Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snowman

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
snowman 2010.11.07 09:19:16
Kicsit zavar, amikor kívülálló emberek mások szubjektív ízlésvilágát és különleges hóbortjait kritizálják.
Természetesen megtehetik büntetlenül, de szerintem feleslegesen teszik.
Az autóimádat speciel az a front, ahol a felek tényleg ezernyi szerelemmel lépnek be a "harctérre", és szerintem teljesen természetes az, hogy aki pl. a szőkékért rajong, az megbámulhat ugyan némi respekttel egy jó barnát, de attól még nem lesz barna-rajongó.
Ami a DMC-t illeti:
nekem speciel nem jön be annyira ez az autó, ennek ellenére már alig várom, hogy elkészüljön, és remélhetőleg menjek vele pár métert, mert ha jól sikerül a restaurálás, akkor visszakapunk a történelemből egy darabot.
Függetlenül attól, hogy az az autó milyen minőséget, és milyen ízlésvilágot képvisel, én mindig úgy vagyok az ilyesmivel, hogy a mi restaurálós munkánkkal egy picit sikerül megbecsülni azt a munkát, amit annak idején a gép tervezője, és kivitelezője, valamint szalagos jómunkásembere véghezvitt a maga idejében azért, hogy egy álom megvalósuljon.
Ha valaki ebbe a projektbe pénzt és energiát fektet, akkor szerintem az a minimum, hogy ne fikázzuk, és ne vegyük el a kedvét az elkövetkezendő hónapok nagyon kemény és macerás munkájától, főleg úgy, hogy nem szakmabeliként áll neki egy ilyen melónak, hanem csak egyszerű, zöldfülű szerelmesként, aki most kerül be egy szűztelenítési programba élete nagy szerelmével.
Én is tudnék itt most mutatni 600, számomra érdekesebb autót, amit szívesebben látnék a felújítandó autók listáján, illetve a nem létező garázsomban.
Például ha választani kellene egy DMC és egy ilyen:
www.superstreetonline.com/featuredvehicles/130_0709_1974_toyota_corolla_sr5/photo_06.html
gyönyörűség között, akkor egyértelműen, és gondolkodás nélkül ezt a gyönyörűséget választanám, de ettől még nagyon örülök annak, hogy elkezdődött egy halálra ítélt DMC-példány újraélesztése.
És az már csak hab a tortán, hogy ez a folyamat olyan embereket hoz össze egy-egy sörözésre, határokon átívelő utazásokkal fűszerezve, akik amúgy lehet, hogy a büdös életben nem találkoztak volna.
Az ilyen folyamatokat támogatni kell, és nem fikázni.
Ha kell azzal a rengeteg tapasztalattal, amit itt egyesek már összeszedtek a restaurátori tevékenységük során.
snowman 2010.11.07 11:11:07
@anyadmajma: így van!
OFF:
Lásd VW.
Egyik Passat unalmasabb, mint a másik Golf.
És még Bangle-t is elűzik a németek, nehogy valaki újítson nekik valamit, mert az ő szemük már nem bírja el a változást.
Ebben csak az az érdekes, hogy miközben a gyártók uniformizálnak mindent, a rengeteg német tuningoló meg azt sem tudja, hogy miként varázsolja egyedivé a verdáját. :o)
ON.
snowman 2010.11.08 10:32:16
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:
szerintem meg mindenki abba tolja a létező vagy leendő millióit, amibe akarja.
Egyesek pl. qrváznak, és az még csak nem is egy maradandó valami, mert pár év múlva már az emlékek is megkopnak. :o)
A cicák meg amúgy képesek bármilyen magasságú és értékű autót gallyra-vágni, és ami még szomorúbb, hogy erre nem csak a cicák képesek!
Tudnék én is sorolni 1000n+1 olyan restaurálandó autót, ami ilyen vagy olyan okokból kifolyólag egy idióta projekt.
Elég csak azokra a néhány kehes lóerőt produkáló, ámde csodaszép darabokra gondolnom, melyeknek egyetlen küldetése, hogy 3 havonta elmenjen 20km-t a lábán vagy utazzon 2500-at tréleren csak azért, hogy néhány veteránbuzi megnézze.
Na, abban akkor mi a ráció?
És mégis sokan restaurálnak ilyeneket. Szerencsénkre.
Ha néha jóleső érzéssel bámulunk meg egy szép állapotú tucat-Ladát, akkor próbáljunk már egy kicsit örülni annak, ha valaki közelebb kezd kerülni gyermekkori vágyálmai tárgyához.
Sőt, esetleg még segíthetnénk is neki, nem?
Ja, és attól függetlenül, hogy mindezekkel nem értesz egyet, még lehetsz természetesen normális, úgy hogy: písz!
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
A 2010-es évemet meghatározó motorozási projektről már írtam eleget, és zokogtam kicsit a költségek felett is. Persze, nem mindenki érti, miért, de ők az enyémhez képest végtelen büdzsével vágnak bele. Én viszont úgy érzem, hogy egy motor megvásárlásakor, ha nulláról indul…..
A szolgáltatást nyújtó és a fogyasztó közötti kommunikáció az üzleti siker alapja, gondolhatta az a zónataxis, aki a fenti feliratot 2 példányban is elhelyezte fix tarifás autójában. A közgazdasági tudorról olvassák el GJ levelét: tudom, hogy nem nagyon ér már õket…..
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
snowman 2010.09.14 11:21:50
@Shadowbull:
én alapvetően (és ha tehetem) mindig érzelmi alapokon döntök, ha autóról van szó.
Az hogy most egy megbízható, érzelemmentes Toyotám van, az csak azért van, mert nem vagyok gazdag, kell egy stabil családi autó, és nem engedhetem meg magamnak, hogy két hetente alkatrészeket vegyek a gyönyörű Alfámhoz, vagy hogy az értékes időmet sufnituningokabn töltsem pöckölös sihederek között.
Hosszú, problémamentes utak után mindig meg is szoktam simogatni őt, de nem úgy, mint egy szeretőt, hanem úgy, mint egy hűséges családi kutyát.
Ha nem lenne családom, és lenne pénzem felújításokra, tuningra, stb., akkor a mai napig 4ütemű Trabival járnék, mert imádtam, volt benne valami szerethető, jó volt vele együtt élni, még az apróbb hibák ellenére is.
Egyszerű:
ez szép Giulietta:
www.dvpratt.com/cars/61Giulietta.jpg

