Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delorean81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan az eddigi cikkekből is kitűnhet, általában számos toll, és egyéb íróeszköz van nálam, amiket a táskámban tartok. Igazából messze nincs szükségem ennyire, de vannak kedvenceim, amiket egyszerűen szeretek kézbe venni, mindig van néhány, ami éppen tesztelés alatt van (ezekből születnek itt…..
Esztergom után Szegeden is elkészült a közbicikli-rendszer. A rendszer jellegzetessége, hogy az állam egy fillért nem adott bele, magánerőből épült, ráadásul a kölcsönzés is egyszerűbben megy, mint máshol, elég hozzá egy mobiltelefon. Kipróbáltuk a biciklit, beszéltünk a…..
Korábban már írtam arról, hogy létezik a golyóstollak között néhány igen-igen jól sikerült típus. Ezeket egyelőre nem szedtem listába, de szép lassan bele fogom csempészni a véletlenszerűen választott, többi tesztelt toll közé. A következő tesztalanyunk, a Pilot Hi-Tecpoint…..
A blog indításának egyik oka az volt, hogy meguntam azt a jelenséget, miszerint minden boltban ugyanazokat a típusú tollakat lehet megtalálni. Tudom, erre van igény... de hogyan legyen az embereknek igénye olyan dolgokra, amelyeket eddig nem tudott kipróbálni, mert nem találta meg a boltokban? Igen,…..