Regisztráció Blogot indítok
Adatok
króm nickel

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marie McCreadie-vel 13 éves korában olyan dolog történt, ami megváltoztatta az életét. Az ausztrál nő tinédzserként hirtelen megnémult. Az esetre az orvosok sem találtak magyarázatot. Korábbi betegségére a gégegyulladással járó hörghurutra gyanakodtak, de a hangja azt követően sem tért vissza, hogy…..
króm nickel 2019.07.12 20:12:35
Blogkocsma Olajos hal 2019.03.16 07:00:00
Régóta kacérkodtam már vele, de valahogy sosem jött össze annyi hal, amennyiből készíteni akartam. Most sem. Ősszel Api meglepett egy szatyor hallal. Volt benne egy kisebb ponty, kilónyi keszeg és öt kárász. A pontyból lé lett, a keszeget ropogósra sütöttem, a kárászt meg elraktam a fagyasztóba és…..
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
króm nickel 2019.01.23 08:28:07
Őrületesen látványos képeken mutatta meg a mindennapi élet nehézségeit a mínusz 70 fokban egy kutató. Cyprien Verseux asztrobiológusként és gleccserkutatóként dolgozik az Antarktiszon, a Föld legelszigeteltebb kontinensén...
króm nickel 2018.10.18 09:19:41
@ételizésítő:
A forró víz kiöntve apró cseppekre bomlik, és megfagy. A hideg víz a nagyobb viszkozitása miatt egyben marad és nem fagy meg. Láttam egy ilyen kísérletet.
V. Naszályi Márta Segway-szabály 2018.06.02 17:38:44
  Gyereket gázolt egy segway a Várban – mi következik ebből?..
Az információáramlás elromlott. Nemcsak arról van szó, hogy különböző emberek teljesen eltérő következtetésre jutnak ugyanabból a bizonyítékból. Úgy tűnik, különböző intellektuális közösségek többé nem osztják ugyanazokat az alapvető hiedelmeket. Talán többé már senkit nem érdekel az igazság ­…..
króm nickel 2018.04.23 09:30:54
@Dan da Man: Sajnos így működik a világ. A hülyék mindig biztosak a dolgukban.
A kételkedés a tudás kezdete./Descartes/ Ez az egyik legalapvetőbb igazság amit valaha hallottam. Ahol a kételkedés bűn, vagy gyanús ott mindig bűzlik valami...
Mi történt My Laiban? 1968. március 16-ának reggelén történt. A dél-vietnami Quang Ngai tartománybéli Son My falucsoporthoz tartozó My Lai kunyhóiban a parasztok többsége reggelijét készítette, amikor tüzérségi tűz csapott le a település szélén, majd amerikai helikopterek értek földet a…..
  "Te nem introvertált vagy, hanem csicska" – oltogatott az egyik kommentelőm, és azóta sincs mindenki meggyőződve arról, hogy az introvertáltakról való beszédnek van létjogosultsága meg értelme. Vagy úgy általában annak, hogy mi introvertáltak vagyunk. Időről időre jön valaki, aki a…..
Csehország ügyvezető [1] miniszterelnöke Andrej Babiš 1954-ben született Pozsonyban. Édesapja az évek során több külföldi üzleti kiküldetésben vett részt. Ennek köszönhetően a kis Andrej iskoláinak egy részét Párizsban és Genfben végezte. Viszont a közgazdasági főiskolát már szülővárosában járta ki.…..
Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van.  Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…..
Palkovics Mátyás tengerész kadét ideiglenesen őrvezetöi rangban, harctéren mutatott bátorságáért az ezüst vitézségi érdemrend II. fokozatában részesül. A Honvédelmi Minisztérium dísztermében zúgott a taps, ahogy a kölyök felemelkedett. Sajnos az elnök halaszthatatlan…..
króm nickel 2017.12.20 13:43:45
@bz249: Nem baj, a régi karakterek már régóta pihennek...
