Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EURO2000

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
New York hangulata a hetvenes években egészen más volt mint manapság. A Times Square tele volt olcsó prostikkal és hajléktalanokkal, Brooklyn és Bronx egyes területein pedig olyan állapotok voltak, mint Szófia külsőn manapság. Ahol most drága lakások állnak, akkoriban még…..
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
EURO2000 2013.11.02 02:18:09
Wizz-el csak az utazik,akinek semmi sem számít. Sem pénz, sem idő, sem menetrend. Semmi. Az ismerősem között a Wizz egyszerűen le van tiltva. Nem megy vele senki. Egyszer volt dolgom velük, pont akkor ment tönkre a Malév és visszafelé a Wizz jött felmentőnek. A nép fele már bevagonírozott (mindenféle méretű és db-számú kézitáskával). Akkor valamelyik Wizz-esnek eszébe jutott, hogy vegyük már elő a kézitáska mérő keretet, akasszunk le még egy kis lovét a Malévval utazó barmokról. Mint Auswitzban kiváogatták és félreállították a gyanús méretű kézitáskával sorban állókat, a többiek mehettek. Mi meg gyömöszöltük bele a keretbe, persze az enyém sem fért bele. A Maléves odaúton még jó volt, mert az egy kicsit nagyobb, visszafelé a Wizz ezzel is szivatta az utazóköszönséget. A lényeg a csaj már állította is ki a 80 pénzről a papírt. Egy kicsit elvesztettem a türelmemet (egyébként is már több, mint egy órát késett a gép) és a tárcámból kivágtam az asztalra 1200 pénzt, hogy itt van vigye, miért nem ennyit számít fel a szar táskáért, megfizetem, nekem ne számít. A csaj meg csak állt a pult mögött, nézett nagy szemekkel és makogta, hogy a szabályzat, meg stb. Még megkérdeztem,hogy az első felében felszállóknak nem volt szabályzat? De erre nem válaszolt. Végül elvette a 80 pénzta a kupacból a többit visszaadta. Én meg "have a good life"-al köszöntem el tőle.
Van olyan, hogy valaki a maga módján zseniális? Talán van. És, ha van, akkor Gyurcsány Ferencre bizonyosan ráillik ez a kifejezés. Zseniális, mert valami elképesztő manőversorozatba fogott, mert valami hosszú távú, nagy ívű, messzire tekintő koncepciót próbál megvalósítani.…..
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
Földet birtokolni sokáig a gazdagság első számú mércéje volt, és bár ma már ez nem teljesen áll, nagy földterületeket tulajdonolni még mindig komoly státuszszimbólum. De vajon kik az Egyesült Államok legnagyobb földbirtokosai? A 10 legnagyobb amerikai földbirtokos közé…..
A D-vitamin az egyik legősibb vegyülete szervezetünknek, melyre szinte valamennyi szervrendszerünk megfelelő működéséhez szükség van. Hiánya vagy alacsony szintje számos betegség kockázatát növelheti. A D-vitamin hiány leggyakoribb télen és tavasszal, a nyáron és ősszel mérhető 50-60% körüli érték…..
A hároméves kisfiú édesanyja azután döntött a marihuána mellett, hogy a gyermekénél diagnosztizált leukémiát kemoterápiával és sugárkezeléssel próbálták gyógyítani, ám annak olyan erős mellékhatásai voltak, hogy előfordult: a gyerek 25 napig nem tudott rendesen enni a…..
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az…..