Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Versys Clinics

195 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Odesszában az Ukrán Egészségügyi Minisztérium és az Odesszai Nemzetközi Orvosi Egyetem közös szervezésében május 18. és 19. között rendezték meg a Modern terápiás megközelítések az endometriózisos betegek kezelésében című nemzetközi konferenciát. A rangos szakmai eseményen az a megtiszteltetés érte…..
2018. ÁPRILIS 5.Forrás: EGESZSEGEMRE.COM Egy kutatás szerint 2100-ra az emberiség 3 százaléka lehet asszisztált reprodukciós technikák – például lombikprogram –által született.   Ez a szám, mely a világ kalkulált népességének 3 százaléka lesz, nemcsak az asszisztált reprodukciós eljárások útján…..
Dr. Vereczkey Attila, Klinikánk orvos igazgatója, meddőségi és endoszkópos specialista a meddőség hatékony kezeléséről, az ehhez szükséges technológiai és lelki háttérről beszélt a TV2 Mokka c.…..
https://egeszsegemre.com/az-ikerterhessegek-szama-jelentosen-csokkent-az-ivf-szektorban/ A brit Humán Reprodukciós és Embriológia Hatóság (HFEA) első ízben adott ki egy mindent átfogó jelentést az IVF-szektor helyzetéről. A HFEA jelentése beszámolt arról, hogy az Egyesült Királyságban a…..
Hat év, hét orvos – általában ennyi kell ahhoz, hogy kiderüljön: a meddőség és a fájdalmas menstruáció hátterében endometriózis állhat. A specialisták szerint az európai országok nagy többségében még a mai napig igaz az, hogy: ·       bár a világ minden pontján specialisták küzdenek a betegség…..
A nemzetközi kezdeményezés azokra a nőkre kívánja felhívni a figyelmet, akik ezzel a kegyetlen betegséggel küzdenek, élik a mindennapjaikat. Ez a rejtőzködő betegség egyre több nőt érint, a tünetek sokszínűsége pedig tovább nehezíti a diagnózist. Ma már azonban van megoldás arra, hogy a lehető…..
versys Babahírmondó! 2017.09.19 09:08:20
  Kedves üzenetet kaptunk az immár 3 hónapos Hunor szüleitől. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak!   "Kedves Vereczkey Doktor Úr, Fazekas Doktornő, és a klinika munkatársai! Augusztus 28-ra voltam kiírva a kisfiunkkal, de a vártnál sokkal előbb, június 14-én,…..
Amikor fiatalok vagyunk, és leginkább saját magunkra koncentrálunk, nehéz olyan apróságokra felfigyelni, amelyek később a termékenységünkre is befolyással lehetnek. Vannak azonban olyan apró jelek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagynunk, mert kezeletlenül negatív hatással lehetnek a későbbi…..
Bátor lépés volt Mark Zuckerberg részéről, amikor 2015-ben posztolta, hogy felesége és ő meddőséggel küzdenek. Ezt írta:”Több éve próbálkozunk már, hogy gyermekünk legyen, és ezalatt három vetélésen mentünk keresztül. Ez egy nagyon magányos út, és a legtöbb ember nem is osztja meg a vetélést…..
versys 2017.08.01 14:50:00
A Versys Clinics nagy hangsúlyt fektet pácienseinek professzionális kiszolgálására szakmai téren és kommunikációját tekintve egyaránt. Online kommunikáció nélkül ez ma már nem lehetséges. Az online folyamatok megtervezése és zökkenőmentes biztosítása érdekében Kardos András online-marketingszakértő…..
Görcsökkel teli menstruációs ciklus, kismedencei fájdalom, meddőség. Csak néhány tünet, amely az endometriózist jellemzi. Azt az állapotot, amely során a méh nyálkahártyájának szövetei a méhen kívül is megtalálhatóak, és ugyanúgy reagálnak a hormonális változásokra, mint a méhen belüli…..
Azoknak a pároknak az esetében, ahol az embrión az anyaméhbe történő beültetés előtt genetikai vizsgálatot végeznek a családban ismert örökletes betegségek átadásának elkerülése céljából (pl. Duchenne-féle izomdisztrófia, cisztás fibrózis), javasolt az embriók kromoszómáinak vizsgálata is, állítják…..
versys Babahírmondó! 2017.07.11 09:17:18
Kedves üzenetet kaptunk az immár 5 hónapos Márk szüleitől. "Kedves Vereczkey doktor és munkatársai! Ezúton szeretnénk megköszönni szakértelmüket és segítségüket, hogy mi is szülőkké válhattunk. Már 5 hónapja vagyunk boldog szülei fiúnknak, Márknak, aki hosszú évek várakozása után az Önök lombik…..
