Regisztráció Blogot indítok
Adatok
receptoldal

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Hamarosan megnyílik a magyar receptkeresőknek szóló oldalunk! Ezen az oldalon hazánk legjobb gasztro bloggereit próbáljuk összegyűjteni, hogy itt megosszák legkedveltebb receptjeiket! Arra szeretnénk kérni önöknek, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel,…..
- A muffin készítés mesterfogásai - kipróbált és működő receptek + hihetetlen titkok felfedése  A "Muffin titkok tanfolyam, avagy minden ami muffin!" rendszer nem egy hétköznapi program. A világ leghatékonyabb muffin receptjeit, készítési technikáit tanítja…..
Töltött paprika Az igazi, magyaros kedvenc   Hagyományos étel lévén kismillió elkészítési változat ismert, van egyszerűsített verzió, amiből nemes egyszerűséggel kimarad a paprika, van húsgolyós, nem húsgolyós és még rengetegféle úgy, mint zöldséges, sajtos, halas,…..
 "Haladjon Ön is a korral, süssön Váncza sütőporral!" - hangzott az egyik legnevezetesebb magyar reklámszlogen, mely a 20-as évek végén született. Jámborné Budai Mónika gasztroblogger úgy döntött egy vasárnapon, hogy rendet tesz a receptjei között. Így akadt a kezébe ismét A…..
Hungarikumnak nevezzük azokat a különleges, egyedi, jellegzetes dolgokat, amelyek csak Magyarországra jellemzőek, amelyről a magyarok ismertek a világban. Nemrég egy német ismerősömmel beszélgetem arról, hogy melyik a legfontosabb gasztronómiai különlegeség hazánkban és nem…..
- A konyhapénz növelésének mesterfogásai - kipróbált és működő technikák + hihetetlen titkok felfedése    A "Takarítson meg, avagy titkok a konyhapénz növelésére!" rendszer nem egy hétköznapi program. A világ leghatékonyabb spórolási és pénzszerzési technikáit…..
Hozzávalók: 2,5 dl tej, 1,5 dl víz, 20 dkg liszt, 3 tojás, 4-5 db közepes alma, 1 csomag sütőpor, fahéjas cukor a tetejére.                                                                                                              …..
receptoldal 2014.02.12 19:20:28
@magyar bucó:
Elnézést magyar bucó, én javítottam a receptet a hozzászólásod alapján. Mária nem tudott róla, hogy javítva lett, ezért volt a félreértés! :)Elnézést mindkettőtöktől.
Kedves Olvasóink! Oldalunk a magyar háziasszonyoknak szól majd, akik számára szeretnénk összegyűjteni egy helyre a leggjobb recept videókat! Arra szeretnénk kérni titeket, hogy tanácsaitokkal, ötleteitekkel, témajavaslataitokkal és esetleges olyan tartalmataitokkal amelyet…..
Hozzávalók: 1 kg finomliszt 3 kiskanál szódabikarbóna 1 cs. mézeskalács fűszerkeverék 30 dkg porcukor 30 dkg margarin 2,5 dl méz 3 db tojás   // Elkészítés:A lisztet a szódabikarbónával, a porcukorral és a fűszerkeverékkel összevegyítjük. Belemorzsoljuk a…..
Elkészítés: 1 csomag leveles tészta. Ebből 2 lapot nyújtunk és rózsaszínűre megsütjük( 25×35 cm tepsi tetején,120 °C fokon),ebből 1 lapot úgy sütünk meg,hogy kockára megvágjuk,hogy ha megsül,könnyen szeletelő legyen. 1.krém: 1 üveg meggybefőtt leve,8 evőkanál…..
Kedves barátaim! A karácsony minden országban ugyanazt az ünnepet jelenti, mégis nemzetenként más-más étel kerül az asztalra ezeken a napokon. Első cikkünkben ezeket szeretnénk bemutatni!  // Az ünnepi menüt nagyban meghatározzák az országban megtalálható és…..