Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalai

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A spanyol filmgyártást sokáig béklyóba kötötte Franco diktatúrája, majd 1978-ban kialakult a demokrácia, amitől a filmiparuk új lendületet vett és hamarosan Európa közvetlen elitjében találták magukat. Világszerte ismert rendezőket és színészeket termeltek ki, na meg…..
Zalai 2014.07.15 14:51:55
Y
Zalai 2014.07.15 14:52:41
Zalai 2014.07.15 14:54:27
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Zalai 2014.01.02 21:29:31
@Modor Tibi:
Megnéztem az elmúlt 2 hónap statisztikáit a blogodon... Szóval gyakori a 0 komment, de általában 10 - 12 ember tartja említésre / kommentre méltónak a posztjaidat. A csúcsot a közel 90 kommenttel egy pár héttel ezelőtti írás tartotta egészen mostanáig. Alig 24 óra alatt 117 komment. Légy büszke magadra, szép teljesítmény . A bugyuta poszthoz bugyuta kommentek járnak.. Megérdemled ezért a finom posztért... A kutyámat is Tibinek hívják egyébként. Mert olyan Tibis, főleg a tekintete, fajtáját tekintve beagle, nemét tekintve kan. Te kan vagy? És olyan beagle-ösen Tibis??? Te valószínűleg olyan Tibi vagy, akiből sok van.. Vagy ezt bírtad kitalálni magadnak az írói munkásságod publikálásãra? Fokozhatjuk még. Ha kedves szüleid szeretete és a korai Tibis megjelenésed okozta, hogy ezzel a névvel kell élned, és nem te választottad, akkor azt gondolom, hogy bizonyára hozzáidomultál már és egy igazi Tibi lettél, ezért írsz január elsején baromságokat.... Kb ennyi az összefûggés az állatvédők, a nagy kan kutyák, a pisinyalás, szarevés, a kutyák iránti szeretet, a divatjamúlt öltözėk, szemüveg, nők és igénytelenség között. TIBI
Zalai 2014.01.02 23:10:29
@Rich.mond: a minta az utsó két hónap volt, ezért nem néztem a korábbiakat, mnden bizonnyal vannak szép adatok, és mint említettem korábban, általam kedvelt blog volt ez a modoros. Valahogy azonban az elmult 2 honap nem generált megfelelő számokat, akár lehetett kommentelni akár nem, ezért a mi Tibink előrukkolt egy durva, ostobenkó, összefüggéstelen baromsággal. Ez a problèma. Az, hOgy mással nem tud forgalmat generálni. Vagyis remélem, hogy csak ezért írt ilyen provokatív butaságot, és nem azért mert komolyan gondolja...üdv...ez csak egy pozitív scenario a mi Tibink számára, az egyetlen mentsége ez lehetne... Vagy meghekkelték a blogját...
Zalai 2014.01.03 18:30:47
@Endo: :) szép :).
Ismét hallat magáról az ország Legcivilebb Hivatásos Közpénzciviljeiből álló egyesület, a Békemenet. Igen, ők azok a "Borzalmasan Független Civilek", akik szpemmeléshez például a fidesz.hu szerverét használják, de ha kéred, ha nem, megszórnak sms-ben akár úgy is, hogy nem…..
Zalai 2013.10.21 20:42:10
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: lol !!!
Ok, probalok lehiggadni. De ez az sms akkor is vert kivan :). Az en kedves telefonom kijelzojenek ilyen foku megbecstelenitese mellett nem mehetek el szo nelkul! Valamit tenni kell, hogy ez ne fordulhasson elo soha, de soha tobbe. Se velem, sem massal. ma este Harcosok Klubja az Atv-n onnan meritek kis ihletet:):)... Es elmegyek a Bem terre es tetemre hivok mer meg vagyok hivva! Hivatalosan. Udv
Zalai 2013.10.21 22:21:10
@Napkutya: lengyelek is lesznek?
Az alábbi videó Gaudí templomának a jövőjét varázsolja elénk. A szimuláció segítségével megtekinthetjük, hogy hogy fog kinézni kívülről a bazilika, és hogy hány tornyot kell még az égbe emelni, mire teljes pompájában ragyoghat a csodálatos építmény. Állítólag, ha…..
Zalai 2013.09.28 14:33:34
@Barnalány: bocsesz , de ez egy egyhazi epulet, bar nem tudom kinek a penzebol epul, szerintem az egyhazebol, ok meg sosincsenek valsagban... A szekesegyhaz csodalatos mar most is, megeri csak ezert az egy epuletert Barcelonaba utazni. Igazan nagy elmeny. Masreszt Kataloniarol beszelunk, vagyis Spanyolorszag egyik legfejlettebb, leggazdagabb tartomanyarol, ahol a valsag nem annyira erzekelheto, mint mas tartomanyokban.
Zalai 2013.09.28 17:55:52
@Barnalány: FYI. nem írtam, h. Katalonia állam lenne, a tartomány az nálam is tartományt jelent. Sokkal gazdagabb (Baszkfölddel egyetemben), mint a többi tartomány, ha hiszed, ha nem, jobban mennek a dolgok arrafele, mint az orszag tobbi reszeben.... eppen ezert sok terhet is visel, es mivel nem szeretne finanszirozni a mndenkori kozponti kormanyzatok gazdasagi amokfutasat, onallosagra torekszik. Ez csak egy feluletes magyarazat, de nagyjabol ez a fo oka, hogy Katalonia valni akar... ( a katalan nacionalizmus kifejtesere nem ez a megfelelo hely es terjedelem.) azt gondolom, hogy a katedralis mellett hosszan tekergozo turistasorok, az oriasi tomeg, amely minden aldott napon sok idot, energiat, valamint penzt kolt el arra, hogy lathassa ezt az altalad nem ertekelt epiteszeti alkotast, biztositani fogja az epulet befejezeset, akar adomanyoz a koltsegvetes, akar nem... A Katalanok amugy is hiresek takarekossagukrol, valamint arrol, hogy mindenert penzt kernek, ha tehetnek, a levegot, amit belelegzel is megsarcolnak... Az orszagban itt van a legtobb traffipax, a legdragabb autopalyak, stb... Nem olnenek egy fillert sem egy nem megterulo dologba, ez biztos....esztetikai kerdesekben ne vitazzunk, mert a Makovecz munkai is tetszettek / tetszenek valakinek, es meg penzt is adtak/ adnak ertuk... Ez az ultragaz inkabb...szoval izlesk es pofonok, ne sajnald ezt a klubhazat Barcelonatol, nem tudom, hogyan tudnak rendeltetesszeruen hasznalni, ha a turistak aradata megmarad.