Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezső Németh

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes figyelni, hogyan próbálják átírni a múltat visszamenőleg...
• A szélsőjobbos Strache titokban már tárgyalt Orbán Viktorral • Kurz a magyar miniszterelnök példáját követve alakíthatja át országát • Orbán engedett az óriási külső nyomásnak a CEU ügyében..
Két nap alatt több, mint kétszázezren nézték meg azt a kisfilmet, amelyet Gyurcsány Ferenc posztolt a Facebook-oldalán. Akadtak olyanok, akik túlzásnak tartották, ami ott elhangzik, hogy mekkora lesz a baj, ha Orbán kilépteti az országot az Európai Unióból, és elveszítjük az uniós forrásokat. Nem…..
Dezső Németh 2017.10.11 08:02:16
Nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból...
Dezső Németh 2017.10.10 05:37:39
@morph on deer: ... és akkor még azt sem veséztük ki, hogy a szerző egy szerb ( !!!!! ) valaki, valami Petrovics, feltehetően titkolt muzulmán, aki éjjel az életünkre tör ! ( "Akasszátok fel a királyokat !..." )Hát, ekkora barmot, mint ez a csüngőhasú szarházi hazug geci tolvaj, keresni kell ! De mi megtaláltuk !... És pajzsra emeltük !!!!... A kurva anyját ....
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Dezső Németh 2017.09.23 23:04:40
A hazai gasztroforradalom részeként az utóbbi években egymást érik a különféle akciókkal megünnepelt vendéglátós napok. Torkos ez, Falánk az csábítja a kis- és nagyobb pénzűeket, nem beszélve a Kézműves Minden Dolgok napjairól. Ezen a héten a fagyinak volt ilyenje, ami nyilvánvalóan extra terhelést…..
 ..
Dezső Németh 2017.04.18 20:56:52
@MaxVal BircaMan HJCD: Te meg egy fos, hazug seggnyaló vagy, mégis, többen nem töröltek...
A matematika sok humán beállítottságú embernek a mumusa, és persze olyanok is vannak, akik egyenesen a világ legjobb dolgának tartják ezt a tudományágat. Dominic Walliman egy színes infografikán összegezte, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással a matematika egyes ágazatai.  Az…..
Dezső Németh 2017.02.09 23:55:43
@gpetya: Kis idiótám... R2 x Pi az mindig R2 x Pi, nem csak 2 cm-es sugár esetén. Én nyolcadikban legalábbis ezt tanultam . Igaz, annak 54 éve... De a Vörös Janka ( tanárnő ) eléggé belénk verte... Hacsak az Euklidészi matematika azóta nem változott számottevően...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Volt egyszer egy karácsonyi parti. Mindig is tudtam, hogy a vállalatunk férfi vezetői eléggé hímsoviniszták. Pár évvel ezelőtt a fültanúja voltam, ahogy egy buli keretén belül a sarokban állva osztogatták egymás között…..
Dezső Németh 2017.01.31 15:58:26
@Szumátriai Patkánymajom: Te, balfasz ... Ha kritizálsz, legalább helyesen...
" ...Álldrámázik ",.. mi ?... Barom...
Dezső Németh 2017.01.31 17:44:08
@Szumátriai Patkánymajom: Te, idióta ! Az az "ÁLL" csak egy "LÖ"... De te ehhez hülye vagy ....
Dezső Németh 2017.01.31 22:20:46
@Szumátriai Patkánymajom: Az elején azt hittem, a majom szól. Aztán beláttam: A patkány... Mellesleg: Olyan, hogy SZUMÁTRIA nem létezik. Csak a beteg agyadban...
Hat súlyos sérült van még kórházban, kettő állapota válságos azután a  busztragédia után, amiben tizenhatan meghaltak.  A busz Észak-Olaszországban, hazafelé ütközött neki egy oszlopnak és kigyulladt. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai és kisérőik utaztak.  Az áldozatokat még…..
Dezső Németh 2017.01.21 20:28:55
@Margó Kőrösy: Ha naponta nem találkoznék "ilyen" helyeken vagy húsz-harminc hasonló baromsággal, egyetértenék. A részvétnyilvánításom változatlan, az idióta firkász iránti megvetésem is...
Dezső Németh 2017.01.21 21:30:22
Papírja van László Petrának arról, hogy nem rúgta fel Oszamát - hirdeti nagy harsányan Habony Árpád és G pont Fodor Gábor szerelemgyereke, a 888.hu (a kurd férfit egy kivétellel az egész cikkben következetesen csak az utónevén, Oszamaként emlegetik, biztos véletlenül, és véletlenül sem rájátszva a…..