a cikkben lévő meg uncsi, tucatautó, megfelelési kényszer szülöttje.
snowman 2010.09.14 13:12:26
@BMW ///:
azt az új, fekete Stratost már küldeném is szériába, csak olcsóbb árcédulával, és emberi mércével kifizethető alkatrészekből összerakva.
De a dizájn már jó!
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
snowman 2010.08.19 10:29:52
A zambiai is elég aranyos, és érdekesek az utánzásai:

www.youtube.com/user/OfficialMissUniverse#p/c/E8769860CE4EEB9F/82/LXVzGaLsjZQ

Az látszik rajta, hogy sok oroszlánt látott már, de rakétát szerencsére annál kevesebbet. :o)
Viszont a robot nála egyenlő egy lelassított sprinter (vagy maratoni futó?) klónjával. :o)

Na, most, hogy végignéztem az összes lány videóját, azt kell mondanom, hogy azért akad még egy-kettő, aki nem kimondottan az oxfordi inglist nyomja, de sebaj.
Egyébként meg balfax a világ, mert ilyenkor mindenki a saját nyelvén kellene megszólaljon, ezáltal is gazdagítva a műsor sokszínűségét, aztán lehet feliratozni a válaszokat angolul, helyesen szinkronizálva.
Mi a francnak kell mindenkire ráerőltetni az angolt?
Ja, meg az is feltűnt még, hogy mindenkinek szépen plasztikázott kis pisze orra van, de az orrsövényeket elég gyakaran felejtették el korrigálni hozzá. :o))))
snowman 2010.08.19 10:44:34
@snowman:
sorba=sorban
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
A sebesség oltára Isten veled HD! 2010.07.14 10:28:00
A minap lent, az udvaron lógtunk Árpáddal és szokásos - valóságtól teljesen elrugaszkodott – beszélgetésünk közben valahogy szóba kerültek lelkész ill. pap barátaink és kiderült, hogy majd’ mindegyikük motorozik. András jó barátom, a szlovákiai Somorjai…..
snowman 2010.07.18 08:09:05
"Ahhoz képest, hogy ez egy "motoros fórum", idebasztál nekem egy kisregényt, amiben a motorozáson kívül mindenről volt szó."
Nem én kezdtem a szigorúan vett OFF-olást, ha ránézel az első 3 hsz.-ra.
Egyébként meg sajnos tényleg túlságosan terjedelmes a hsz.-om. :o(

