Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ates2013

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..
Még jó, hogy Északi Pályaudvar nincs a városban! Tisztelt MÁV-START Ügyfélszolgálat! Egy pénztárnál váltott retúrjegynek a fel nem használt visszaúti részét szerettem volna visszaváltani, Budapesten. A jegy Mezőtúrról szólt a Keleti pályaudvarig. Először a Nyugati pályaudvaron próbáltam…..
Sejtelmem sincs, hogy mi lehetett az ajándék, aminek a nem megérkezése miatt egy egész, többhónapos szervezést igénylő utazást lemondott olvasónk, de bármi is, a DPD kommunikációs rendszere  igencsak reformra szorulna. Tisztelt Szerkesztőség! A napokban egy bolttól rendeltem,…..
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
Hiába minden, sosem lesz normális Postánk, keressenek megbízható futárcégeket: 2014. január 4-én feladtam egy nagy postacsomagot (a postán vásárolt MPL dobozban) a budapesti fehérvári úti főpostán Miskolcra. A csomagban jól becsomagolva, a saját laptoptartó táskájában egy…..
Rutinos Tesco-vásárló már otthon előre összeadta a bevásárlólistáját, így elég határozottan vissza tudta verni a pénztárnál kitudódott 700+ forintos áremelést. Körbejárták a kérdéses termékeket, és megint csak az eredetileg elvárt összeg jött ki. A Tesco elnézést…..