Dezső Németh 2017.01.14 16:37:11
@Komodoi: Na, menj te a büdös picsába, tahó !....
A Fidesz-KDNP egy olyan embert fog áprilisban megválasztani ismét köztársasági elnöknek, aki diplomatikusan, de deklarálta: nem támogatja a kormány és a kormánypártok politikájának alapvetéseit...
Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke a kormány félhivatalosában azt mondta:..
A felcsúti polgármestert közmeghallgatás után csípte el a sajtó. A következők derültek ki:..
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
Dezső Németh 2016.11.12 17:24:57
Az év vége felé közeledve sem csitulnak a botrányos ügyek a jegybankelnök körül, pedig a lista már eddig is hosszú. Október elején írta meg az azóta felszántott Népszabadság, hogy a jegybankelnök Patai Mihály, az Unicredit Bank Hungary Zrt. igazgatójának lakását bérli, ezzel pedig számos ponton…..
Alapvetően tök mindegy, hogy milyen jelzőt biggyesztenek az okosok a kiépülőfélben levő rendszerre, az orbáni autokrácia, a haveri kapitalizmus elképesztő károkat okoz. Az is tök mindegy, hogy a főnök valóban azt hiszi, hogy amit művel, az végső soron jó az országának is, vagy pontosan tisztában van…..
Dezső Németh 2016.11.01 22:35:08
@a nagy hohoohooo: A borona - jelenlegi ismereteim szerint - régebben egy gerenda volt, amit a felszántott föld tetején vontattak ( keresztben ), hogy a talajt elsímítsa ( utolsó földművelési menet : EL VAN BORONÁLVA ! ... )Később különböző fém keretekből állt a borona, amiből marha hosszú tüskék álltak ki. Ezt vontatva az eszköz a felszínhez közeli talajréteget lazította, a kialakult rögöket törte, egyidejűleg a felszínt egyengette. Mindkét eszköz használata kissé nehézkes, ha meg akarjuk ostromolni a várfalat a király felkoncolásának előkészületei során. Jobban passzol a kaszához, kapához a FEJSZE, ha ilyen tettek végrehajtására készülünk. És annak az az előnye is megvan, hogy ha közben mégis meggondolnánk magunkat, akkor haladéktalanul hozzáláthatunk az erdő kivágásának ...
Kordonbontó Orbán Viktor semmit sem bízott a véletlenre, és kordonokkal záratta körbe a Kossuth teret, akadályt állítva az ellenzéki véleménynyilvánításnak. Bár a nemzet főtere mindenki előtt nyitva kell hogy legyen, a miniszterelnök most sem kért a vele egyet nem értők…..
Dezső Németh 2016.10.25 01:18:55
@a BircaHang Média szerk.: Te faszszopó seggnyaló ...
Garázdaságnak számít egy politikus kifütyülése - mármint a Fidesz szerint, ha a politikus épp fideszes. Jelen esetben Orbán Viktor, a párt elnöke, miniszterelnök, nemzetünk kedves atyja. Hát még mit nem...
A magyar miniszterelnök pénteken, egy brüsszeli sajtótájékoztatón azt bírta mondani, hogy a sajtószabadság kérdése, meg a médiapiac kérdése nem tartozik a kormányra...
Nem lehet, hogy ezt a Harragos Pétert is a Soros György küldte nemzetünk, és azon belül is a keresztény emberek ellen? Az meg, hogy puszit küld a szájával Szabó Tímeának, mint legfőbb érvet: igazán kedves. Tulajdonképpen pofán is rúghatta volna, csak hogy megtanulja, hogy hol a…..
Dezső Németh 2016.08.23 23:12:10
@puszt: Visszatoloncolni ? Hová ? A lukba ?...
“Távozz, Sátán!” – ezek voltak a Normandiában meggyilkolt Jacques Hamel atya utolsó szavai. A tragédia utolsó pillanatait püspöke, Dominique Lebrum idézte fel a 85 éves pap temetésén. Párizs érseke pedig a fővárosban tartott búcsúztatón az iszlamisták istenét az ősi pogány Moloch-hoz hasonlította,…..
Heteken át kissé értetlenkedve olvasgattuk a híreket arról, hogy mi folyik Pécsett a Zsolnaynál. Addig világos volt az első pillanattól kezdve, hogy van egy iparág, amely lefelé szálló ágban van, küzd mint malac a jégen. A gyártók közül pedig épp a Zsolnay van a legszorultabb helyzetben, mert nem…..