"Az hogy mi az övé és mi nem, az nem a képekről, hanem a cikkből derült ki"
Ebben igazad van, bár még mindig úgy érzem, hogy 7 embernél belefér a 2db. autó.

"Szép dolog próbálni elméleteket gyártani, hogy vajon miből telik neki mire ..."
OK, akkor a könnyebbség kedvéért maradjunk annyiban, hogy a HD-t leszámítva, össze-sumákolta a teljes vagyonát.
Mert ez így könnyebb mindenkinek.
Én egyébként meg nem gyártok elméleteket, egyszerűen csak hagyom érvényesülni az ártatlanság vélelmét egészen addig, amíg nincsen bizonyítékom az ellenkezőjére.
És mindezt azért, mert tényleg egyetlen kézzelfogható, hivatalos adatot sem birtoklok az adott személy anyagi helyzetének megállapításához.
De éppen ezért mondtam korábban, hogy ha te tudsz valamit, akkor állj elő vele, és akkor onnan tiszta sor az egész sztori, én meg majd kérem a sűrű elnézéseket.
Ami a lemagyarozást illeti, arról meg mesélek valamit.
Elég gyakran olvasok olyan fórumokat, melyek Szlovákiával vagy Erdéllyel kapcsolatosak.
Szerencsémre, ilyen-olyan okokból kifolyólag, mindkét országban sikerült már életem során több hónapot eltölteni, így valamelyest van némi rálátásom az ottani viszonyokra.
Gyakran kerül szóba, hogy a mocskos tót rendőrök milyen gecik, mert képesek 50-es korlátozásnál egy 56-tal menőt már büntetni.
És ilyenkor mindig előjön a magyar kártya.
Hogy biztos mindez azért van, mert magyar rendszámú autóval, vagy motorral jár az érintett.
Az általában senkinek meg sem fordul a fejében, hogy esetleg be kellene tartani egy adott ország törvényeit.
Csak hát ugye Mutyiország lakói ezt nehezen viselik.
Könnyebb összeesküvés-elméleteket gyártani, mint visszább venni a gázból egy picit.
(Hozzáteszem, én is szoktam gyorsabban menni néha az előírtnál, de ha elkapnának, akkor inkább magamat okolnám egy ilyen ügyben, és nem azért mert erkölcsileg hűűű de magasan állok.)
És tudod miért is áll még meg itt a lemagyarozás?
Mert annyira tipikusan magyaros (és szvsz gusztustalan is egy bizonyos szint felett) már az, hogy egy ilyen, vagy ehhez hasonló szituációban nem az az első mondat, hogy:
"Gratulálnunk, tiszteletes úr a szép gyermekeihez, a boldog életéhez, és jó vásárt kívánunk a HD eladásához!", hanem az, hogy: "De jól megy a lelkészeknek... 5 gyerek mellé két autó".
Na ilyenkor látod, nem csodálom, ha a lemagyarozásnak van egy rossz felhangja, amit egyesek nehezebben viselnek el.

