Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Impulzusmomentum

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kevés ostobább és értelmetlenebb eseménynél tudnánk fellapozni a történelemkönyvet, mint amilyen az első világháború volt. Az azt lezáró békediktátumot ugyanez az őrület jellemezte. Immáron száz esztendeje, hogy az 1920. június 4-én, a versailles-i Nagy Trianon-kastélyban aláírt dokumentum…..
Azt mondják, a nemzetközi statisztika szerint minden tíz határátkelőből négy hazaköltözik. Nos, a mai poszt szerzője, Péter szinte biztosan nem lesz közöttük, hiszen, mint írja, nem is nagyon érti, miért döntenek egyesek a Magyarországra (vissza)költözés mellett. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te…..
A Drága örökösök címmel új napi sorozat indul a csatornán január 1-jén. A horvát formátum alapján készült sorozat egy örökségről és az abból fakadó bonyodalmakról szól, hogy nagyon leegyszerűsítsük a dolgokat. Úgy tudjuk, a sorozat első körben zárt végűnek készül, azaz olyan teleregénynek, mint…..
Impulzusmomentum 2018.12.16 15:11:08
@onlajnok: Budakeszi mellett? Merre felé?
Maratoni résszel indul újra február végén a Walking Dead nyolcadik szezonja: az ilyenkor szokásos egy óra helyett ugyanis 82 percesre hízik a premier, tudta meg az Entertainment Weekly. Aki nézi a sorozatot, az sejtheti, hogy mi ennek az oka (SPOILER JÖN): úgy ment el pihenőre a sorozat…..
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Ha egyszer lesz olyan kategória a Guiness Rekordok Könyvében, hogy a legtöbb csatornán megfordult tévésorozat, akkor a Beugró jó eséllyel indul az első helyért, hiszen eddig ezeken a tévéken lehetett látni: TV2, m1, m2, Cool, Viasat3, Comedy Central Október 27-től pedig az RTLII-n…..
Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát. Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való…..
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Impulzusmomentum 2017.08.15 12:39:46
Az automata mosógép előnyeit nem kell ecsetelni azoknak, akik láttak már mosógépszagú, gombóccá összetekeredett zokniadagot egy fél délelőttnyi keverőtárcsás mosóprogram után, amit a hagyományos centrifuga kopogós tánca festett alá. Talán nem túlzás hétköznapjaink egyik leginkább innovatív…..
Az óraátállítás kellemetlen hatásait sokan érzik magukon. Fáradtabbak, ingerlékenyebbek lehetünk napokig, sőt hetekig is, de ennél súlyosabb következményekkel is jár, ha „kizökken az idő”.  Miért visel meg bennünket ennyire az óraátállítás, és mit tehetünk annak érdekében, hogy ezeket a kellemetlen…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Impulzusmomentum 2017.02.19 00:52:12
@szine: Jól van Timikém, süss egy nagy adag fánkot a hörcsög férjednek.
A mi világunkban már nemcsak a szoptatás/babatáp, babakocsi/hordozó, dolgozó/otthonmaradó anyu, együttaltatás/saját kiságy, cumi/nem-cumi eldöntendő kérdések nehezítik a várandós- és friss szülők életét, hanem az oltassam/ne-oltassam dilemma is. Két szembenálló kérdésben így fogalmazható meg talán a…..
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
Impulzusmomentum 2016.05.01 16:23:07
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
Impulzusmomentum 2016.02.16 11:02:37
@rozsdapeti: tényleg ennyire kretén vagy, vagy csak tetteted? A videó első 3 percében többször is elhangzik, hogy elektromos kocsival mennek.
Addig sírtak a rajongók, hogy kevés a zombi, hogy úgy tűnik, a hatodik évadra az alkotók mindenkit összeszedtek Atlanta környékén, aki él és mozog, hogy csoszogó élőholtakká maszkírozhassák őket. Elképesztően feszült és drámai jelenetekben bővelkedő előzetes ez, és…..
Nagy siker volt (nagy siker lesz) a tajvani puninyalás, ezért minél hamarabb kipörgetjük a hasonló kvalitású, szofisztikált és egyben hungarikumnak mondható "nyelvi poénok külföldön" sorozatunkat. Rögtön két új darabbal sújt le a Homár: az elsõ kedves képet Dél-Londonban…..
Impulzusmomentum 2015.04.23 23:15:16
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
  A február 23-án rajtoló harmadik évadot a TV2 eredetileg a Super TV2-re tervezte, de aztán átkerült az anyacsatornára, hogy aztán azért, mert a korábbi, 48 részes évadról 75-ösre hízó harmadik annyira jól sikerült, vagy mert olyan sokat költöttek rá, hogy jobban megéri a…..
Pénteken ért véget az HBO Terápia című sorozatának második évada. Most, hogy az összes részt láttuk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a sorozat készítői igazat mondtak, amikor azt ígérték, hogy az új évad túltesz az elsőn. Ami nem sikerült a Társas játék esetében, azt…..
A magyar kereskedelmi tévé eltaposhatatlan góleme most azt a feladatot kapta, hogy a Super TV2-n ő vezesse az új Éden Hotelt Costa Ricán. Közben otthagyja a FEM3-at, az Édes életet meg úgyis elkaszálták. Berki azt mondta, hogyaszondja: Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb,…..
Napok óta tűkön ülünk, hogy mikor mondja meg valamelyik bulvárlap asztrológusa, hogy mi vár ránk 2014-ben. Imádjuk az ilyen elemzéseket, mert soha nem nélkülözik a jól hangzó ijesztgetéseket, sőt volt, hogy már rémhírterjesztésig is merészkedtek. A mai Borsban ismét Szegedi…..
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Ilyenek a... Ilyenek a parasztok 2013.09.28 16:48:32
Na elmesélem nektek milyen egy tanyán lakó mocskos paraszt. Úgy kell elképzelni a fejét mint egy cro-magnoni előember, a legkisebb ingerre is elvörösödik: egy igazi bugris tahó, pökhendi, vasvillával hadonászó dühöngő elmebeteg. Az ilyen belterjes görbehátú fogatlan vadbarom…..
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant. A holttestet egy száz méter magas sziklaszirt tövében…..
Impulzusmomentum 2013.10.09 14:15:46
@párnalárva: Nem is úgy értettem a mondanivalómat. Nyilván az élvezet miatt csinálta, saját szórakozására.
A kommentem leginkább arra akart rávilágítani, hogy az itthoni média minden orosz rulettezőből 3 napos mártírt csinál, az szerintem ízléstelen. Sokkal igényesebb lenne, ha mindenhol bemondanák egyszer, és annyi. Nem kell napokig a drámát kelteni. (Bár sajnos a Mónika-shown nevelkedett célközönségnek erre van igénye. És ezt most NEM rád értettem!)