Az elmúlt 3 évben, Thomas Smialek és felesége Sara, folyamatosan azon próbálkoztak, hogy végre megérkezzen a kisbaba, de sajnos ez idő alatt két vetélést és több sikertelen IVF kezelést is el kellett szenvedniük. Azonban az utolsó IVF különösen megterhelő volt a számukra. Az anyagi megterhelés és a…..
A humán reprodukció tudományos és klinikai értelemben is folyamatos fejlődésen megy keresztül. Gyakoriak az olyan innovatív, gyakran forradalminak is tekinthető változások – amelyekből egyre többet várunk az elkövetkezendő években –, amelyek akár alapjaiban is megváltoztathatják a meddőség…..
A túlsúlyhoz kapcsolható csökkent termékenység nemcsak az édesanyák számára okozhat problémát. Az NIH (National Institutes of Health – Amerikai Orvostudományi Kutatási Intézet) által, a közelmúltban végzett kutatás azt találta, hogy azok a párok, ahol mindkét fél túlsúlyos, nagyobb arányban…..
A héten kerül megrendezésre az a kongresszus, amely a nőgyógyászati betegségek diagnosztizálásának és kezelésének új technológiáival foglalkozik. A jubileumi kongresszuson Dr. Vereczkey Attila az iatrogen korai petefészek elégtelenség (Iatrogen premature ovarian insufficiency - POI), illetve a…..
Magyar adatok szerint az emberek 1-2 százalékát érinti a gluténérzékenység, ugyanakkor az eseteknek csak 10-15 százaléka diagnosztizált. Ez az adat jól mutatja, hogy nem vagyunk elég tudatosak, illetve nem tudjuk, vagy nem akarjuk felismerni a gluténérzékenység tüneteit, valamint ritkán fordulunk…..
Mi hátráltatja a 25-40 év közötti nőket és férfiakat, fiatal párokat, hogy szembenézzenek a meddőség problémájával? Miért halogatják a problémakezelést? A többszörös tabutéma, amivel ideje szembenézni. Orvosi értelemben meddőségről – infertilitásról - akkor beszélünk, ha egy éven keresztül történő…..
  2017. márciusában került sor az első olyan kerekasztal megbeszélésre, amelyen a meddőséggel kapcsolatos európai szabályozási irányelveket tekintették át. A megbeszélés során nemcsak a meddőséggel kapcsolatosan felmerülő szabályozási kihívásokról esett szó, hanem azok megoldási lehetőségeiről is.…..
Eléggé ijesztőnek tűnik az a kép, ami bejárta a sajtót, és egy koraszülött bárányt mutat egy a folyadékkal teli tasakban. Bejegyzésünkben ezt a kísérleti stádiumban levő berendezést szeretnénk bemutatni, amely kifejlesztésének célja, hogy segítsen az extrém korán világra jött babáknak életben…..
A meddőségről beszélnünk kell, még akkor is, ha fájó téma. A meddőséget és a fogantatás körüli problémákat hajlamosak vagyunk tabuként kezelni, pedig egyre több ember küzd vele, világszinten éppúgy, mint hazánkban. Egy kutatás kimutatta, hogy a 35 és 45 év közötti hölgyek 60 százaléka érzi…..
Klinikánk páciensei közül többen vállalkoztak már arra, hogy elmeséljék történetüket és azt, milyen utat jártak be addig, amíg végre megérkezett a várva várt kisbaba a családba. A történetekhez kapcsolódóan nagyon sok kérdés érkezett hozzánk olyan pároktól, akik még az út elején járnak, és akiknek…..
A páciensekkel folytatott beszélgetések, konzultációk során nagyon gyakran találkozunk azzal a kérdéssel, hogy mikor és kinek van szüksége genetikai tanácsadásra és genetikai vizsgálatra. Az alábbiakban szeretnénk ezzel kapcsolatosan pár gondolatot, hasznos információt megosztani Önökkel...
versys Babahírmondó! 2017.04.20 09:38:44
  „Kedves Fazekas doktornő, Vereczkey doktor úr és nővérkék!   Nagy-nagy örömünkre, március 30-án megszületett életünk értelme, kislányunk, Róza. A világ legszebb dolga minket is megtalált, és mindez az Önök óriási segítségével, amiért örökké hálásak leszünk. Nem győzzük eleget köszönni, és…..