"... merő rosszindulatból kommenteltem eddig itt, de nyitott kapukat döngetsz: nem állítottam az ellenkezőjét... (Hoppá! Ezzel most mit kezdesz?)"
Meg fogsz lepődni.
Elfogadom, és az egekbe emelem a véleménynyilvánítás szabadságának a lehetőségét.
Ennyi.

u.i.:
ommm és apap:
most már ideje lenne egy kis szünetet tartani a hajnali, gyomorrendező pálinkák és a déli húsleves között, és tiszta vizet önteni a pofánkba, mert kezdünk itt már belefáradni a vád-, és védőbeszédekbe.
Na jó, ráér az istentisztelet és az ebéd után is. :o)
snowman 2010.07.20 12:13:45
@yeti:
Köszönöm szépen!
Nagyjából ilyen kellene legyen egy normális hozzászólás ebben a témában. :o)
snowman 2010.07.20 15:02:49
@intruderjani:
szerencsére nem, bár most már az én térdem is vacakol néha, aminek egyáltalán nem örülök.
És bár papíron én is református volnék, jócskán lenne még törleszteni-valóm az egyház felé, hogy finoman fogalmazzak.
Viszont örülnék, ha lenne nekem is 5 gyermekem, és egy ilyen Guzzim, mert az mind nagyon klassz dolog.
De miből következtettél te erre?
Abból, hogy kissé félreértelmezhetően rövid lett az első mondatom?
Akkor most korrigálok:
"Kívülállóként is köszönöm szépen ezt a korrekt hozzáállást!"
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
snowman 2010.07.14 15:02:21
Én úgy érzem, hogy a vallási dolgokban apránként jönnek a változások, de ahhoz, hogy valami gyökeresen változzon, ahhoz kellene valami rendkívüli esemény, valami, amitől gyökeresen megváltoznának dolgok, és amelyeknek következtében újra lehetne értelmezni bizonyos tanokat.
Mondjuk megtalálhatná már valaki Jézus földi maradványait, mint "A test" c. filmben.
port.hu/a_test_the_body/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=42941&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_topic_id=2

