok, szóval ejtsd: Bággi), óhatatlanul mindenkinek az "És megint dühbe jövünk" c. filmben látható, VW Bogár alapú piros bokorugró (vagy még inkább homokjáró) jut eszébe. Ezt most felejtsük…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
Termik_Kutya 2013.12.02 12:33:53
Két adás van hátra az RTL Klub őszének egyik újoncából: a csatorna ugyanis a kilencedik adás után leveszi műsoráról Sebestyén Balázs és Vadon János talkshowba ágyazott ökörködését. A hivatalos verzió alapján ebben semmi meglepő nincsen, kilenc részre terveztek, nem a…..
Termik_Kutya 2013.11.27 15:50:53
Közokirat-hamisítás miatt jogerősen elítélte a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiát: az ismert celeb több mint egymillió forintos pénzbüntetést kapott, mert elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál. Februárban a Pesti Központi Kerületi…..
Termik_Kutya 2013.11.12 08:27:08
@Nyílméregbéka: Nekem például még soha nem hullott le semmi a napellenzőmről, mert semmit nem is tartok ott. Főleg nem apám rokikártyáját (mert sajnos van neki), hanem helyette dobok az órába, vagy küldök SMS-t, esetleg többet gyalogolok 1-2 kilométerrel, netán bringára ülök.
Alig ezer darab ment el Alekosz Fordított világ című kötetéből, pedig szerzője azt állítja róla, hogy remekmű - írja a Blikk. Alekosz 2011-ben jelentette meg könyvét a Tóthágas Kiadónál, de nincs is rajta mit csodálkozni, hogy nem fogyott el a kinyomott ötezer példány, hiszen…..
Bencsik Tamara helyében mi is a világ végéig futnánk, ha akkora parasztvakítást vittünk volna végbe, mint ő a Viasat3 műsorában. Ha lemaradt volna a Szerelem a láthatáron hat részéről, akkor röviden ennyi a sztori: Tamara nem szingliként érkezett a műsorba, ezért szakítania…..
Miközben a magyar tévékben a minél mélyebb dekoltázsokkal igyekeznek nézőket szerezni a reggeli műsoroknak, sőt, az egyikben a műsorvezetőket bikinire vetkőztetve ültették kamera elé, a törököknél sokkal nagyobb szigorral kezelik az ilyen hatásvadász húzásokat.…..
Termik_Kutya 2013.10.10 16:11:42
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..