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Zsoldos Péter Régóta tartozom már magamnak és nektek is ezzel a poszttal... A science-fiction soha nem látott népszerűségnek örvend, a fantasy-val karöltve mondhatni, hogy meghatározzák a korszakot. A sci-fi a szingularitás felé való rohanás az újabb és újabb technológiai forradalmak…..
króm nickel 2017.12.07 19:30:33
@TheSaurus:
Elolvastam az "Anteus fénye" blogot, egész jó. Remélem, az alkotója nem hagy fel az írással...
Ahogy közeledik a tél és vele együtt a hó, a fagy és a sötét hideg esték, az ember mókus nem is vágyik másra, mint, hogy beburkolózzon egy finom plédbe, a jó meleg szobában, és megnézzen egy könnyed filmet vagy kezébe kapjon egy jó könyvet. Sajnos a lazulás nem lehet teljes, ha a lakásban hideg van,…..
Káajrópai koprodukcióban készült az a Mária Teréziáról szóló kétrészes film, amit a magyar, a szlovák, a cseh és az osztrák köztévé közösen forgatott Robert Dornhelm rendezésében. A Mária Terézia születésének 300. évfordulója alkalmából készült film első bemutatója Pozsonyban lesz, utána mi…..
Senki se használja, már azok se, akik tanítják. A helyes ceruzafogással gyötrik a gyerekeket az iskolában, miközben két ujjal írják az emailjeiket. „Cui prodest”, hogy a kézírás bigott hívei utat engedjenek végre a haladásnak?..
Újabb bizonyíték arra, mennyire nem értik Orbán csatlósai a valódi világ működését. Lehet keménykedni egy nemzetieskedő markatingblöff alapján, de ha veszteséget okozol egy cégnek, annak következményei lesznek...
króm nickel 2017.08.28 13:54:49
@ogli dzsí: Ehhez képest 2009ben 3,7 millió munkavállaló volt Magyrországon, most 4,45 millió van /200ezer közmunkás/.
Úgy tudom, hogy a statisztikában a külföldön dolgozók is benne vannak.
Talán az olajlobbi nyomására vagy épp az emberi tudatlanságból fakadóan mindig előkerülnek azok a napelemeket érintő tévhitek és egyenesen sületlenségnek nevezhető állítások, amelyek egy tudományos vitában természetesen nem állják meg a helyüket. A szakemberek és a hozzáértők természetesen el tudják…..
króm nickel 2017.08.28 13:02:10
@incognito ergo sum:
Lehet hogy tavaly többet sütött a nap, de meglepően nagy hozam jött ki, több mint az elméleti érték.
A tagjainak a jelenleginél jóval nagyobb politikai és anyagi előnyöket kínáló valutaövezet és egy mindinkább kiüresedő „nagy” EU, azokat is elgondolkoztathatja, akik máskülönben idegenkednek az euró bevezetésétől...
A tegnapi bejegyzést ezzel fejeztem be: „Várom a kora délutánt, amidőn a magyar szocialisták vezetői talán előjönnek a farbával, és elmondják, mit képzelnek a Fidesz hatalomgyakorlásától gyökeresen eltérő nyilvánosságról.” Azóta az MSZP kongresszusa megválasztotta Botka Lászlót a magyar szocialisták…..
króm nickel 2017.05.29 10:18:28
@Ballib Cenzúrázók Réme 27:
A fideszesek annyira nem értik az iróniát, hogy végül kiutalnak neked egy lovagkeresztet...
Azt írja a Pesti S., hogy Közép-Európa jobban teljesít. Fertilitási mutatói jobbak, mi jelentjük a vitalitást Európában, nem pedig a hanyatló (és nyilván impotens) nyugat, társadalmunk életképesebb, ezért nem szorulunk bevándorlókra, bezzeg azok igen. Hogy mire építi ezt – a táblázattal is…..