Vagy mondjuk oda kellene tenni Paul-t, a spanyol polipot, hogy válasszon ki valakit Buddha, Isten, Allah, Zeusz és társai közül.
És akkor onnantól kezdve mondjuk 5/10 évig csak annak a felsőbb lénynek, vagy valaminek az imádata játszik, a többiek meg átállnak, átkeresztelkednek, stb..
Aztán csere, újabb polipozás, vagy kockavetés, vagy random generátor.
(Köztársasági elnököt is vele kéne választassunk magunknak, lehet jobban járnánk, és a képviselőket is kevesebben szidnák akkor. Vagy nem.)
Ez a módszer előbb-utóbb talán még toleranciát is szülhetne az ortodox fejekben.
Nem vagyok cinikus, csak 2010-ben ideje lenne már egy kicsit nyitottabb szemmel járni a világban.
Arról meg már nem is beszélve, hogy miközben a radikális vallási csoportok hintik a kormot ige formájában, addig a szentnek tűnő férfiak nyugati országokba járnak el, homlokegyenest a vallásukkal ellenkező dolgokat művelni.
Korán-szövegértelmezés rulez!
Minden valószínűség szerint a Jimmy Page-nek, a Led Zeppelin gitárosának fizetni kell amiatt, mert több mint negyven évvel ezelőtt felhasználta egy Jake Holmes nevű amerikai folkénekes dalának alapjait a Dazed and confused című számhoz, ami nem is lenne baj, de Page csak saját…..
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
snowman 2010.07.02 12:20:11
A képen látható kamion tényleg a Vörös Csillag (SR=Steagul Rosu) sorozatból származik.
5 tonnás darab, anno én is ilyenen tanultam és vizsgáztam (C,E). :o)
A román hadsereg járműparkjának igen fontos darabja volt hosszú évekig. Bizonyos katonai központokban rengeteg darabot tartottak belőle szétszedve, jól bezsírozva minden egyes alkatrészt azért, hogy háború esetén pillanatok alatt össze lehessen szerelni belőlük jó néhány tartalék darabot.
Készenléti állományban is sok volt belőlük, néhányukban mindössze pár száz km, és mindezt úgy, hogy megadott időközönként az autó lényeges fődarabjait szétszedették a katonákkal, újrazsírozták, a kényes vagy esetleg rozsdás alkatrészeket kicserélték, és egy komoly suvickolás után visszaállították őket a garázsba.
Még föld alatti garázsokban is szerelték őket, amit csak onnan lehetett észrevenni, hogy egy vastag csövön valaki nyomta ki a gázpedállal a kipufogó-gázt.
No de Duster!
Én az első skicceknél is már nyálat csorgattam, és azóta is csak egy gondolat bánt engemet: hogyan tudnám én ezt szerezni meg?
Ez az autó szerintem mindent tud, amit manapság egy honi használatú autónak tudnia kell.
Az már legyen a Suzuki baja, hogy ezt a kis piaci rést nem ő tömte be egy kissé nagyobbra fújt, masszívabb építésű, jobb technikai arzenállal, valamint vonzó árral felvértezett, pofás, új IGNIS-sel.
Azt a vonalat szerintem nagyon kár volt abbahagyni, és most szerintem a Dacia gyár nagyot fog koppintani a konkurensek orrára ezzel a kis Dusterral.
A közelmúltban kirándultunk egyet Ausztriában, és meglepően sok Logannel találkoztam.
Miközben itthon még mindig megy a fanyalgás.
Csak egyet felejtenek el a fanyalgók.
A Renault annyira azért nem hülye.
Már a Logan-be is beválogatták a Renault-Nissan csoport legkipróbáltabb, legnagyobb példányszámban letesztelt alkatrészeit, még akkor is, ha azok kicsit régebbiek voltak (Clio-ból, Megane-ból, Micra-ból).
Ezt még megspékelték egy, a keleti tömbnek speciálisan behangolt futóművel, és lám, elérhető árú, és használható autót adtak a pórnépnek.
És most úgy tűnik, hogy adnak egy kellemes kis-terepjárót is.
Csak így tovább! :o)
Bár csak lenne lóvém egy Dusterre, már mennék is vásárolni, mert nekem egy ilyen gép ideális lenne.
Főleg amikor bopat-ék környékén(Donovaly, SK) kell a fél méteres hóban kavirnyáznom össze-vissza a sípályák és falvak között. :o)
snowman 2010.07.02 12:59:03
@Magnat: tényleg, a bimbózás kissé kimaradt a galériából. :o(
Pedig arrafelé (is) szép virágszálak hajlonganak ám a szubkárpáti szélben! :o)
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
snowman 2010.06.29 14:21:39
Ez szép volt! :o)
Biztosan az autó is qrva jó, de nekem is folyton az jár a fejemben, hogy mi van akkor, amikor éppen szállítod a következő hulládat Nils Holgersonék egyik hómezejére, 500km-nyire sehol egy BMW szerviz, lejárt a garancia, nincs nálad kp. (mert ugye te csak kártyával fizetsz a precízen megkeresett kis könyvelői fizetésedből, hogy ne legyen feltűnő az életstílusod mások számára), és a 782ezer583 forintos valamelyik extra bizbaszodban, ami a műszerfal legmélyebb pontján van, és ahová csak speckó célszerszámmal avagy csákánnyal tudsz behatolni, egyszer csak felbukkan egy icike-picike kontakthiba.
Esetleg idővel több is.
Vagy bágos lesz az iDrive szoftvere, mert egy vicces indiai programozó perverz módon utálja a magyar bérgyilkosokat, és ezért egy "Fáklyú, ezt most beszoptad, fáking madzsar killer!" feliratot helyez el az LCD-n és egyidejűleg a szélvédődön is, rávetítve.
Szóval szép ez az új világ, de ennyi lóvét biztosan el tudnék tapsikolni értelmesebb autóbuzulásokra is.
Egy szakadt WRX Impreza 2 milláért a vezetési élmény miatt, egy BMW túramotor 4 milláért, hogy jó legyen nekem, egy lakóautó 5 milláért (mert abba több hulla fér el egyszerre, és még kezet is tudok mosni azonnal, ha véres lesz), aztán mehetünk csavarogni a világba, és még marad egy garzonra való is.
Ha viszont qrva sok millám lenne a bérgyilokból, talán tartanék egy ilyet is a garázsban. De nem ez lenne az életcélom, és nem is ez állna az 1-es helyen a garázsban.
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
„Nem minden arany, ami fénylik” - akartam a címet adni, aztán eszembe jutott egy jobb, a „Szopás Baloccóban”, de végül nem vitt egyikre se rá a lélek. Olyan csodás volt ez az egész meghívás, hogy idióta címmel nem akartam elrontani az emlékét. Meg unprofi…..
Kábé félmilliárd forintnyi Alfa Romeo veterán várt minket. Csak be kellett ülni, kihajtani a pályára, és kezdődhetett az őrjöngés Vélemények az azonos című írásunkról...
snowman 2010.05.27 13:40:04
Eszméletlen optikai és audio-orgia ez itt kérem, még így, a munkahelyi gép mellől is!
Milyen lehetett ez élőben?
Na mindegy, egyszer talán én is beülhetek egy ilyen csodába.
Amúgy engem csak az bosszant, hogy a nagy autógyártók közül egynek sem jut eszébe az, hogy ha már rendelkezik a tervek jogával, akkor egy ilyen álomszép, régi kaszniba egyszer tennének már bele egy kis csúcstechnikát.
És ne új Bogarat, meg új 500-as Fiat-ot szenvedjenek ki magukból, mert azokból sosem lesz már ugyanakkora akkora sztár, mint egy Kafer volt.

