Adatok
Szofi77
0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Ma ismét egy receptet osztok meg, ami a húsos verzióban tudtommal igen kedvelt ételt. Azonban, mint minden húsos ételnek, a vadasnak is van vegán verziója, ami után az ember mind a tíz ujját megnyalja. A vadas mártás receptjét úgy írom le, ahogy édesanyám készíti. (Más vadast…..
Mivel még kapható padlizsán, és jól esik egy kicsit a nyarat visszahozni, így érdemes lehet padlizsánkrémet készíteni. Korábban használtunk vajat a padlizsánkrémhez, azonban amióta hanyagolok mindennemű állati eredetű terméket az étrendemből, édesanyám kénytelen volt…..
Már elég régóta nézegettem a növényi sajtokat de a boltiakat a súlyokhoz képest drágának tartom illetve számomra az összetevőik között sem stimmel minden. Így arra jutottam, hogy majd én elkészítem magamnak. Kutakodtam az interneten és minél jobban beleástam magam a témába,…..
Szofi77
2013.09.30 21:16:45
Szofi77
2013.10.07 22:25:29
@ZöldElla: Nekem bejön a vega pecsenyezsír, és mikor néha rámjön a vágy valami "hagyományos" ízre, akkor kenyérrel, savanyúval szuper :) Felvágottat is vettem már, de a gabonakolbászokat rendszeresen használom, mindig van itthon. A gabonakolbászokat ajánlom kipróbálásra, az úgy viszonyul a valódi kolbászhoz, mint a növényi tej a tehéntejhez. Nem erőltetett utánzat, hanem finom, fűszeres gabona (annak, aki kedveli az erősebb, magyaros ízeket)
Régen szerettem a kakaós csigát, de amióta – jó pár éve – figyelem az összetevőket, nem merek venni a pékségekben, így hát kimaradt az életemből ezidáig. Körülbelül két hete az egyik munkatársam vett a boltban egy nagyon gusztusosnak kinéző, de "ki tudja, mi van benne" kakaós csigát. Na, ott és…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Ps.: A pácot azért kipróbálom.