Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ares90

46 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm az ürömben: lesz ugye negyedik Breaking Bad-évad, de mivel az AMC istenesen beindult a sorozatpiacon, és a Mad Men és as BB mellé jön a Rubicon és a Walking Dead is (nem beszélve a már jó ideje készülőben levő Red Mars-ról), a csatorna megkockáztatja, hogy a kétszeres…..
És akkor valahogy így nézne ki, legalábbis a Funny or Die szerint.  ..
comment:com A TCA Awards jelöltjei 2010.06.08 10:31:00
A TCA, azaz az amerikai tévékritikusok szervezete idén is közzétette éves díjainak jelöltlistáját. Néhol elég fura a névsor, de itt nincs külön női és férfi kategória, így elég kemény lehetett kiválogatni például a legjobb drámai alakítás mezőnyét (a Lost szereplői…..
Hosszasan gondolkoztam, hogy mivel kezdjem. Sajnos nem tudok épkézláb indokot arra, hogy mivel szegezhetném ezen sorok olvasóit ma este a televízió elé. Vagy az van, hogy az elvárásaim túl nagyok, vagy áll a tétel, miszerint nincs semmi néznivaló, a tisztes kivételtől eltekintve és…..
Az ABC végre valahára visszahozza a V-t, a gyíkemberes sci-fi-remake-t, amiben nagyon jó nők vannak mindkét oldalon, az ellen vezetője helyes barna, a kemény ügynökcsaj hősnő meg egy dögös szőke milf, szóval ezen a vonalon elindulva nehéz a döntés. Mi a gyíkembereknek drukkolunk,…..
Az Oscarra-jelölt, sőt az Oscarra talán egyik legesélyesebb Bombák földjén rendezőnője, (nem mellesleg Hollywood legdögösebb direktora, és az első nő, aki megkapta a rendezők céhének díját, a DGA Awardot) Kathryn Bigelow pilotot rendez az HBO-nak, sőt egyes pletykák szerint…..
Ares90 2010.02.15 13:56:21
Dalban mondja el pár nagyon vicces fazon, hogy mit kellene a készítőknek megválaszolniuk májusig. Van mit, az tuti. Már csak öt nap, emberek. Hétvégén monstre Lost-poszt a hatodik évadról. ..
szubjekt We have to go back... 2010.01.27 14:59:00
The next episode of LOST begins in: ..
Na, minden Jimmy-szimpatizáns megnyugodhatott, mégiscsak a nyálas Henry volt Wakefield titkos fia+segítője. Ez a tudás szegény Trishen ugyan sokat már nem segített, utolsóelőtti feladványunk az ő ziháló haláltusája. Az eredeti verzió a Gasp, a mienket jövő héten megmondjuk.…..
Ma este tér vissza a Better Off Ted az ABC műsorára, mi meg ennek annyira örülünk, hogy hat rövid promóval is kedveskedünk az olvasóknak. Tessék elhinni, hogy kevés viccesebb dolog van jelenleg a tévében, mint ez a sorozat, amiben Portia de Rossi legalább olyat alakít, mint amilyen…..
Mills serif múlt heti halála nem ajzott fel tömegeket, de nem baj, ettől eredményt még hirdetünk: a nyertes Lord Picard és a szkreccs. További teendőiről levélben értesítjük.Eljutottunk a sorozat legmegindítóbb halálához, a magát a csúnyán legyilkolt Cal után ölő Chloe…..
Ares90 2009.12.03 01:12:44
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Ares90 2009.12.01 18:22:31
A mai részben csajok jártak rosszul. Az eredeti cím a Seep, amit nem is tudom hirtelen hogyan lehet hangba foglalni, mivel arra utal, ahogy a metszőollóval hátbaszúrt Katherine vére szép lassan átüt, átszivárog a kanapé huzatán. Ez igazán szép feladvány.   Múlt heti…..
Ares90 2009.11.19 14:58:29
Ez a kedd sem a mozifilmek kedvelőié, de nekik majd keresünk valami jót valamelyik online videótárban, viszont a főzőcskés műsorok őrültjei, azon belül is a Ramsay-rajongók ujjonghatnak örömükben, fel se kell állniuk a képernyő elől, ömleni fog Ramsay, meg a fuck. De kezdjük…..
Ares90 2009.11.17 19:16:06
A lassacskán csordogáló kezdés után végre beindult hullagyár A Harper-szigetben. A mai rész eredetileg a Gurgle címet viseli, és természetesen nem Garett serifhelyettes hátbalövéséhez és nem is az erdei ember Cole Harkin lenyilazásához kapcsolódik, hanem szegény emós J.D.…..
A múlt heti forduló nyertese perrymason és a vhuccs, mely remekül egyesíti a Richard sógor béldarabbal díszített halálát jellemző szottyogást a hirtelen hátrarántással. Versenyben volt még a nagyon hasonló huccs (kla), a duplán jelölt fluccs (nagyKá), az elképesztően tocsogós…..
Ares90 2009.11.06 00:43:38
Summer Glau már ellátogatott a keddi nézettségi lista élére feljutó The Big Bang Therory előző évadába, igaz mellékszerepe nyúlfarknyi és meglehetősen semmitmondó volt. A mostani szereposztási hír szerint a Battlestar Galactica számunkra mindig is legszompatikusabb karakterét, a…..
comment:com A nap képe 2009.10.23 12:09:00
A South Park legutóbbi epizódjában a gyermekmolesztálástól a pedofílián át a vidéki tahókig minden volt, ami egy klasszikus SP-epizódba beleférhet. És elhangzott egy igen fontos kijelentés is, aminek valóságtartalmával elég nehéz vitatkozni. "Real wrestling is so fucking…..
 Egy nagyszerű kép a Parks and Recreations egyik főszereplőjéről, mert megérdemeljük...
Booth szánalmas halála érthető módon nem izgatta fel nagyon a kedélyeket, de talán a meglehetősen szimpla Bang magyarításával nem is kell sokat trükközni. Eheti nyertesünk Novi bácsi egyszerű Bummmja. Sokkal ígéretesebb feladványnak tűnik viszont a mai Thwack, vagyis a Thomas…..
Szokás szerint kezdjük az eredményhirdetéssel.A Hunter Jennings búcsújelenetéhez érkezett javaslatok közül a tömör Tikk-puff!-ot, a Hunterhez remekül passzoló Kan-durr!-t és Cső-dörr!-t, valamint a szemléletes Tak...takkk...bumm!-ot megelőzve végül az esemény váratlanságát…..
Ares90 2009.10.15 00:09:22
comment:com A nap képe 2009.10.09 15:00:00
Tegnap visszatért a South Park, egy olyan résszel, amin majdnem befostam a röhögéstől. És Ike volt az egyik főszereplő!..
comment:com Hol volt, hol nem volt 2009.09.27 18:35:00
Egy szívet melengető filmet ajánlok nyolcra azoknak, akik bírják fogni a Cinemaxot. Az Amal című kanadai film Indiában játszódik és egy jólelkű, de szegény riksásról szól, akinek egy nap különös utasa lesz, egy milliomos, aki szeretné megtalálni azt az embert, akire…..
Ares90 2009.09.27 19:15:25