Pl ebbe a szépségbe:
galeria.totalcar.hu/kozelet/2010/05/26/nagy_nev_nagy_evfordulo_nagy_buz/?current_image_num=101&image_size=m

Tudom, hogy a hang hozzátartozik ehhez a géphez, de manapság már léteznek hanggenerátorok, és akár egy hibrid hajtáslánchoz is lehetne Alfás hörgést generálni. :o)
Én annyira imádom a régi autók formáját, és természetesen a régi, érintetlen, ép veteránoknak is drukkolok a túlélésért.
Viszont a Földnek is drukkolok.
Éppen ezért kompromisszumot javaslok, hogy akár a fiam is ülhessen majdan egy ilyen szép járgányban a nőjével: 4db. Brembo tárcsát, hybrid, vagy alacsony fogyasztású TSI, Multijet, avagy D4-D motort bele (alfás hanggenerátorral), légzsákokat, merevítéseket a kaszniba, egy kis futómű korrekciót, netán ESP, ABS, természetesen amit lehet, azt kapcsolható verzióban. :o)
Olyan nagy kérés ez?
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
snowman 2010.03.08 15:56:54
@Balchee74:

peeersze, aztán csak szívnád a vérét hajnalig, hogy meséljen el mindent, mi? :o))
Belsőség Sárvár-poszt 2010.03.08 13:55:00
Itt vannak. Megjöttek. Eufória, baráti vállveregetés, őszinte öröm. Nézzék, nézzék! Hamarosan indulunk Viszre, jelentkezem. Pista A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész,…..
snowman 2010.03.08 15:24:53
@Z0Ł1:
direkt nem írtam nevet, hogy ne fedjem fel az inkognitóját, te! :o)
Szerinted egy hét posztkövetés után még lehetnek itt kérdéses arcok? :o)
snowman 2010.03.08 15:37:36
@Z0Ł1:

Sebaj!
Most kiírunk egy új PÁLYÁZATOT, ami arról szól, hogy keresse meg mindenki az utóbbi egy hét 10 legjobb, legviccesebb, legérdekesebb kommentjét, és gyűjtse össze egy új kommentbe, hogy megszavazhassuk a hét legjobb kommentelőjét!
Aki ezt végigcsinálja, az egy álló hétig ismét részese lehet a felejthetetlen élménynek. :o)
Megéri végigolvasni, mert azért akadt itt egy-két gyöngyszem mostanában. :o)
snowman 2010.03.08 15:46:30
@nem kéne...:

hehe, mozgásban a TevePonty! :o)
Micsoda izgalom-foszlányok ezek itt kérem! Az ember már azt hinné, hogy na jó, vége, kikapcsolhatjuk a belsőséget egy időre, erre még mindig jönnek itt a meglepik.