Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CP1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
Sándor fájdalmas kommunikációs küzdelembe keveredett, amikor egy hibásan érkezett digitális rádiót akart kicseréltetni az Electronic-star.hu áruházban. Hetekig nem kapott értelmes választ, miután visszaküldte a magyar ügyfélszolgálatnak a selejtet. Aztán amikor a PayPalnél…..
Ki gondolta volna, hogy az igen nehezen lemondható nemzetközi társkereső szolgáltatás kilépés után is számláz? Nemsokára megtudjuk, mennyire hatékony a német behajtócégük, akik már fenyegetőztek, hogy átadják a 4 euróról 25-re hízott tartozását egy magyar…..
András oldalán megakadt a kommunikáció, miután a cserecipője is rossz méretű lett, másodszorra viszont nem ő hibázott: Eddig szerencsésnek mondhattam magam, az online vásárlások alkalmával nem értek csalódások, azt kaptam, amit vártam; most viszont belefutottam egy pofonba a…..