Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharapova2008

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa Unió Állampolgári, Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, és az Európa Unió Képviselői részére!   Tisztelt Bizottsági Tagok!  Tisztelt Parlamenti Képviselők!   Magyarország állampolgáraként szólok Önökhöz! Önök úgy döntöttek, hogy a magyarországi helyzet indokolttá teszi egy olyan…..
sharapova2008 2017.05.20 05:31:32
A legutóbbi nemzetközi világranglista szerint a legnagyobb mellmérettel Oroszország, Finnország, Svédország és Norvégia lányai rendelkeznek. De vajon hová került a többi ország a világranglistán? A gyengébbek kedvéért megjegyezzük, hogy a legkisebb méret az A kosár, a legnagyobb pedig +D...
sharapova2008 2017.05.10 11:37:04
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..
Már mindent, és annak az ellenkezőjét – ami jelen esetben nem a semmi – is kivesézték Orbán pillanatig sem rejtjelezetten fajgyűlölő megnyilvánulása kapcsán. Egy kitételről azonban eddig csak kevesen értekeztek: „Ezelőtt néhány évvel kivégzés járt az ilyen mondatokért, de ma már lehet ilyeneket…..
Nyolcszor bizonyultunk a Földön élő 7 milliárd emberből a legjobbnak...ül a diliházban egy elmebeteg és ezt mondogatja. A gondozók próbálják vele megértetni, hogy ez egy Olimpia, ahol a sportban versenyeznek nemzetek. Így lehetséges az, hogy nyolc aranyérmet szerzett Magyarország olyan…..
Úgyhogy most már áram sincs. A Nemzeti Víz és Folyadék Közhasznú Alap azonban nem tétlenkedik.   ..
sharapova2008 2013.10.07 13:56:03
Barack Obama közben az ENSZ közgyűlésén arról beszélt, a világ nem hagyhatja magára a magyar népet a szabadságáért vívott küzdelemben. A NATO beavatkozását kéri a Fidesz a magas rezsi ellen vívott harchoz: a párt XXV. kongresszusán elfogadott nyilatkozat szerint hazánk mint a…..